Mutsy Free Rider?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
29.3.12 13:09

mutsy free rider?

Ahojky tak doufám že tady budu uspěšnější :) s dotazem jestli nemá- neměla některá mamina tady kočárek mutsy free rider (tzv.„schodolez“ )je to starší kolekce a tenhle podvozek fakt minimálně k vidění - vepředu velká kolečka vzadu maličká a dají se scvaknout .....jelikož se mi už dlouho líbí a v dnešní době se nedá už skoro sehnat tak sem si ho pořídila na bazárku předem ale nějak bez návodu :/ :) a ráda bych se na pár věcí zeptala tak kdyby se mi ozvala nějaká maminka a byla ochotná mi vysvětlit tento pro mě nej kočárek :D díky moc za rady ,)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3112
29.3.12 13:33

Ahoj.
A co přesně bys s potřebovala vysvětlit?
Něco s podvozkem,nebo s nástavbou?

S podvozkem neporadím,ale ty ostatní věci maj mutsyny stejné,tak se v klidu ptej :mrgreen:

Jinak tady je obsáhlá diskuse o mutsy https://www.emimino.cz/…-mutsy-8191/ je sice hodně obsáhlá,ale nemusíš číst všechno,stačí se zeptat na poslední straně.Ale free ridera tam teda nikdo nemáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.3.12 17:16

Ahojky děkuji ale já bych právě potřebovala poradit s podvozkem :roll: ale aspon vim kam se obrátit s tím ostatním :D tak snad třeba se nějaká maminka zjeví na obzoru :lol: a nebo pak zafunguje metoda pokus omyl jednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
4.7.13 20:42

@bajca1 poradila sis s podvozkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie