Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Roan Marita?
Přidejte zkušenost s Roan MaritaJá bych řekla, že když je Roan dobrý jenom hluboký, tak nač ho kupovat… S´tačí koupit hluboký a dá se sehnat taky prostorný, houpací… jako Roan a pak prostě pořádný koráb-sport'ák ![]()
Vybírám zrovna kočárek a Marita je jeden z favoritů. I když po přečtení recenzí začínám váhat
. Chtěla jsem se zeptat, dá se koupit pouze hluboká korba? Nebo je v sadě vždy i se sporťákem?
Je jen v sadě se sport'ákem! A má taky jen 2 polohy ručky, což třeba, kdo má doma již malé dítě a chtělo by povozit-nehrozí! Tak jedině si koupit ojetej-levnej a sport'ák ani nenasazovat!
Mám doma ještě hlubokáč po Adamovi-ježděný 7 měsíců, protože pak už nespával, tak jsem koupila sport'ák! Kdyby někdo chtěl
![]()
Ještě víc jak rok v záruce, neutrál barva-šedá ![]()
Budu prodávat-zavazí tu!!!
lubenka píše:
Já bych řekla, že když je Roan dobrý jenom hluboký, tak nač ho kupovat… S´tačí koupit hluboký a dá se sehnat taky prostorný, houpací… jako Roan a pak prostě pořádný koráb-sport'ák
já bych řekla, že nejlepší by bylo, kdyby inženýrům v roanu došlo, že sporťák je na nic, přestali ho vyrábět, prodávali pouze jako hluboký.. protože jako hluboký mi přijde moc fajn.
a že by mi ležel nevyužitý sporťák, to by mi nevadilo..
samostatné hluboké kočárky odpovídající kvality jsou většinou buď stejně drahé nebo i dražší..
Já mám doma Poláka jako poleno, ale hluboký stejně nevyužiješ tak jako sport'ák, teda pokud nemáš spavé dítě
, tak nemá cenu do něj vrážet zbytečně moc tisíc ![]()
Není to sice plastová vana jako u Roanu, ale já měla březn'átko, tak mi to ani nevadilo a rozhodně je tím pádem lehčí! Roan hluboký, protože má plastovou vanu je dost těžký!!!!!
![]()
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kde se dá v Polsku u hranic sehnat Marita? Máte tipy na nějaké obchůdky?
Díky
Ahoj, funguje to tu ještě?:)
Malá se nám narodí v říjnu, předběžně jsme vybrali růžový Roan marita…Mám ale docela obavy, aby kočárek vzhledem k světlé barvě nebyl neustále špinavý jako čuně, co myslíte? ![]()
Tak záleží na tobě
kudy budeš jezdit a tak
Já měla černý a když se upatlal, tak jsem ho omyla mokrou houbičkou nebo vlhčenýma ubrouskama a byl zase jako nový.
@Banny píše:Ćerná barva je dost praktická, kvůli upatlání, blátu atd. Tak nevím, no. Určitě nechci jezdit doma přes zimu jen na zadku, jsem z malého města, tak plánuju jezdit, ale dost se bojím těch plískanic vzhledem k barvě kočárku
Tak záleží na toběkudy budeš jezdit a tak
Já měla černý a když se upatlal, tak jsem ho omyla mokrou houbičkou nebo vlhčenýma ubrouskama a byl zase jako nový.
asi bych se bála jít do světlého, ale chápu, že se ti líbí, je fakt moc hezký ![]()
Budeš muset hold dávat pozor, ale to jsem ti moc neporadila…
@Banny Tak ještě uvidíme, no..klidně bych si tmavý koupila, hledáme kočárek z druhé ruky, a našli jsme samé tmavě modré, a to se mi tedy vůbec nelíbí
@Martina.ova a co tento http://deti.bazos.cz/…n-Marita.php a je taky do růžova ![]()
@Banny
Ten je taky hezký, ale je to od nás daleko, přes 300km..jsem od Berouna:)
Paní, co ten světlý kočárek prodává, ho měla ta´ky přes zimu, a prý v pohodě..tak uvidím:)