Který kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
2.8.10 14:49

Který kočárek

Ahoj holky,prosím o radu,který kočárekje lepší nebo si myslíte že je lepší.Dorjan danny sport prestige 2010 nebo casualplay s4 2008.Moc děkuji za dotazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
2.8.10 15:17

asi radši casual play

ahoj, nemám sice ani jeden z těchot kočárků,ale o dorjanu jsem toho moc dobrého neslyšela, casual play se mi líbí, je taky dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.8.10 15:32

Já mám Dorjan Danny Sport 2009 a jsem naprosto spokojená :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.8.10 15:53

Nemám ani jeden, ale kdybych si z nich měla vybrat, tak jdu do kočárku Casual.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.8.10 15:54

No ja zase neslišela nic špatného na Dorjan ale ten casual to byla láska na první pohled ale má dost nedostatku třeba zádova opěrka,dá se otočit jen po směru jízdy a cena a co když ho pak neprodám ale je krásnej to jo prostě miláček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
2.8.10 16:36

Nemám zkušenost ani s jedním ael šla byhc radši do dorjanu casual se mi zdá malinký a nedá se dát sedačka po i proti směru jízdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
2.8.10 16:54

Přidám svůj hlas kočárku casualplay, který taky mám a jak už tady někdo řekl, byla to láska na první pohled. Zatím používáme autosedačku a hlubokou korbičku,na sporťák máme ještě čas. Jsem s ním moc spokojená z praktickýho hlediska a navíc, ten se nikdy neookouká. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.8.10 17:07

Mě teda vůbec nevadí, že mám sporťák a dítě ke mě sedí zády. Mě tohle jako nevýhoda nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
2.8.10 17:11
Aladina píše:
Mě teda vůbec nevadí, že mám sporťák a dítě ke mě sedí zády. Mě tohle jako nevýhoda nepřipadá.

Souhlasím. A u tříkolek snad ani nejde přehazovat rukojeť a měnit směr jízdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.8.10 17:14
revu píše:
Aladina píše:
Souhlasím. A u tříkolek snad ani nejde přehazovat rukojeť a měnit směr jízdy :roll:

Jde u Maxi Cosi - přehazuje se sedačka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.8.10 18:51

jo máte pravdu s tím přehazovánim je to v podstatě jedno ja jen doufam že ten casual do konce zlevnej ja chci 2009 tak si počkám a uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.8.10 19:29

jako za ty love je ten dorjan božskej…
mám celej černej a vypadá fakt dobře, u té letošní kolekce je navíc polohovatelná korba, což bych využila…no jo kdo to mohl vedět že :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.8.10 20:18

Právě no uvidíme končím 5měsíc tak mám jěště čas a možná před koncem roku budou slevy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
9.1.13 16:18

Ahoj, prosím Vás jsem zaufalá. Založila jsem sice dvě diskuze na téma kočárky, ale stejně jsem se nic nedozvěděla. První jsem chtěla kočárek coletto giovanni( polský) ale známá říkala že je malý. Pak Maxi cosi mura a to mi zase řekla, že do něj hodně profukuje a má malý košík. Snažim koukat na recenze na videa a nic…Budu mít letní mimi a potřebuju větší korbičku na zimu, budu jezdit na vesnici a mhd…Potřebuju aby byl lehký, hezký, lehko ovladatelný a aby se snim dalo jezdit do lesa..Omlouvám se, že zakládám zase tuto diskuzi, ale už si nevím rady

• Citovat
  • Upravit
29577
9.1.13 16:21

Dorjan je nááhodou dobrej kočár, ale jak je děcko větší, tak už i s ním těžkej. To je snad jediná nevýhoda, jinak já s ním byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí