Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj jsem skoro rozhodnutá, že pořídím kočárek chicco s3 andromeda, váhám i mezi tecna, čekáme chlapečka, ale přítelovi a taky mě víc padla do oka ta andromeda. V čem si, ale nejsem jistá abych časem nelitovala, máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? miminko se nám má narodit v půlce července jde mě o to jestli v zimě dostanu ještě do hluboké mimčo i s fusakem a co si o něm ten kdo má zkušenost myslí, chci kvalitní trojkolku cena do 13000,– hluboký, sporťák i autosedačku v jednom. poradí někdo? ![]()
Máte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX?
Přidejte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIXNevíte některá jak je na tom velikost hluboké boudičky chicco S3 délka a šířka, oproti Jané Slalom PRO? Taky mám na to cca 13000,– tak chicco novej bych sehnala, ale ten jané je novej za 19900,– takže bych musela koupit jedině starší… a v tom si taky nevím rady, jestli není lepší chicco už jen z důvodu toho, že u něj bych měla dva roky záruku. Poradíte prosím
Koukám že ještě bych mohla porovnávat s X-LANDR taky nikde ale nemůžu najít vnitřní rozměr, cena bez autosedačky je cca 9000,– + bych autosedačku musela dokoupit
Další volbou by mohl být Peg Pérego GT3 Completo ovšem vzhledem k ceně, bych musela shánět opět jetý… ach jo, když já nechci udělat chybu cena tohoto když by byl jetej je cca do 12000,– s tím, že by měl záruku tak do května.
Ahoj já mám trojkolku chicco trio s3 2011 andromeda a jsem maximálně spokojena..až na to že je to z umělé hmoty tak počítat s tím že při skládání trošku skřípe
Tak to by me zajimalo kde jezdis s tou trojkolkou kdyz si spokojena???