Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
nutně potřebuju vaši radu. Kdo máte zkušenosti s kočárkama CAM, konkrétně Cam Cortina Evolution X3 Tris 2009? Máme ho do zítřka zarezervovaný a proto PROSÍM o rychlé reakce… DIKY M O C !!!!!!!!!!!
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...holky, díky moc. Zajímá nás… ovladatelnost, bezpečnost, kvalita materiálu, korbičky - miminko se narodí konec září, takže zimní dítě, bude potřeba zimní fusak…
Za mě spokojenost,dobře se sním jezdí,hluboký kočár je supr velký,takže nemáš problém dát tam fusak.Já jsem hodně využila i ten sporťák.Ale teď ho budu už prodávat,protože jsem si koupila golfky.Ale za mě
![]()
Jinak ještě ty jednotlivé díly-myslím autosedačku,hluboká korba i sporťák,vše se krásně nasazuje a jen zacvakneš,nemáš tam žádné adaptéry.
My jsme s ním taky moc spokojený ovládá se jednosuše jednou rukou krásně zatáčí akorát si musíš zvyknout na 3 kolečka tak když jedeš třeba na schod atd,ale to jde o zvyk.My hodně používáme autosedačku na nacvaknutí na podvozek.Malej měří 64cm a korba mu ještě je,ale nevím jak se tam vejde v zimě s fusakem ![]()
Sexyfrago,nevím kdy se ti malej(omlouvám se,je to chlapeček?) narodil,my jsme květnový,a v zimě s fusakem pohoda,malá tam byla ještě v roce.
Mám starší typ, nemám tříkolku, ale mám ve předu dvě dvoukolečka jako golfky. Ale vezla jsem i tříkolku.Kočárky jsou až na podvozek stejné.
Kočárek je velmi lehce ovladetelný i jednou rukou. Otočíš se na místě bez námahy. (oceníš třeba v obchodě) Provedení je kvalitní a bezpečné.
Jinak - hluboká korbička je hodně velká a prostorná. Mě se do ní vlezl malej v 7 měsících i s fusakem a to byl hodně velike. Starší syn měl stejnou výšku v roce.
Teď jezdíme ze sporťáčkem, sedačka je veliká, prostorná, ve srovnání s golfkama mi připadá, že si hoví jak na gauči.
Já jsem s ním spokojená ![]()
Pří hodnocení od 1 do 10 bych dala 9.
Každý koráček má nějaké mouchy, asi bych nenažla žádný, který je fakt dokonalý.
No ona ta hluboká korba je asi skoro 80cm,tak si myslím,že problém nebude.
tak já jí mám taky, hluboká korba je super velká, malá je dost veliká ( v 8 měsících měla 74 cm)když byli ty horka a byli jsme na chalupě tak jsem jí tam dávala spát a to jí je už 10 měsíců a ještě se tak vešla, dobře se s ní zatáčí, dá se dobře složit a jednotlivé díly jdou lehce vycvaknout,jediny co mi tam chybělo což asi nemá žádná trojkombinace je takové to houpaní, když jsem malou chtěla uspat tak jsem musela jezdit na kostkách, nebo drncat jakoby do strany,jinak jsem s ním spokojená, všechno jde sundat a vyprat
já mám taky strší typ, ale spokojenost, nechávám si ho i pro další dítko, ovladatelnost je opravdu velmi jednoduchá (mezi ragálama v obchodě na 1)a to nacvakávání je výborný. já si akorát dokupovala gumový kolečka. ale mám ho otestovaný i v terénu (lesem, polem) a úplně v poho ![]()
Daník je červnový a loňskou zimu v něm ve fusaku v pohodě odjezdil. Kočár si nemůžu vynachválit, ještě ho určitě neprodám, kdyby bylo třetí. Mám teda verzi 2007..
Haloooooooooooooooooo, MOC vám děkuji, všem, protože je to snad první kočárek, u kterýho je otlik pozitiv… teda samá pozitiva
My prve tříkolky zavrhly, ale včera mě v obchodě opravdu překvapila snadná manipulace a skladnost… A když koukal i manžel, tak je to co říct
Je to doprodej, za 13tis.a my se rozhodli, pro černo zelený, dnes por něj jedeme…juchúúúúúúúúú
Já mám takovou radost!!!! Opravdu děkuji všem, tady na ty stránky a na lidičky tady, se člověk může vždy spolehnout
Náš minuléj výběr byl zhatěn názorama tady, tak jsu ráda, že jsme konečně trefili ten správnéj. Ještě jednou VELIKÉ DÍKY!!!!!
![]()