Kočárek CBX Leotie

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.1.21 09:37

Kocarek CBX Leotie - znáte?

Zdravím, nemáte někdo zkušenost nebo neslyšel jste o značce CBX? Je to nemecka odnož Cybexu, která má byt levnější. Nikde jsem žádné poradne recenze nenašla. Konkrétně je to CBX Leotie Pure. Moc díky za jakékoliv info :srdce: hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
2.2.21 20:56

Taky po něm pokukuji, ale bohužel nenarazila jsem na žádné recenze. Byla bych vděčná za jakýkoliv postřeh. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
24.4.21 18:51

Ahoj take by me zajimal zda ho nekdo má uvažuji o koupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.1.22 13:21

Připojuji se, taky nad ním uvažujeme. Tak bych ráda nějaké recenze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.2.22 11:02

@Aninka147 nikdo mi na tu otazku take neodpověděl nakonec jsme koupili camarelo sevilla a musim rict ze super hlavne ta korba male bude 7 mesicu a stale se vejde i s fusakem a to ma 70 cm +- takze zda muzu doporucit tak koukej po velkych korbach aby si nemusela davat ve 4m do sportaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.23 14:00

CBX Leotie Lux

Hezký den, ptali jste se tady na CBX. Měla by to být opravdu dceřiná firma Cybexu, která používá starší technologie, které používal Cybex, tudíž je i levnější.

My jsme tedy koupili Leotie Lux.

Korbička mi přijde dost mělká a moc dlouho tedy nevydržela. Malého jsem musela cca v 5 měsících přesunout do pololehu do sporťáku. Navic stříška nemá žádné větrání.

Nevýhodou sporťáku je:

• že je vytvarovaný, tím pádem nelze napolohovat do rovné polohy na spinkání (nohy jsou pokrčené)
  • nedáte tam fusak s běžnými průřezy, ale jen s těmi svislými se suchým zipem
  • v zimě s fusakem absolutně nedostatečná délka pásů, které se hodně špatně povolují a stahují, malý má rok a musím ho těmi pásy zapínat jen jako by byly trojbodové, protože přestože jsou 5-ti bodové, jsou tak krátké, že přes ten fusak prostě nevystačí. ( Malý není žádný obr, má rok a 9 kg (malé má ty pásy od začátku zimy, tzn. už cca 3 měsíce.
  • stříška sporťáku je dost krátká

Takže za mě, už bych ho znovu nekoupila!

Dvojkombinace mě stála cca 9 tisíc a jak jsem byla zpočátku nadšená, jak je hezký, funkčně jsem teď na sebe fakt nas*aná. :,(

Pozitivum vidím v:

• relativně přijatelné ceně, na dnešní poměry cen kočárků, na tom, že je to vlastně „od Cybexu“
  • je celkem lehký, takže se dobře přenáší a nakládá do auta
  • dobře se ovládá i jednou rukou
  • má celkem velký úložný koš

Doufám, že Vám to pomůže ve výběru a pokud byste koukali třeba po jiném modelu od CBX, tak nevím jak na tom jsou, ale teď aspoň víte, na co si třeba dát pozor a co si pohlídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí