Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den maminky a těhulky. ![]()
Přišla jsem si sem k vám pro radu.
Jako každá těhule si užívám nakupovaní ale jediné co mě trapí je kočárek, protože chci takový ten klasický a ne jak má dneska každý vzadu ty kole menší než ve předu, mě se to prostě nelíbí
Měla jsem vyhlídlí Kočárek Kunert Vip Black Edition 2013
Byla jsem z něho hotová ale co jsem si o něm četla tak nic moc. Proto vás prosím kdyby někdo věděl o klasickém kočárku do 6 tisíc budu vděčná.. (Kdyby byl s přehazovací rukojetí budu vděčnější) ![]()
Koukni na roan maritu, stojí cca 8tisíc, ale bazarovou v super stavu seženeš kolem čtyř. Jsou to skvělý kočárky, držáci a krásný.
Já koupila Easy walkera z druhé ruky za podobnou cenu. Stálo to asi měsíc hledání v bazarech.
@Bína99 píše:
Nechci z bazaru chci úplně nový
Tak to zajdi někam do obchodu a nebo pohledej net.Možná by mohli mít nějaké výprodeje. Nicméně si myslím, že je to dost nereálné. A nebo to bude napodobenina kočárku.
@Bína99 píše:
Nechci z bazaru chci úplně nový
Nejsem příznivce drahých kočárů, ale kupovat za šest tisíc nový kočár je sebevražda. Nebo zkus po maritě kouknout v Polsku.
@Janli píše:
Nejsem příznivce drahých kočárů, ale kupovat za šest tisíc nový kočár je sebevražda. Nebo zkus po maritě kouknout v Polsku.
Presne tak. Navic marita je drzak a proto bych se bazarove vubec nebala ![]()
@P4ja Bohůžel si to nemůžeme dovolit a proto musíme koukat s přítem takhle .. Bohůžel na ty nejlevnější kočárky
I když to hodně lidí soudí,nám nic jiného nezbývá :/
@Bína99 bud bazarovy a nebo budes muset priplatit
jinak mne napada ta Marita, cetla jsem na ni hodne chval, ale zkusenost nemam (mne se zas nelibi klasika no
)…
@Bína99 píše:
@P4ja Bohůžel si to nemůžeme dovolit a proto musíme koukat s přítem takhle .. Bohůžel na ty nejlevnější kočárkyI když to hodně lidí soudí,nám nic jiného nezbývá :/
Tak to bych spíš šla do lepšího bazarového.
@Bína99 Dneska je vetsina bazarovych kočárků v top stavu,nez kupovat nejlevnější kočárek,tak radši bazarový a kvalitnější.
@Bína99 píše:
@P4ja Bohůžel si to nemůžeme dovolit a proto musíme koukat s přítem takhle .. Bohůžel na ty nejlevnější kočárkyI když to hodně lidí soudí,nám nic jiného nezbývá :/
Neušetříš nic, protože ten kočár se ti rozpadne a budeš kupovat nový. Dej na rady zkušených a kup bazarovou maritu. Já ji mám čtyři roky, dostává fest zabrat a je bez jediné závady. Seženeš krásný, protože spousta mamin je používá jen s hlubokou korbou.
@Kukacka123 píše:
@Bína99 bud bazarovy a nebo budes muset priplatitjinak mne napada ta Marita, cetla jsem na ni hodne chval, ale zkusenost nemam (mne se zas nelibi klasika no
)…
Já ji tak chtěla, ale naprosto mě odradila pevná přední kolečka. Když jsem si vyzkoušela, jak se s tím blbě jezdí,tak nakonec mám EW za podobnou cenu, co píše Bína99 a jsem naprosto spokojená.