Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tva volba, jen napisu svou zkusenost:
Prvni kocarek fungl novy, ale setrila jsem, takze z Polska asi za 7tisic. Jezdila jsem s nim 10mesicu, pak syn zacal chodit. Kocarek je ale dobry tak leda na zahradu, jezdit se s nim uz neda, vse plastove znicene a porad pribrzduje, protoze ma v haji pera a to kluk mel max 12kg.
Druhy fungl novy za 19tisic. Najezdila jsem s nim uz vic nez s minulym a jeste najezdim. Mam ho 7mesicu a zatim super.
Ale nenutim ti to, jen rikam, ze ja uz bych si levny kocarek nekoupila, jestli ho planujes pouzivat i u druheho ditka. Spousta mamin prodava kocarky po roce uzivani. Jo a tahat do kopce ten za 7tisic nebo za 19tisic je sakra rozdil!!!! Chapu, ze nemas penize, ale zkus zauvazovat nad lepsim bazarovym, nez horsim novym
ja ted budu kupovat bazarovej, protoze kvuli pul roku nechci investovat do noveho ![]()
A co treba tenhle? Mam ho doma a neni vubec marnej i kdyz si dokazu predstavit i lepsi ![]()
https://www.motylekprodeti.cz/…modra_32382/
vždyt jen tady v bazaru je do 6 tisis docela dost pouzitelnych kocarku, i to pp gt3, tako acoustic, inglesina, firkon, cam dinamico, x lander, camarelo…
Taky jsem chtěla nový kočár. V sladké nevědomosti jsem koupila Poláka. Během půl roku šel pryč. Z druhé ruky jsem za 4000,– koupila půl roku starý Gmini grand a byl to nejlepší kočárek se spoustou možností. Pak jsem koupila z druhé ruky Brio go celou trojkombinaci s originálními podložkami, dekami (paní se chtěla všeho zbavit) taškou na kočár, rukávníkem taky za 4000,– a jsem nadmíru spokojená. Z druhé ruky bych se nebála a je to za pakatel.
Občas se divím, s jakými kočárky lidé jezdí. Hliníková konstrukce a na tom navkečená látka, podobnou skládačku jsme dostali nákupní košík. Stokrát raději bych koupila bazarový, kvalitní a bezpečný kousek. Mnohé kočárky jsou po dvou nebo po jednom dítěti, které se vozilo třeba půl roku. Vždyť to je jako nové. Pokud si nechcete připlatit, zahoď hrdost a mrkni po použitém. I tady na bazárku bývají hezké kousky .
@P4ja píše:
Právě já si a začátku říkala, že jako fajn, že se mně líbí. No a potom mně švagr poslal na polní cestu, zaaretoval přední kolečka a bylo vymalováno. Jako velká a pevná kola do města třeba ano, ale u nás se dá jezdit hlavně po polňačkách a nebo po lese a chodníků tady moc není, tak máme EW quatro a je to pohoda. Nehledě na skladnost a lehkost. Koupili jsme za podobnou cenu a řekla bych, že vydrží i druhé dítko.
Ja mam Noordi Fjordi a spokojenost zatim velka ![]()
https://www.eshopbaby.cz/…2-2014-2015/?…
Mam tenhle a super! Velká korba, kolecka taky fajn, je dost vysoky (aspon ke mne) a nemusim ho menit x krat za rok, protoze by mi z nej mala vyrostla. Za ty prachy ![]()
@Bína99 sportak je fajn, prostornej. Hlubokac jeste nevyzkouseny
za ty penize fajn kocarek
@Janli píše:
Neušetříš nic, protože ten kočár se ti rozpadne a budeš kupovat nový. Dej na rady zkušených a kup bazarovou maritu. Já ji mám čtyři roky, dostává fest zabrat a je bez jediné závady. Seženeš krásný, protože spousta mamin je používá jen s hlubokou korbou.
Jak víš, že se rozpadne? Mnohdy levnější kočárky vydrží víc než drahé ( vlastní zkušenost).A na nový má záruku
Já taky raději nový než bazarové plečky kdoví po kom ![]()
@bershka1 píše:
Taky jsem chtěla nový kočár. V sladké nevědomosti jsem koupila Poláka. Během půl roku šel pryč. Z druhé ruky jsem za 4000,– koupila půl roku starý Gmini grand a byl to nejlepší kočárek se spoustou možností. Pak jsem koupila z druhé ruky Brio go celou trojkombinaci s originálními podložkami, dekami (paní se chtěla všeho zbavit) taškou na kočár, rukávníkem taky za 4000,– a jsem nadmíru spokojená. Z druhé ruky bych se nebála a je to za pakatel.
Já bych bazarový krám nechtěla, raději levnější nový, se zárukou. S polským kočárkem jsem byla spokojená, naopak Hartan apod krámy ani vidět ![]()
@Petule030 píše:
Občas se divím, s jakými kočárky lidé jezdí. Hliníková konstrukce a na tom navkečená látka, podobnou skládačku jsme dostali nákupní košík. Stokrát raději bych koupila bazarový, kvalitní a bezpečný kousek. Mnohé kočárky jsou po dvou nebo po jednom dítěti, které se vozilo třeba půl roku. Vždyť to je jako nové. Pokud si nechcete připlatit, zahoď hrdost a mrkni po použitém. I tady na bazárku bývají hezké kousky .
Já zas nechápu, jaký ošklivý starý jetý krámy jsou ženský občas schopný vytáhnout
u nás na sídlišti občas katastrofa, omlácené, gumy ojeté…hlavně, že mají tzv značkový drahý kočárek, ale v hroznem stavu
to raději levnější a nový nebo po jednom dítěti než todle ![]()
@kvasickova píše:
Jak víš, že se rozpadne? Mnohdy levnější kočárky vydrží víc než drahé ( vlastní zkušenost).A na nový má zárukuJá taky raději nový než bazarové plečky kdoví po kom
Reaguješ na pět let starou diskuzi….
Zrovna Kunert má fakt mizernou kvalitu a spoléhat se na záruku, to je víc než nemoudré. Výrobce má měsíc na opravu, to se super být takovou dobu bez kočáru.