Který kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5842
9.1.13 18:21

@bara 1 nevím, jestli to tu už někdo psal, ale velkou korbu má dorjan, navíc je cenově dostupný a maminy bývají spokojene, taky čekám letní dítko, takže já jdu nejspíš do něj. Je to trojkombinace, s autosedackou.Je i pěkný, je z čeho vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
9.1.13 18:28

@March7 koukala jsem na něj a nevypadá vůbec špatně, i ta cena je hezká a výběr široký…napsala jsem si ho na seznam který by mohl být :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7199
9.1.13 18:38

@bara 1 bacha je tezkej dorjan myslim a ta autosedacka je pruser.taky jsem ho mela v merku :).jinak Barco nikdo ti nenapise tento je super a zadnej jinej tisic bab tisic nazoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
9.1.13 18:40

@Verčule aspoň abych vůbec věděla na co se chodit koukat osobně…já neznám ani žádný značky, akoro všechny slyšim poprvé…je těžký? mmm…tak to asi nepůjde… :mrgreen: ten kočárek mi dává teda… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7199
9.1.13 18:45

@bara 1 ja mela nerva taky :) chce to si urcit hranice, cena, velikost, vaha a pak se to zuzuje :) ja mela Firkona, XLander, teutonii a nakonec jsem vlezla do kameneho obchodu vse ohmatala poskladala a zjistila jsem pro a proti…jooo je toho fakt tri… ale neboj to dame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
9.1.13 18:52

@Verčule ono je blbý že jsem žádnej nezkusila, asi půjdu do nějakýho obchodu a vyzkoušim si tam nějaký) ani nevim, kde nějaký kočárky prodávaj)

• Citovat
  • Upravit
5842
9.1.13 19:11

@Verčule proč je ta sedačka špatná? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
9.1.13 19:37

@March7 sedačka nevim jestli jsi ji měla v ruce ale to je šunt nevěřim ji ani za mák ty plasty jsou nedotažený a je strašně křehká raději kup třea maxi cosi a adaptéry at je můžeš hodit na kočárek :) i paní na krámě říkala jak lidi reklamujou :(
Baru jojo to chce já oběhla hodně krámů jde o to od kud jsi oni jich ani moc nemaj vystavený protože je to veliký a zabere to dost místa. myslim že 10.4. je v Praze výstava pro miminka tak juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
9.1.13 19:49

@Verčule kamarádka říkala o vástavě, ale přítel nesnáší Prahu a nechce tam semnou… :mrgreen: budu hold muset hledat.. :kytka: moc ti děkuju za tvojí pomoc

• Citovat
  • Upravit
1183
9.1.13 20:56

Tak z vlastní zkušenosti. Jak tu někdo zmiňoval ten DorJan, tak výběr je veliký, kočárek je to fakt prostorný, stabilní i vhodný do terénu. Sama ho mám, ale… S větším dítkem je už pekelně těžký, sám o sobě váží +/- 15 kg a k tomu si připočti ještě váhu třeba ročního dítěte okolo 10 kg, tak pak je potřeba fakt síla. A skládání do auta, to se nadřeš a zabere ti skoro celý kufr.Za sebe radím, pořiď si dva- dorjan do terénu a nějaký lehounký, skladný do města. Já si pořídila lehký sporťáček na cesty do města a spokojenost nejvyšší, DorJan mám do lesa a nikam nepřevážím. Holky mají pravdu, tu kombinaci, kterou hledáš- lehký, skladný a přitom stabilní i do lesa, to fakt asi neseženeš, hlavně ti tu asi žádná neporadíme úplně konkrétně, protože každé vyhovuje něco jiného a má na to jiný pohled, názor a zkušenost. Co vyhovuje jedné, je absolutně nepřijatelné pro druhou atd. Pokoukej internet na různé typy kočárků, přečti si recenze, co tě zaujme, jdi vyzkoušet do obchodu naživo a uvidíš. Do té cenové relace se vlezeš i s těma dvěma, když pohledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
9.1.13 21:15

No, myslím, že váží 13kg, ale 9 kg, to už si teda nic terénního nedovedu představit, to jsou takové těžší golfky

@petulatko píše:
@karolínka12 Ale vazi mam dojem kolem 15kg, ne? Ja jsem myslela lehky kocar treba 9kg, jinak s tou Teutonkou souhlasim a tise ji zavidim, to je kasny kocar :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1716
9.1.13 21:17

@karolínka12 Tak jsem to taky myslela, ze nic tak lehkeho do terenu neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
6.11.13 16:03

Zdravím Vás maminky :mavam: Chtěla jsem se Vás optat jaký by jste mi doporučili kočárek :lol: Mám doma trojkombinaci Tako Karol, ale je hrozně těžký a používáme ho cca 2,5 měsíce.. :evil: A popravdě už se mi ani nelíbí..Koukám teď po hodně značkách nejvíce Concord, Peg Prégo, CAM, Cadet..Ale jde mi hlava kolem..Máte nějaké doporučení?? :) Chci hlavně lehký, dobře skladovatelný s větší korbou a aby byl i do mírného terénu…HLAVNĚ NÉ TŘÍKOLKU :) Děkuji za návrhy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
6.11.13 16:04

A zhruba tak do 16tis,,koukám i po bazarech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.13 16:12

My si budeme pořizovat Britax m motion :-) jsou na něj dobrá doporučení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí