Kočárek Camarelo

Máte zkušenost s Camarelo Colorado?

Přidejte zkušenost s Camarelo Colorado
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanška
11.5.12 10:39

Chci se poradit přemýšlím mezi camarelem a v- travel.Co je lepší maléj se narodí na začátku září.

• Citovat
  • Upravit
marcelína30
12.5.12 08:19

Včera nás v Bejbycentru v Českých Budějovicích uchvátil svým designem a vybaveností Camarelo Q12 v bílé nebo tmavě šedé barvě, tak pročítám recenze a z téhle jsem doslova zhrozená: https://www.emimino.cz/…amarelo/q12/

Tak mě to mrzí, teď se bojím do tohoto kočárku jít, vypadá tak krásně, my snad nakonec vezmeme Roan Maritu (polský výrobce Roan), prý výborný teréňák:
https://www.emimino.cz/…ankovani/20/
nebo Bebé beni 4Runner (také polský výrobce Roan):
 https://www.emimino.cz/…nosti-83360/

Je to hrůza vybírat kočár, aby člověk nenarazil na kšunt. Mimi čekáme začátkem záři.

• Citovat
  • Upravit
marcelína30
12.5.12 12:46

A tady jedna čerstvá diskuse z letošního roku na modrém koníkovi a pro změnu většinou chvála a spokojenost!
To jsem z toho jelen nebo že by se výrobce polepšil a ponaučil z chyb?
 http://www.modrykonik.cz/…marelo-q-12/?…

• Citovat
  • Upravit
40
18.5.12 23:10

Jé, taky jsme tento kočárek kupovali v Bejby centru v ČB už v roce 2009 - byl to jeden z prvních modelů a musím napsat, že vady o kterých se dříve psalo (nezakryté šrouby u sportovní části,hůře dostupné ventýlky na kolech…) jsou u nových typů již upravené.Já jsem s ním byla moooc spokojená, dokonce i se sporťákem u kterého mi vyhovovalo, že je poměrně vysoko od země a tudíž jsem se k malé nemusela až tak moc ohýbat. Já bych si jej klidně pořídila znova i přes to, že své „mouchy“ určitě má.A když se o něj trochu někdo v rodině postará (čas od času očistit a promazat brzdu, v zimě otřít od soli z chodníků…) tak slouží dobře. My jej využijem i u druhého mimča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
30.7.12 18:19

Ahoj maminky, mám Camarelo Evolution, a praskla mi duše :zed:, a na internetu jí nikdy nemůžu najít :cert:, potřebovala by jsem poradit kde duši koupit, popřípadě i plášť. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
jullls
30.7.12 18:28
@sabi88 píše:
Ahoj maminky, mám Camarelo Evolution, a praskla mi duše :zed:, a na internetu jí nikdy nemůžu najít :cert:, potřebovala by jsem poradit kde duši koupit, popřípadě i plášť. Díky moc

Taky máme Camarelo Q12 a pěkně mě se*e :D je pěknej, všechno, ale povolená brzda, kolečko „prdí“ a cvaká když jedu…no dílo :D a když ho dám opravit, na 30dní mi ho vezmou :D :D

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
30.7.12 18:55

@jullls mě funguje dobře, sice ho používám jen 4měsíce, a kromě toho té duše je fajn, jen jí nemůžu nikde na netu sehnat :cert:

• Citovat
  • Upravit
2947
30.7.12 19:50
@sabi88 píše:
@jullls mě funguje dobře, sice ho používám jen 4měsíce, a kromě toho té duše je fajn, jen jí nemůžu nikde na netu sehnat :cert:

Nevim odkud jste, ale my ho kupovali v Melniku, tam by meli mit a jinak v jednom hrackarstvi v Praze jsem ji sehnala. jinak ja jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
30.7.12 20:03

My duši stejných rozměrů sehnali v Cykloworldu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.8.12 23:45

@sabi88 my jsme take nahradni dusi kupovali v cykloservisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcelína30
6.8.12 07:38

Ahoj, tak jsme do Camarela nakonec nešli a jsem ráda, neměla bych nervy na reklamace a čekání na opravy. Máme švédský kočárek Brio go a je naprosto úžasný, jak je lehký, skladný, lehoučce ovladatelný, pro miminko prostorný, úžasný v terénu a dokonce i houpe :-) Prostě kvalita, za kterou stojí za to si připlatit a dá se sehnat už i v akci. Doporučuji!!!

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
7.8.12 23:15

@marcelína30 bohužel u nás hrálo při výběru i roli kolik kočárek stojí :?, a Camarelo pro nás bylo možnost velké korby, s nafukovacíma kolečkama a lehkou kostrou. A hlavně jsme nemuseli kupovat kočár s vložnou taškou :)

• Citovat
  • Upravit
531
24.8.12 22:32

Ahoj holky, taky se s vámi podělím o svém rozhodování, jaký kočárek. Na internetu jsem si podle všech možných diskuzí a porovnání vybrala několik kočárků, vždycky jsem si říkala: „tak tenhle už na 100%“ - opravdu naivní :-). Nakonec jsem obešla snad všechny prodejny u nás ve městě a výběr se mi značně snížil - na 0. Žádný z těch, co jsem měla vybraný, se mi moc nezamlouval (např. Alpiron, Patron Apollon Alux a už ani nevím, které ještě). Nakonec jsem v jednom obchodě objevila právě Camarelo Evolution a ten mi učaroval - velký, lehký, prostorný, dobře ovladatelný a složitelný, má pěkná provedení a je za slušnou cenu! ;)
Přeji všem šťastnou ruku při výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.8.12 07:05

@saruselib tak doufám, že budete s kočárkem spokojeni a bude sloužit bez závad… my už jej máme připravený na druhé mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zanulka123
28.10.12 17:39

camarelo

Ahojky všem..chtěla jem se Vás optat jestli byl někdo v Polsku si koupit kočárek..my jsem tam kupovali pro oby dva kluky a to už je pěkně dlouho..nevím zda se prodávají na te tržnici…děkuji :) :) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4