Kočárek Cybex balios S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1663
22.1.21 10:20

Kocarek Cybex balios S

Hezke dopoledne, mate nekdo zkusenost s timto kocarkem? Pripadne nejaky ekvivalent k nemu? Podle parametru je jeden z nejlehcich, jde do uplneho lehu a sportak je otocny po i proti smeru jizdy. Plus velky kos. O tyhle veci mi jde nejvic. Jak se clovek nedostane do kramu, tak je to naprd :D Potrebuju kocarek do mesta na dlazebni kostky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21680
23.1.21 18:54

@Lenca27 mrkni alespon na německé recenze ;) případně přelož přes google prohlížeč

https://kinderwagen-testzentrum.de/…en-balios-s/

https://www.consobaby.de/…alios-s.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.21 19:42
@Lenca27 píše:
Hezke dopoledne, mate nekdo zkusenost s timto kocarkem? Pripadne nejaky ekvivalent k nemu? Podle parametru je jeden z nejlehcich, jde do uplneho lehu a sportak je otocny po i proti smeru jizdy. Plus velky kos. O tyhle veci mi jde nejvic. Jak se clovek nedostane do kramu, tak je to naprd :D Potrebuju kocarek do mesta na dlazebni kostky.

Tenhle kocarek mam a jsem s nim spokojena. Je lehky, da se ovladat jednou rukou. Je skladny. Ma teleskopickou rukojet, coz je super, pokud jste vyssi. Ma pomerne velka kola, ktera jsou odpruzena. Zvladli jsme s nim i Krkonose.
Vypada i elegantne. Kosik je prostorny.
Da se dat uplne do lehu a striska je prodlouzena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
24.1.21 10:38

Diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.10.21 20:21

Cybex Balios S potahy

Dobrý den, ženy
chtěla bych se zeptat, zda tu někdo z Vás neví, jestli se dá koupit samostatně potah na Cybex balios s? Na internetu jsem nasla pouze na Mios a Priam.
Jedna paní mi poradila, že mam vyšisovanou stříšku přestříkat barvou na textil, máte s Řím někdo zkušenost?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.21 17:57

Dobrý den, máte prosím některá zkušenost s tímto kočárkem, mám v plánu koupit ho v černé barvě, ale bojím se aby se mi v létě barva nevyšisovala..a jak je to s korbou, máme velký fusak někde jsem četla že vnitřek korby pro miminko je dost malý.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.12.21 17:13

@Martina.matty Ahoj, korbu nemám, mám černý balios s a můžu potvrdit, že stačí jedno léto a střecha je komplet vyšisovaná :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí