Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jeste si ctu to tvoje zadani - lehky kocar do lesa v kombinaci nesezenes. Bud je stabilni a vydrzi teren a pak musi neco vazit, nebo je lehky, ale pak je vratky. Lehky kocar do terenu z technickeho hlediska musi byt houpaci a mit pevna ctyri kola, jinak stabilitu proste neziska.
Doporučuju Teutonii Spirit S3 /trojkolka/ anebo Cosmo s korbou Comfort plus, ta relativně splňuje všechny Tvoje požadavky, ikdyž je trošku dražší
@petulatko nevím, my máme teutonii Spirit, tedy trojkolku a terén zvládá bravurně, není houpací, ale je dobře odpružený, takže je to prostě terénní kočár; polní cesty a les bez problémů ![]()
@bara 1 fakt se jukni na tu dakotu camarelo je jak mesto tak teren a korba luxus obri
my do ni jdem cekame kvetnatko
@bara 1 tak obecně zkrátka - lehký kočár, přitom stabilní a pohodlný do terénu je dost nereálná kombinace..
@Verčule mrknu na ní, každý jen píše něco jinýho, tak se v tom ztácim…
tak to blahopřeju mi červencové mimi
@marmelada78 já vím, ale chtěla jsem tak napsat mojí představu zhruba…já se v nich moc nevyznám
@karolínka12 Ale vazi mam dojem kolem 15kg, ne? Ja jsem myslela lehky kocar treba 9kg, jinak s tou Teutonkou souhlasim a tise ji zavidim, to je kasny kocar ![]()
@bara 1 píše:
Tak stejně jsem se nic zase nedozvěděla, ale děkuju
Spousta lidí i já jsme ti tu radili dobre věci a řekli ti své zkušenosti, tak buď nectes nebo to neumis? Prošla jsem si tím samým hledáním, na netu se dá najít mnoho informací a ne jen házet flintu do žita a chtít po někom řešit tvůj problém. Promiň, že jsem se tak pustila, ale tohle je milionta a první diskuze na téma dokonalý kočár.
@MarieOVMUC píše:
Spousta lidí i já jsme ti tu radili dobre věci a řekli ti své zkušenosti, tak buď nectes nebo to neumis? Prošla jsem si tím samým hledáním, na netu se dá najít mnoho informací a ne jen házet flintu do žita a chtít po někom řešit tvůj problém. Promiň, že jsem se tak pustila, ale tohle je milionta a první diskuze na téma dokonalý kočár.
My máme Roan Maritu, je sice polský, ale vozí už druhé dítě a bez problémů, krom lehkosti do MHD splňuje všechny podmínky-krásně se do něj vejde dcera i s fusakem v sedmi měsících a sedí v hluboké korbě i když už leze, ale takhle je to lepší. Na výlety jezdíme do lesa často a vedu ho jednou rukou v druhé odrážedlo a druhé dítko vedle kočáru ho tlačí k zemi a jde to.Fakt až na menší mouchy paráda. Korba otočná i sporťák.
@MarieOVMUC tak tvoje rada mi vůbec nepomohla ale děkuji za názor. Já se sem nepřišla hádat, jen říkám, že každá slečna/paní si myslí o kočárku něco jiného. Dále jsem psala že bych ráda věděla tedy spíš plus a mínus u maxi cosi mury a Coletto Giovanni, ale to jsi asi už nečetla…Já nechci dokonalý kočár jen bych ráda vybrala dobře protože se v nich nevyznám, hádat se s tebou taky nechci, tak si to neber osobně.