Kočárek Camarelo

Máte zkušenost s Camarelo Colorado?

Přidejte zkušenost s Camarelo Colorado
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
16.11.13 00:01

A mela jste už nějakou poruchu či komplikaci, která by stala za zmínku…? Chtěla jsem Tako, ale to Camarelo Málaga me dnes změnilo názor. Netušila jsem, ze existuje tak lehce ovladatelný kočárek a navíc tak pěkný. Uvažují o verzi Granada, neboli Carera. Pokud je na vašem Málaga, tak jde o kočárek určeny pro polsky trh, ale jinak je stejný jako Málaga. Koupila jste jej někde výhodné? Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.11.13 08:05

Ne, porucha se nestala zadna, jen jsem mu musela namazat kolecka, ale to je asi normalni u vsech kocarku. koupili jsme ho v bejbycentru v ceskych budejovicich za nejakou normalni cenu kolem deseti tisic, nic zazracne vyhodneho tusim, bez autosedacky, tu mame maxicosi, tak jsme si prikoupili adaptery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.11.13 10:40

Moc děkuji, jsem rada, ze a kočárkem nemáte žádné problemy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.11.13 13:24

Zdravim, zvazuji prodej trojkombinace Camarelo Malaga, mrknete na inzerat. Hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.7.14 10:34

Camarelo Malaga - výška sporťáku?

Ahoj,
uvažuju o koupi Camarelo Malaga.
Nemáte někdo zkušenosti se sportovní verzí? Zda je sportovní korbička posazená dostatečně nízko, aby si do kočárku mohlo dítě samo vylézt?
Moc děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
4.7.14 10:49

Ahoj, nečetla jsem reakce, takže se možná budu opakovat - hluboká korbička skvělá, ale chybělo mi tam překlopení střechy nebo alespoň aby slída byla propojená knoflíkem s boudou (nejnovější typ to možná už má), hlavně kvůli tomu, když je větrno, aby na mimi nefoukalo. Vejce dobré, ale jsou kočárky, které ho mají prostornější a sporťák, ten mě nenadchl, protože když se mimi učí sedět tak tam nejsou ty boční ochranné mantinely, jak to mají ostatní kočárky, dítě sjíždí na strunu, hrbí se a bouda nejde přetáhnout, což je nepříjemné, když fučí. Navíc je docela těžký, když to porovnám s trojkolkou od Chicca, v zimě jsem se docela nadřela. Velikostně je sic fajn, ale mimi stejně dýl jak do 6ti měsíců v hluboké korbě neudržíš, malý měl 4,20 kg a 54 cm a velká byla až moc, i s fusakem, v menším kočárku sice dítě nemá tolik prostoru, ale pro mimi je to lepší, je zvyklé na stísněnost z bříška. Ale když jsme ho kupovala tak taky hrála roli ta velikost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
4.7.14 10:49

Dítě do sportovní korbičky určitě nevyleze, je to prakticky nemožné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.7.14 10:56

Děkuju za odpověď, podle fotek mi právě přijde dost vysoko.
A nevíte, jestli je to problém u všech trojkombinací? A chybělo vám to u tý Malagy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
5.7.14 09:43

Co vím, tak u trojkolek je to lepší, protože si dítě stoupne na stupátko, co drží přední kolo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.16 13:19

Mohla bych se zeptat, zda Vám jde sporťák dát do úplného sedu? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.10.22 20:12

Závada???

Ahoj. Mám dotaz. Měsíc a půl jezdím s kočárkem Camarelo Zeo. Po celou tu dobu při jízdě slyším takové cvakání, někdy mi přijde, že to dělá přední kolo, někdy pružina vzadu. Na rovném povrchu to moc slyšet není, ale na kostkách a jiných nerovnostech hrozně. Nevím ale právě, zda je to vada kočárku nebo to tak má dělat. Přijde mi divné, že by byl kočárek takhle hlasitý…🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí