V-travel.max,cross - Karlovarský kraj

5165
6.8.10 10:40

V-travel.max,cross - Karlovarský kraj

Ahoj holky,
mam na netu vyhlidnuty kocar V-travel,max,cross,ale rada,nez bych neco objednala na slepo,bych si ho rada nekde vyzkousela a osahala.
Jenze at hledam,jak hledam,nemuzu nikde v Karlovarskem kraji najit obchod,kde ho maji???
Nevite nektera o nejakem? /popr.i Plzen/
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emocuc.polymorf
6.8.10 12:06

Ahoj, mají ho v Sokolově v tom děťátku. Já si ho tam osahala i koupila. (teda jako za tu netovou cenu, jak to umožňují) Koupila jsem si i autosedačku, ale naprosto jsme ji nevyužili, jelikož manžel koupil ještě Römer :palec: Jinak mám V-travel, (černý+ velké bílé kytičky) ale liší se jen podvozkem - kolečkama :palec: Ještě si můžeš teoreticky prohlídnout ten můj kočárek, pokud jsi někde poblíž :wink: Jinak myslím, že je docela dobrej, na to, co jsem si vyzkoušela u kámošek :palec:

• Citovat
  • Upravit
5165
6.8.10 12:11

Je moc dekuju,ja prave koukala na detatko a nenasla ho tam,teda zatim jenom ne webu.Tak tam urcite zajedu,diky moc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
6.8.10 12:17
Dana1980 píše:
Je moc dekuju,ja prave koukala na detatko a nenasla ho tam,teda zatim jenom ne webu.Tak tam urcite zajedu,diky moc :huban:

nevím, jak moc obměňují sortiment, takže teď nevím, snad tam taky bude, já tam byla cca před rokem, myslím v září/říjnu 2009..? Poradí ti, co a jak. Jo a chtěli 500,– za montáž, pokud bys jí požadovala, tak na to se jim vybodni, protože ta podle mě nespočívá v ničem, nasadit boudu na kočárek zvládneš i bez nich :palec: Jinak já si objednala V-cross, přišel Travel, ale jsem ráda, tyhle kolečka jsou super! :palec: Tak dobře vyber :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4