Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj…
nejsem z prahy,ale kočárek mám z černého mostu z babystaru…nevím,jestli je dobrý
ale jela jsem tam pro konkrétní kočárek,co jsem si vybrala.
záleží na tom, co chceš. obrovský výběr mají v Malvíkovi v Hostivicích (kousíček za Prahou). a nebo já jsem kupovala v Depemo v Lochkově (www.depemo.cz). tam mají otevřeno jen ve středu, je to velkoobchod.
Ahoj, jen přidám zkušenost k Malvíku. Rozhodně to není žádný velký obchod, naprostý průměr, co se týče velikosti prodejny a nabízeného zboží.
Pokud nemáš vůbec žádné zkušenosti a budeš chtít radu, tak tam nejezdi, prodavačky byly doslova neochotné.
Pokud to máš při cestě, podívej se tam, ale rozhodně se nevyplatí tam vážit cestu, podle mě ani 10km.
Přikláním se k Dětskému ráji ve Vysočanech…mají tam dost velký výběr kočárků a když jsem tam nakupovala já, pomáhala nám vybírat velmi ochotná prodavačka…
Určitě Dětský ráj, opravdu velikánksý výběr kočárků a jsou tam velmi ochotní.
Veliký výběr mají i v Babystaru na Černém mostě a ještě tam je Babypark a Chicco
Ja doporucuji Spuntika, je tusim nekde na Chodove/Opatove a Malvika take - my tam byli v sobotu a venovala se nam ochotne primo majitelka.
Mne prislo, ze u Malvika tomu vubec nerozumeli, aspon co slo o autosedacky a taky byva problem s dodanim v eshopu, clovek si neco objedna a v terminu to nedodaji. (coz u kocarku asi neni radost)
Vcera to same v babyparku. Co tam ta prodavacka povidala jednomu paru k autosedackam (kupovali trojkombinaci), bylo sileny.
Ale na podivani se dobry. ![]()
Já mám kočár ze Špuntíka, ale asi bych doporučila dojednat si schůzku přímo s majitelem, já jsem s prodavačkou neměla dobrou zkušenost a jak jsem zjistila, nebyla jsem jediná.
www.detskyraj.cz Vysočany
www.detskydum.cz Kunratice
www.babypark.cz Zličín, černý most
www.babystar.cz černý most
www.aaakocarky.cz Ládví
www.malvik.cz Hostivice
www.spuntik.cz Opatov
na čerňáku je ještě expert baby nebo expert shop nebo jak, chicco, je to všechno kousek od sebe.. babypark a babystar jsou nad sebou..
Malvík má poslední dobou „úchovatné“ reference na prodavačky.. moje kamarádka a sestřenice ta obě měly výstupy .. já byla vždycky spokojená. v Dětském ráji jsou naprosto nekompetentní prodavačky, které nařp. „nevěří na isofixové sedačky - testy asi v životě neviděly..“ .. dobrou zkušenost z posledních 2 měsíců mám: babystar, babypark zličín a špuntík. super profesionální a hlavně informovaná obsluha..
Ahoj, ja mohu doporučit BABYPARK Černý most i Zličín, vždy jsem měla štěstí na ochotnou a informovanou obsluhu.
Ja doporucuju Spuntik, jeste jsem nenakoupila, ale chystam se. Sla jsem tam s tim, ze si ty kocarky proste „osaham“, protoze doted jsem si je vytipovala pouze na netu. Hned me odchytla hrozne ochotna prodavacka a fakt se mi vice nez pul hodinu venovala, ochotne mi vsechno predvedla, slozila, rozlozila, ukazala jeste i autosedacky…a to ani nevedela, jestli si tam neco koupim. Domu jsem sla nacpana informacema ![]()
Taky jsou fajn, ze kdyz si koupim kocarek, o kterem uvazuju (Teutonia), tak mi zapujci i nahradni v pridade, ze by se musel posilat na opravu. Nevim, jestli to takhle maji u vsech znacek.
catie píše:
Ja doporucuju Spuntik, jeste jsem nenakoupila, ale chystam se. Sla jsem tam s tim, ze si ty kocarky proste „osaham“, protoze doted jsem si je vytipovala pouze na netu. Hned me odchytla hrozne ochotna prodavacka a fakt se mi vice nez pul hodinu venovala, ochotne mi vsechno predvedla, slozila, rozlozila, ukazala jeste i autosedacky…a to ani nevedela, jestli si tam neco koupim. Domu jsem sla nacpana informacemaTaky jsou fajn, ze kdyz si koupim kocarek, o kterem uvazuju (Teutonia), tak mi zapujci i nahradni v pridade, ze by se musel posilat na opravu. Nevim, jestli to takhle maji u vsech znacek.
Taky jsem podle tohohle vybirala obchod.
špuntík - i u ostatních kočárů a už dlouho.. kupovala jsem u nich v roce 2007 quinny a náhradní kočár slíbili taky.
teď jsem tam byla se sestřenkou a strávilly jsme tam hodinu! s prodavačkou.. a já poznám, jetsli tomu rozumí
a byla fakt dobrá..
Babypark (konkrétně dobrou zkušenost mám na Zličíně) nabízí náhradní podvozek v případě reklamace nebo servisu(tedy v případě Mutsy - o jiné kočárky jsem se nezajímala a je možné, že to tam mají jinak). Navíc záruku potvrzují ke dni narození dítěte, což nevím, zda je běžné i jinde. Koupíte kočár dva měsíce předem, přesto záruka začne běžet až od narození dítěte.
Jinak ochotná a relativně obeznámená obluha byla také na Černém Mostě v BabyStaru nebo jak se jmenuje ten obchod pod BabyParkem. Je pravda, že jsme sháněli X-Lander narrow version, která je o 5 cm užší než klasická a ani nevěděli o tom, že existuje. Přitom ji měli vystavenou. Nicméně velice ochotně zajistili informace a zavolali, jak je to s možností objednávání.
AAA kočarky měla paní také docela přehled a když nevěděla něco k Casualplay S4, který neměla vystaven, dohledala v katalogu nebo se zeptala kolegy.
Holky, doporučíte mi dobrý obchod s kočárky v Praze ? Díky.