Kočárek do 6 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1884
19.7.18 11:59

Tva volba, jen napisu svou zkusenost:
Prvni kocarek fungl novy, ale setrila jsem, takze z Polska asi za 7tisic. Jezdila jsem s nim 10mesicu, pak syn zacal chodit. Kocarek je ale dobry tak leda na zahradu, jezdit se s nim uz neda, vse plastove znicene a porad pribrzduje, protoze ma v haji pera a to kluk mel max 12kg.
Druhy fungl novy za 19tisic. Najezdila jsem s nim uz vic nez s minulym a jeste najezdim. Mam ho 7mesicu a zatim super.
Ale nenutim ti to, jen rikam, ze ja uz bych si levny kocarek nekoupila, jestli ho planujes pouzivat i u druheho ditka. Spousta mamin prodava kocarky po roce uzivani. Jo a tahat do kopce ten za 7tisic nebo za 19tisic je sakra rozdil!!!! Chapu, ze nemas penize, ale zkus zauvazovat nad lepsim bazarovym, nez horsim novym ;-) ja ted budu kupovat bazarovej, protoze kvuli pul roku nechci investovat do noveho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.7.18 12:06

A co treba tenhle? Mam ho doma a neni vubec marnej i kdyz si dokazu predstavit i lepsi :)
 https://www.motylekprodeti.cz/…modra_32382/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.7.18 12:13

vždyt jen tady v bazaru je do 6 tisis docela dost pouzitelnych kocarku, i to pp gt3, tako acoustic, inglesina, firkon, cam dinamico, x lander, camarelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.7.18 12:17

Taky jsem chtěla nový kočár. V sladké nevědomosti jsem koupila Poláka. Během půl roku šel pryč. Z druhé ruky jsem za 4000,– koupila půl roku starý Gmini grand a byl to nejlepší kočárek se spoustou možností. Pak jsem koupila z druhé ruky Brio go celou trojkombinaci s originálními podložkami, dekami (paní se chtěla všeho zbavit) taškou na kočár, rukávníkem taky za 4000,– a jsem nadmíru spokojená. Z druhé ruky bych se nebála a je to za pakatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.18 12:23

Občas se divím, s jakými kočárky lidé jezdí. Hliníková konstrukce a na tom navkečená látka, podobnou skládačku jsme dostali nákupní košík. Stokrát raději bych koupila bazarový, kvalitní a bezpečný kousek. Mnohé kočárky jsou po dvou nebo po jednom dítěti, které se vozilo třeba půl roku. Vždyť to je jako nové. Pokud si nechcete připlatit, zahoď hrdost a mrkni po použitém. I tady na bazárku bývají hezké kousky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.7.18 12:28
@P4ja píše:
Právě já si a začátku říkala, že jako fajn, že se mně líbí. No a potom mně švagr poslal na polní cestu, zaaretoval přední kolečka a bylo vymalováno. Jako velká a pevná kola do města třeba ano, ale u nás se dá jezdit hlavně po polňačkách a nebo po lese a chodníků tady moc není, tak máme EW quatro a je to pohoda. Nehledě na skladnost a lehkost. Koupili jsme za podobnou cenu a řekla bych, že vydrží i druhé dítko. :)

Ja mam Noordi Fjordi a spokojenost zatim velka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
19.7.18 13:30

@Bína99 tak o dost přidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
19.7.18 13:33

Jinak :srdce: bebecar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.7.18 09:45

https://www.eshopbaby.cz/…2-2014-2015/?…

Mam tenhle a super! Velká korba, kolecka taky fajn, je dost vysoky (aspon ke mne) a nemusim ho menit x krat za rok, protoze by mi z nej mala vyrostla. Za ty prachy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.18 10:43

@Denina01 Jee děkuji, ten je úplně moc.. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.7.18 16:41

@Bína99 sportak je fajn, prostornej. Hlubokac jeste nevyzkouseny :) za ty penize fajn kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.5.23 16:25
@Janli píše:
Neušetříš nic, protože ten kočár se ti rozpadne a budeš kupovat nový. Dej na rady zkušených a kup bazarovou maritu. Já ji mám čtyři roky, dostává fest zabrat a je bez jediné závady. Seženeš krásný, protože spousta mamin je používá jen s hlubokou korbou.

Jak víš, že se rozpadne? Mnohdy levnější kočárky vydrží víc než drahé ( vlastní zkušenost).A na nový má záruku :P Já taky raději nový než bazarové plečky kdoví po kom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 16:29
@bershka1 píše:
Taky jsem chtěla nový kočár. V sladké nevědomosti jsem koupila Poláka. Během půl roku šel pryč. Z druhé ruky jsem za 4000,– koupila půl roku starý Gmini grand a byl to nejlepší kočárek se spoustou možností. Pak jsem koupila z druhé ruky Brio go celou trojkombinaci s originálními podložkami, dekami (paní se chtěla všeho zbavit) taškou na kočár, rukávníkem taky za 4000,– a jsem nadmíru spokojená. Z druhé ruky bych se nebála a je to za pakatel.

Já bych bazarový krám nechtěla, raději levnější nový, se zárukou. S polským kočárkem jsem byla spokojená, naopak Hartan apod krámy ani vidět 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.23 16:39
@Petule030 píše:
Občas se divím, s jakými kočárky lidé jezdí. Hliníková konstrukce a na tom navkečená látka, podobnou skládačku jsme dostali nákupní košík. Stokrát raději bych koupila bazarový, kvalitní a bezpečný kousek. Mnohé kočárky jsou po dvou nebo po jednom dítěti, které se vozilo třeba půl roku. Vždyť to je jako nové. Pokud si nechcete připlatit, zahoď hrdost a mrkni po použitém. I tady na bazárku bývají hezké kousky .

Já zas nechápu, jaký ošklivý starý jetý krámy jsou ženský občas schopný vytáhnout :jazyk: u nás na sídlišti občas katastrofa, omlácené, gumy ojeté…hlavně, že mají tzv značkový drahý kočárek, ale v hroznem stavu :zed: to raději levnější a nový nebo po jednom dítěti než todle :roll:

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.5.23 18:33
@kvasickova píše:
Jak víš, že se rozpadne? Mnohdy levnější kočárky vydrží víc než drahé ( vlastní zkušenost).A na nový má záruku :P Já taky raději nový než bazarové plečky kdoví po kom :dance:

Reaguješ na pět let starou diskuzi….
Zrovna Kunert má fakt mizernou kvalitu a spoléhat se na záruku, to je víc než nemoudré. Výrobce má měsíc na opravu, to se super být takovou dobu bez kočáru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4