Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Bína99 píše:
@Oliverka28 Raději koupím nový
A můžeš měn říct, jaký je rozdíl mezi kvalitním bazarovým kočárem a sice novou ale atrapou na kočárek???
Nikdo není tak bohatý, aby mohl kupovat laciné věci.
@P4ja @P4ja Kamarádka má také kočárek za 4 tisíce nový a jěště ho po 3 letech prodala jako top stav
Dají se sehnat krásné nové ale můj problém je že chci klasická kola:D
Ahoj,
uplně nový, klasika a do 6 tisíc. No nevím zda se tam vejdeš, protože klasika neotočná kola a houpací s přehazovačkou jsou ted dražší jak novoty.
Nepřemýšlela jsi třeba nad bazarem, co je ještě v záruce. Holky totiž ty velké, houpací prodávají jakmile dítě odroste a sporták pak už kupují nový, protože ta klasika má pak velké, neskladné sportáky. ![]()
Mám Babylux Aluway vínový, stal 7000 ale za mě teda ne, není vůbec odpružený takže strašně na kostkách hrká
ale zase je výhoda velké korby, malá se mi do ji vejde i teď v 8 měsících
sporťák jde dát proti směru i po směru.
Příspěvek upraven 19.07.18 v 12:58
@Bína99 píše:
Jak myslíš,je to vase rozhodnutí,ale aby jsi pak nelitovala
@Bína99 píše:
@P4ja @P4ja Kamarádka má také kočárek za 4 tisíce nový a jěště ho po 3 letech prodala jako top stavDají se sehnat krásné nové ale můj problém je že chci klasická kola:D
Dělej, jak myslíš. Ty s ním budeš jezdit a přípaně mít i problémy. Hodně štěstí.
@Bína99 píše:
Nechci z bazaru chci úplně nový
tak pokud jsi tak bohata abys kupovala levny veci
za tech 6 nekoupis nic kvalitniho.
@P4ja píše:
Já ji tak chtěla, ale naprosto mě odradila pevná přední kolečka. Když jsem si vyzkoušela, jak se s tím blbě jezdí,tak nakonec mám EW za podobnou cenu, co píše Bína99 a jsem naprosto spokojená.
Ja prave nechtela pevny predni kola a stejny veliky vsechny 4 kola…takze pro me jasna volba, ze ne-e
ale jako zakladatelka nechce pochopit, ze bud musi priplatit a nebo koupi kdo vi co
takze komu neni rady… ![]()
Tak na dražší nemáte, ale bazarový, který se teď prodávají třeba ještě přes rok v záruce (já tak koupila sporťák za polovinu ceny) nechceš, to mi hlava trochu nebere. V dnešní době, kdy maminy výjezdí hlavně korbu takže tak 6-9m a pak posílají dál takže jako nový a většinou tak za polovinu za kterou koupili celou trojkombinaci tak ještě ušetříš a kočár bude jako novej.. Ale joo lidi nejsou tak bohatý aby kupovali laciný věci ![]()
@Kukacka123 píše:
Ja prave nechtela pevny predni kola a stejny veliky vsechny 4 kola…takze pro me jasna volba, ze ne-eale jako zakladatelka nechce pochopit, ze bud musi priplatit a nebo koupi kdo vi co
takze komu neni rady…
Právě já si a začátku říkala, že jako fajn, že se mně líbí. No a potom mně švagr poslal na polní cestu, zaaretoval přední kolečka a bylo vymalováno. Jako velká a pevná kola do města třeba ano, ale u nás se dá jezdit hlavně po polňačkách a nebo po lese a chodníků tady moc není, tak máme EW quatro a je to pohoda. Nehledě na skladnost a lehkost. Koupili jsme za podobnou cenu a řekla bych, že vydrží i druhé dítko. ![]()
@Bína99 píše:
Urcite je lepsi koupit kvalitni bazarovy slevneny o 50% a vice nez novy sunt. Ale jestli se ti libi kocarky typu ten Kunert
, tak je to asi uplne jedno…
Myslím, že za tu cenu nový, kvalitní, odolný neseženeš. My máme Tako acoustic a naprostá spokojenost.
Taky jsem před pěti lety měla pocit, že nutně „potřebuju“ nový kočár, že bazarový ne. No koupili jsme a byl to krám největší, po roce letěl z domu a kupovala jsem už jetý sporťák (který by nový byl mimo moje finanční možnosti). Mít ještě další dítě, koukám určitě po bazarových.
@Bína99 Mám též Kunert za nějakých 4,5 tis. Kč a jsem s ním spokojená
dobře se ovládá a hlavně oceňuji že je prostorný, což u mnoha kočárků není co se týče hluboké korby.
Teď jsem na ten kočár koukla. Já jsem si doteď myslela, že je to drahý kočárek pro panenky
. A ono je to na miminka ![]()