Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky,
prosím poraďte ráda bych si koupila Teutonii elegance ale ne zde v čechách zjistila jsem ž v německu vychází levněji, ale zatím jsem našla jen samé e shopy a já bych si pro něj ráda zajela do kamenného obchodu abych věděla co kupuji můžete mi prosím poradit kam ? děkuji
Máte zkušenost s Teutonia Elegance?
Přidejte zkušenost s Teutonia Eleganceahoj winnyfred,ted jsem to nasla.tady v nemecku stoji presne tento kocar 750 euro. starsi teutonie kolem 500 euro. je to vlastne nejlepsi kocar ze vsech znacek,ktere existuji.jak kdybys kupovala mercedes......zdravi iva
Ahojik, já jsem si tento kočárek objednávala u nás v kamenném obchodu v Olomouci!! www.kocarekdavidek.cz zkus se na to juknout!! Je tam na něj dlouhá čekací doba- asi 3 měsíce ( u nás teda aspoň) tak nemarni čas!!
kdy čekáš mimčo?? A budeš si k tomu brát i sporťák?? My brali i sporťák, přebalovací tašku a vyšlo to asi na nějakych 23 000.. jestli k tomu bylo ještě něco netuším!! JINAK JE SUPROVEJ, JEZDILI JSME S NÍM PO OBCHODĚ JAK BLBCI!!
ale i manželovi se ten kočárek moc libil pač je vysokej a všechny ostatní jsou dost nízky!!! ![]()