Kočárek DorJan

Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?

Přidejte zkušenost s Dorjan Cross Country
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
9.8.10 15:43

ahojky, tak já tady bydlím na vesnici a mám tento kočárek.
Co se týká jezdění, tak bych řekla, že byl dobrý, jezdilo se mi dobře, ale.. nehoupe apson ten můj ne. Ale zase někdo to nemá rád, takže i když jedeš po nějaké hrbolaté cestě, tak tam dítě neskáče, ale zase když chce š hodně kupat tak to moc nejde. :think:
Jinak byli jsme na reklamaci protože zatáčel, ale to mohla být náhoda jednoho kusu, že tak tímto se neřiď.
Takže na vesnici do sněhu výborný, záleží jestli chceš houpat nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.8.10 15:46

děkuji za odpověď
tak ani houpat nemusím…padl nám do oka hnedjá mám teda v merku Casuplay ale ta cena a prej je hlubokej malej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
9.8.10 16:23

Ahoj, my mám Dorjan Cross Country a nemůžu si ho vynachválit.nemá aretační kolečka,ale vůbec nám to nevadí.Chodíme s ním do přírody,jezdíme na bruslích atd.,a má odpružení všech 4 kol,takže houpe.Vřele doporučuju a cena je taky super.+ výborná věc je vložná taška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.8.10 17:06
LenkaPT píše:
Ahoj, my mám Dorjan Cross Country a nemůžu si ho vynachválit.nemá aretační kolečka,ale vůbec nám to nevadí.Chodíme s ním do přírody,jezdíme na bruslích atd.,a má odpružení všech 4 kol,takže houpe.Vřele doporučuju a cena je taky super.+ výborná věc je vložná taška

J8 mám ten samý a také spokojenost :-) dobré brzdy velká korbička dost místa na sněhu jsou ty 4 kola super, také bydlím na vesnici pod kopcem, čili kdž někam chci muím do kopce :roll: Za tu cenu, je to podle mého kvalitní kočárek :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
9.8.10 17:07
kvaček píše:
Jinak byli jsme na reklamaci protože zatáčel, ale to mohla být náhoda jednoho kusu, že tak tímto se neřiď.
Takže na vesnici do sněhu výborný, záleží jestli chceš houpat nebo ne :-)

A uznali vám ji? mě zatáčí lehoulince do leva, ale není to nic hrozného…

• Citovat
  • Upravit
10952
9.8.10 17:10
Michaelakkk píše:
LenkaPT píše:
Ahoj, my mám Dorjan Cross Country a nemůžu si ho vynachválit.nemá aretační kolečka,ale vůbec nám to nevadí.Chodíme s ním do přírody,jezdíme na bruslích atd.,a má odpružení všech 4 kol,takže houpe.Vřele doporučuju a cena je taky super.+ výborná věc je vložná taška
J8 mám ten samý a také spokojenost :-) dobré brzdy velká korbička dost místa na sněhu jsou ty 4 kola super, také bydlím na vesnici pod kopcem, čili kdž někam chci muím do kopce :roll: Za tu cenu, je to podle mého kvalitní kočárek :-)

Tohle všechno podepisuji!
Nejvíc si ho chválím ted,když u nás dělají kanalizaci a je tu všude doslova tankodrom.Jen malá chybička,je těžší,ale to je dáno tou upravou,je to něco za něco.Alespon budem holky namakaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
9.8.10 17:13
Michaelakkk píše:
LenkaPT píše:
J8 mám ten samý a také spokojenost :-) dobré brzdy velká korbička dost místa na sněhu jsou ty 4 kola super, také bydlím na vesnici pod kopcem, čili kdž někam chci muím do kopce :roll: Za tu cenu, je to podle mého kvalitní kočárek :-)

Tohle všechno podepisuji!
Nejvíc si ho chválím ted,když u nás dělají kanalizaci a je tu všude doslova tankodrom.Jen malá chybička,je těžší,ale to je dáno tou upravou,je to něco za něco.Alespon budem holky namakaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.8.10 17:21

reklamaci uznali, nám zatáčel do prava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.8.10 17:23
kvaček píše:
reklamaci uznali, nám zatáčel do prava :-D

A jak dlouho trvalo než vám ji vyřídili? už nezatáčí?

• Citovat
  • Upravit
14335
9.8.10 17:27

Malý je už větší, takže už v něm není, ale bylo to přes zimu, takže mi ani nevadilo, že nejezdíme, protože se malý narodil v prosinci.
Mluvila jsem s manželem - nějak si to nepamatuji a prý, reklamace je až měsíc, ale my jsme to měli do týdne, prý záleží i v kterém obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.8.10 18:04

Ahoj.Měla jsem cross country na první dítě a byla jsem z něj na mrtvici.Přád zatáčel doleva a nebrzil.Vždycky ho opravili a skončilo to stejně. :nevim: A ještě mi vadilo,že mi tam foukalo bokem,jak je zboku boudičky síťka,suché zipy tam nedržely. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
9.8.10 19:31

Ahoj já mám vybraný twin max,mimi se nám narodí v prosinci okukovala jsem pojezdila a super !uvidíme pak v praxi,ale slyšela jsem dost chvály ,obyč pro dvojčata danny sport twin tam jsou uzoučké korbičky ten nechci není tam místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
9.8.10 21:16

asi do něj půjdem :mrgreen: děkuji vám za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
22.4.12 09:23

údržba

Ahoj holky,
máme Dorjan Danny sport a často sundáváme korbu a na jedné straně jsou ty červené caplíky jakoby zatuhlé a skoro nejdou secvaknout. Sice na to mám grif, ale jestli to takhle půjde dál, tak se brzy zničí. Tak se chci zeptat, promazáváte to nějak, nebo co s tím? Stalo se to taky někomu?
Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
2.5.12 19:17

Ahojky máte někdo zkušenosti s reklamací Dorjanu, jak dlouho to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí