Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máme doma tento typ http://www.darababy.cz/…e-basic-2013 a mohu doporučit. Jsem s ním zcela spokojena. Často cestujeme a problém s naložením do auta a ven nemáme. Je lehce ovladatelný a hlavně má jednu z největších korbiček které se vyrábí. Jediné mínus, je problém s nafouknutím koleček. Potřeba „staré“ pumpičky na kolo s hadičkou.
@Berungga
mam CAM trojkombinaci. Jsem s nim naprosto spokojena, s jednou malou vyhradou a to typ kolecek, ale ty, co mam ja, udelali jenom na ten jeden lonsky, takze u ostatnich to problem nebude.
jinak kocarek je lehky, uzasne ovladatelny (jednou rokou otocim na miste), korba dost velka, krasne materialy, spousta vychytavek a slusne prislusentvi.
@Ali-Ali
a jaký máš typ? Mě se líbí Dinamico, Pulsar a nebo Neonato Neosport ![]()
Ahoj, já mám trojkomb. Concord neo a jsem moc spokojená. Hlubokou korbu sleeper, tam byl malý do 9 měs. Je narozený na zač. srpna. Je lehoučký ale stabilní, lehce se složí, lehce se ovládá, fakt mu nemám co vytknout. Přeju ti šťastný výběr.
@xstrasilka Mám 3 favority, Cam Dinamico, Peg Prégo a Concord Fusion..
Jen se chci zeptat, jak vzládá terén? Dlažební kostky, kamínky a i hlínu?
A bude se mi do korby vejít syn? Máme necelé 4 měsíce a máme 61 cm
Plus máme fusak Lodger ![]()
@Pehule Děkuji
No rozhoduji se, záleží i na příteli
Jediné mínus má fusion, že nemá otočnou sport. nástavbu.. ![]()
@Berungga píše:
@Ali-Alia jaký máš typ? Mě se líbí Dinamico, Pulsar a nebo Neonato Neosport
mam tenhle:
http://www.babygold.cz/detail.php?…
(akorat loni stal 16tis
)
Můžu ti napsat jaké nebrat
Určitě ně DorJan, Firkon, Camarelo, a podobné plastové šunty. Mrkni na recenze podle toho si vybereš ![]()
Tak dlažební kostky jsem neměla možnost vyzkoušet, ale jinak jezdíme i v náročnějším terénu, polňačky apod. a šlo to (teď už moc nejezdíme, malé je 17 měsíců, tak už toho moc nenasedí, radši běhá sama). Jinak naše holka je dlouhá a vozila jsem ji v hluboké korbě ještě když jí bylo 9 měsíců (i s fusakem)- ve 4 měsících měla 67 cm a v 8 měs. 74 cm. Jediné, co se hůř ovládá, je brzda, ale tolik jsem ji zase nepoužívala, tak mi to nějak nevadí.