Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
mam na netu vyhlidnuty kocar V-travel,max,cross,ale rada,nez bych neco objednala na slepo,bych si ho rada nekde vyzkousela a osahala.
Jenze at hledam,jak hledam,nemuzu nikde v Karlovarskem kraji najit obchod,kde ho maji???
Nevite nektera o nejakem? /popr.i Plzen/
Diky.
Ahoj, mají ho v Sokolově v tom děťátku. Já si ho tam osahala i koupila. (teda jako za tu netovou cenu, jak to umožňují) Koupila jsem si i autosedačku, ale naprosto jsme ji nevyužili, jelikož manžel koupil ještě Römer
Jinak mám V-travel, (černý+ velké bílé kytičky) ale liší se jen podvozkem - kolečkama
Ještě si můžeš teoreticky prohlídnout ten můj kočárek, pokud jsi někde poblíž
Jinak myslím, že je docela dobrej, na to, co jsem si vyzkoušela u kámošek ![]()
Je moc dekuju,ja prave koukala na detatko a nenasla ho tam,teda zatim jenom ne webu.Tak tam urcite zajedu,diky moc ![]()
Dana1980 píše:
Je moc dekuju,ja prave koukala na detatko a nenasla ho tam,teda zatim jenom ne webu.Tak tam urcite zajedu,diky moc
nevím, jak moc obměňují sortiment, takže teď nevím, snad tam taky bude, já tam byla cca před rokem, myslím v září/říjnu 2009..? Poradí ti, co a jak. Jo a chtěli 500,– za montáž, pokud bys jí požadovala, tak na to se jim vybodni, protože ta podle mě nespočívá v ničem, nasadit boudu na kočárek zvládneš i bez nich
Jinak já si objednala V-cross, přišel Travel, ale jsem ráda, tyhle kolečka jsou super!
Tak dobře vyber ![]()