Kočárek Dada Paradiso Etno

909
19.3.12 18:56

kočárek Dada paradiso Etno

Ahoj holky, chci se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem. Jde mi předevšim o to, jestli je velký i do výšky, prostorná korba, jestli je i dost prostorný sporták a jestli to není takový ten velikostní typ x landeru, to se mi totiž nelíbí. (jsou hrozně malé, připadám si u toho jako obr)
Jinak jakékoli zkušenosti. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8265
19.3.12 23:05
Monca85 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem. Jde mi předevšim o to, jestli je velký i do výšky, prostorná korba, jestli je i dost prostorný sporták a jestli to není takový ten velikostní typ x landeru, to se mi totiž nelíbí. (jsou hrozně malé, připadám si u toho jako obr)
Jinak jakékoli zkušenosti. Děkuji :-)

Ahoj, co ja vim, tak je to novinka..takze moc zkusenosti asi nebude :think: .Ja si ho chtela koupit-prodavaji ho primo u nas ve meste v kam. obchode..ale nakonec mame jiny…takze neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.3.12 19:40

a v jakem meste to je prosim? Nemuzu ho totiz nikde na zivo najit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.3.12 19:58
Monca85 píše:
a v jakem meste to je prosim? Nemuzu ho totiz nikde na zivo najit…

Kroměříž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 14:15

Taky jsem o Dadáčku přemýšlela, jenže jak píšeš, u nás v okolí ho prostě nikde nemají a já ho chtěla prostě omrknout a ošahat si.. Nyní se rozhoduji mezi Atlantic Espiro a Atlantic GTX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.3.12 14:30
@Labužník pajinka2202 píše:
Taky jsem o Dadáčku přemýšlela, jenže jak píšeš, u nás v okolí ho prostě nikde nemají a já ho chtěla prostě omrknout a ošahat si.. Nyní se rozhoduji mezi Atlantic Espiro a Atlantic GTX.

Ja jsem si nakonec koupila Bebe Beni 4 Runner :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 14:35
@werunqa píše:

To se na to jdu hned podívat, název mi nic neříká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 14:38
@werunqa píše:

Ty jo, tak jsem na to koukla a přijde mi, že vypadá i dost podobně jako ten můj Espiro GTX ty jo a je o trošku levnější, ale o trošku.. ale výhoda, že se tam dá dát sedačka Maxi cosi, takhle k tomu Espiru bych brala tu jejich.. noo, to jsi mi teda nasadila brouka do hlavy a já myslela, že už mám značku vybranou :mrgreen: a jak jsi spokojená? už jezdíš, nebo zatím mimi je v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.3.12 14:40
@Labužník pajinka2202 píše:
Ty jo, tak jsem na to koukla a přijde mi, že vypadá i dost podobně jako ten můj Espiro GTX ty jo a je o trošku levnější, ale o trošku.. ale výhoda, že se tam dá dát sedačka Maxi cosi, takhle k tomu Espiru bych brala tu jejich.. noo, to jsi mi teda nasadila brouka do hlavy a já myslela, že už mám značku vybranou :mrgreen: a jak jsi spokojená? už jezdíš, nebo zatím mimi je v bříšku?

Ja ho sehnala od jedne pani od nas-je pouzivany 7 mesicu..taky jsem znacku neznala-ale hrozne se mi libil :palec:…jeste nejezdime…mam 5 tydnu do TP..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 18:56

No, tak to mám zase o čem přemýšlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 13:43
@werunqa píše:
Ja ho sehnala od jedne pani od nas-je pouzivany 7 mesicu..taky jsem znacku neznala-ale hrozne se mi libil :palec:…jeste nejezdime…mam 5 tydnu do TP..

Ahoj, tak co, již jste kočárek vyzkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
18.7.12 23:47

Ja mam dadu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.8.12 18:29

A ktory model mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
27.9.12 20:39
@aaa810 píše:
A ktory model mate?

ja mam folky S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.13 16:26

Dada

Ahoj mohla bys napsat jaký je dcera by ho chtěla ale nikde ho u nás na obchodě nemají a tak nevíme jak se jí s ním bude při její výšce 160 centimetrů s ním manipulovat. Díky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí