Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s kočárkem chipolino perfecta, celkově je to ideál,ale odrazují mě na něm plastová kolečka
hledám sporťák pro mého půlročního syna, měl by být prostorný a hlavně s otočnou sedačkou a výhodná cena
tak klidně nějaký doporučte budu ráda
už nevím co vybrat.
Další favorit: Valco rebel Q Ex, ale ta cena ![]()
Ahoj Tynacut,
měla jsem úplně stejné dilema jako Ty a nakonec jsem skončila u tříkolky
ustoupila jsem skoro ze všech kritérií, protože jsem se do ní prastě zamilovala ![]()
Ale k Chipolinu - v létě jsem objela a obtelefonovala snad všechny prodejny kočárků a nikde ho neměli, v jedné prodejně mi paní řekla, že ho prodejce stáhnul ze všech prodejen(neprodává se a prý je pro ostudu ho tam mít
), a pak jsem se dozvěděla že je to opravdu nekvalitní kočárek, on sice má všechno za výbornou cenu, ale je velmi poruchový a celý takový „fórový“ prý se párkrát složí a dá do auta a hned se něco rozbije, zlomí…
Nedoporučovala bych Ti ho… Valco Rebel je oproti tomu naprostá špica,co se kvality týká, je to ausralský kočárek a velmi vychytaný, ale nakonec jsem si ho nekoupila, protože se mi zdál v zádech úzký, posadila jsem tam 11.měsíční holčičku jen v tričku a bylo to tak na hraně, ramínka měla na doraz…
ale záleží na Tobě…
Snad jsem Ti alespoň trochu pomohla…
já sem měla chipolino…
jak píše geegoun- fórová sranda za pár šupů… už bych do toho nešla ani za ty prachy. jdu jen po osvědčené kvalitě! a to že je otočný-ani jednou jsem nevyužila-kopala jsem pak totiž do kolečček a nedalo se s tím zatáčet nebo najet na chodník. koukni na něco jiného-doporučuje použivatelka chipolina ![]()
jee holky děkuji za info zkusím ještě napsat do diskuse třeba někdo poradí jaký kočárek je dobrý, už radši i připlatím abych nelitovala ![]()