Kočárek do 6 tisíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
19.7.18 11:15
@Bína99 píše:
@Oliverka28 Raději koupím nový ;)

A můžeš měn říct, jaký je rozdíl mezi kvalitním bazarovým kočárem a sice novou ale atrapou na kočárek???

Nikdo není tak bohatý, aby mohl kupovat laciné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.18 11:17

@P4ja @P4ja Kamarádka má také kočárek za 4 tisíce nový a jěště ho po 3 letech prodala jako top stav :DD Dají se sehnat krásné nové ale můj problém je že chci klasická kola:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
19.7.18 11:18

@Bína99

Ahoj,

uplně nový, klasika a do 6 tisíc. No nevím zda se tam vejdeš, protože klasika neotočná kola a houpací s přehazovačkou jsou ted dražší jak novoty.

Nepřemýšlela jsi třeba nad bazarem, co je ještě v záruce. Holky totiž ty velké, houpací prodávají jakmile dítě odroste a sporták pak už kupují nový, protože ta klasika má pak velké, neskladné sportáky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 11:22

Mám Babylux Aluway vínový, stal 7000 ale za mě teda ne, není vůbec odpružený takže strašně na kostkách hrká :roll: ale zase je výhoda velké korby, malá se mi do ji vejde i teď v 8 měsících :) sporťák jde dát proti směru i po směru.

Příspěvek upraven 19.07.18 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
19.7.18 11:23
@Bína99 píše:

Jak myslíš,je to vase rozhodnutí,ale aby jsi pak nelitovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.7.18 11:25
@Bína99 píše:
@P4ja @P4ja Kamarádka má také kočárek za 4 tisíce nový a jěště ho po 3 letech prodala jako top stav :DD Dají se sehnat krásné nové ale můj problém je že chci klasická kola:D

Dělej, jak myslíš. Ty s ním budeš jezdit a přípaně mít i problémy. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.7.18 11:25
@Bína99 píše:
Nechci z bazaru chci úplně nový 8o

tak pokud jsi tak bohata abys kupovala levny veci :nevim: za tech 6 nekoupis nic kvalitniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.7.18 11:34
@P4ja píše:
Já ji tak chtěla, ale naprosto mě odradila pevná přední kolečka. Když jsem si vyzkoušela, jak se s tím blbě jezdí,tak nakonec mám EW za podobnou cenu, co píše Bína99 a jsem naprosto spokojená.

Ja prave nechtela pevny predni kola a stejny veliky vsechny 4 kola…takze pro me jasna volba, ze ne-e ;) ale jako zakladatelka nechce pochopit, ze bud musi priplatit a nebo koupi kdo vi co :nevim: takze komu neni rady… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 11:37

Tak na dražší nemáte, ale bazarový, který se teď prodávají třeba ještě přes rok v záruce (já tak koupila sporťák za polovinu ceny) nechceš, to mi hlava trochu nebere. V dnešní době, kdy maminy výjezdí hlavně korbu takže tak 6-9m a pak posílají dál takže jako nový a většinou tak za polovinu za kterou koupili celou trojkombinaci tak ještě ušetříš a kočár bude jako novej.. Ale joo lidi nejsou tak bohatý aby kupovali laciný věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.7.18 11:40
@Kukacka123 píše:
Ja prave nechtela pevny predni kola a stejny veliky vsechny 4 kola…takze pro me jasna volba, ze ne-e ;) ale jako zakladatelka nechce pochopit, ze bud musi priplatit a nebo koupi kdo vi co :nevim: takze komu neni rady… :roll:

Právě já si a začátku říkala, že jako fajn, že se mně líbí. No a potom mně švagr poslal na polní cestu, zaaretoval přední kolečka a bylo vymalováno. Jako velká a pevná kola do města třeba ano, ale u nás se dá jezdit hlavně po polňačkách a nebo po lese a chodníků tady moc není, tak máme EW quatro a je to pohoda. Nehledě na skladnost a lehkost. Koupili jsme za podobnou cenu a řekla bych, že vydrží i druhé dítko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
19.7.18 11:41
@Bína99 píše:

Urcite je lepsi koupit kvalitni bazarovy slevneny o 50% a vice nez novy sunt. Ale jestli se ti libi kocarky typu ten Kunert 8o, tak je to asi uplne jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
19.7.18 11:51

Myslím, že za tu cenu nový, kvalitní, odolný neseženeš. My máme Tako acoustic a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
19.7.18 11:54

Taky jsem před pěti lety měla pocit, že nutně „potřebuju“ nový kočár, že bazarový ne. No koupili jsme a byl to krám největší, po roce letěl z domu a kupovala jsem už jetý sporťák (který by nový byl mimo moje finanční možnosti). Mít ještě další dítě, koukám určitě po bazarových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.7.18 11:55

@Bína99 Mám též Kunert za nějakých 4,5 tis. Kč a jsem s ním spokojená :think: dobře se ovládá a hlavně oceňuji že je prostorný, což u mnoha kočárků není co se týče hluboké korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.7.18 11:55

Teď jsem na ten kočár koukla. Já jsem si doteď myslela, že je to drahý kočárek pro panenky :oops: . A ono je to na miminka 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4