Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@bara 1 nevím, jestli to tu už někdo psal, ale velkou korbu má dorjan, navíc je cenově dostupný a maminy bývají spokojene, taky čekám letní dítko, takže já jdu nejspíš do něj. Je to trojkombinace, s autosedackou.Je i pěkný, je z čeho vybírat.
@March7 koukala jsem na něj a nevypadá vůbec špatně, i ta cena je hezká a výběr široký…napsala jsem si ho na seznam který by mohl být ![]()
@bara 1 bacha je tezkej dorjan myslim a ta autosedacka je pruser.taky jsem ho mela v merku
.jinak Barco nikdo ti nenapise tento je super a zadnej jinej tisic bab tisic nazoru ![]()
@Verčule aspoň abych vůbec věděla na co se chodit koukat osobně…já neznám ani žádný značky, akoro všechny slyšim poprvé…je těžký? mmm…tak to asi nepůjde…
ten kočárek mi dává teda…
…
@bara 1 ja mela nerva taky
chce to si urcit hranice, cena, velikost, vaha a pak se to zuzuje
ja mela Firkona, XLander, teutonii a nakonec jsem vlezla do kameneho obchodu vse ohmatala poskladala a zjistila jsem pro a proti…jooo je toho fakt tri… ale neboj to dame ![]()
@Verčule ono je blbý že jsem žádnej nezkusila, asi půjdu do nějakýho obchodu a vyzkoušim si tam nějaký) ani nevim, kde nějaký kočárky prodávaj)
@March7 sedačka nevim jestli jsi ji měla v ruce ale to je šunt nevěřim ji ani za mák ty plasty jsou nedotažený a je strašně křehká raději kup třea maxi cosi a adaptéry at je můžeš hodit na kočárek
i paní na krámě říkala jak lidi reklamujou ![]()
Baru jojo to chce já oběhla hodně krámů jde o to od kud jsi oni jich ani moc nemaj vystavený protože je to veliký a zabere to dost místa. myslim že 10.4. je v Praze výstava pro miminka tak juknu.
@Verčule kamarádka říkala o vástavě, ale přítel nesnáší Prahu a nechce tam semnou…
budu hold muset hledat..
moc ti děkuju za tvojí pomoc
Tak z vlastní zkušenosti. Jak tu někdo zmiňoval ten DorJan, tak výběr je veliký, kočárek je to fakt prostorný, stabilní i vhodný do terénu. Sama ho mám, ale… S větším dítkem je už pekelně těžký, sám o sobě váží +/- 15 kg a k tomu si připočti ještě váhu třeba ročního dítěte okolo 10 kg, tak pak je potřeba fakt síla. A skládání do auta, to se nadřeš a zabere ti skoro celý kufr.Za sebe radím, pořiď si dva- dorjan do terénu a nějaký lehounký, skladný do města. Já si pořídila lehký sporťáček na cesty do města a spokojenost nejvyšší, DorJan mám do lesa a nikam nepřevážím. Holky mají pravdu, tu kombinaci, kterou hledáš- lehký, skladný a přitom stabilní i do lesa, to fakt asi neseženeš, hlavně ti tu asi žádná neporadíme úplně konkrétně, protože každé vyhovuje něco jiného a má na to jiný pohled, názor a zkušenost. Co vyhovuje jedné, je absolutně nepřijatelné pro druhou atd. Pokoukej internet na různé typy kočárků, přečti si recenze, co tě zaujme, jdi vyzkoušet do obchodu naživo a uvidíš. Do té cenové relace se vlezeš i s těma dvěma, když pohledáš.
No, myslím, že váží 13kg, ale 9 kg, to už si teda nic terénního nedovedu představit, to jsou takové těžší golfky
@petulatko píše:
@karolínka12 Ale vazi mam dojem kolem 15kg, ne? Ja jsem myslela lehky kocar treba 9kg, jinak s tou Teutonkou souhlasim a tise ji zavidim, to je kasny kocar
@karolínka12 Tak jsem to taky myslela, ze nic tak lehkeho do terenu neni…
Zdravím Vás maminky
Chtěla jsem se Vás optat jaký by jste mi doporučili kočárek
Mám doma trojkombinaci Tako Karol, ale je hrozně těžký a používáme ho cca 2,5 měsíce..
A popravdě už se mi ani nelíbí..Koukám teď po hodně značkách nejvíce Concord, Peg Prégo, CAM, Cadet..Ale jde mi hlava kolem..Máte nějaké doporučení??
Chci hlavně lehký, dobře skladovatelný s větší korbou a aby byl i do mírného terénu…HLAVNĚ NÉ TŘÍKOLKU
Děkuji za návrhy ![]()
My si budeme pořizovat Britax m motion
jsou na něj dobrá doporučení ![]()