Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, nemáte někdo zkušenost nebo neslyšel jste o značce CBX? Je to nemecka odnož Cybexu, která má byt levnější. Nikde jsem žádné poradne recenze nenašla. Konkrétně je to CBX Leotie Pure. Moc díky za jakékoliv info
hezký den
Taky po něm pokukuji, ale bohužel nenarazila jsem na žádné recenze. Byla bych vděčná za jakýkoliv postřeh. Děkuji
Připojuji se, taky nad ním uvažujeme. Tak bych ráda nějaké recenze. ![]()
@Aninka147 nikdo mi na tu otazku take neodpověděl nakonec jsme koupili camarelo sevilla a musim rict ze super hlavne ta korba male bude 7 mesicu a stale se vejde i s fusakem a to ma 70 cm +- takze zda muzu doporucit tak koukej po velkych korbach aby si nemusela davat ve 4m do sportaku
Hezký den, ptali jste se tady na CBX. Měla by to být opravdu dceřiná firma Cybexu, která používá starší technologie, které používal Cybex, tudíž je i levnější.
My jsme tedy koupili Leotie Lux.
Korbička mi přijde dost mělká a moc dlouho tedy nevydržela. Malého jsem musela cca v 5 měsících přesunout do pololehu do sporťáku. Navic stříška nemá žádné větrání.
Nevýhodou sporťáku je:
Takže za mě, už bych ho znovu nekoupila!
Dvojkombinace mě stála cca 9 tisíc a jak jsem byla zpočátku nadšená, jak je hezký, funkčně jsem teď na sebe fakt nas*aná. ![]()
Pozitivum vidím v:
Doufám, že Vám to pomůže ve výběru a pokud byste koukali třeba po jiném modelu od CBX, tak nevím jak na tom jsou, ale teď aspoň víte, na co si třeba dát pozor a co si pohlídat ![]()