Kočárky - CAM Cortina Evolution X3 Tris 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
3.8.10 06:34

to je on, snad se ukáže, fotku vkládám poprvé :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
3.8.10 07:21
majinka69 píše:
Haloooooooooooooooooo, MOC vám děkuji, všem, protože je to snad první kočárek, u kterýho je otlik pozitiv… teda samá pozitiva :lol: My prve tříkolky zavrhly, ale včera mě v obchodě opravdu překvapila snadná manipulace a skladnost… A když koukal i manžel, tak je to co říct :-P Je to doprodej, za 13tis.a my se rozhodli, pro černo zelený, dnes por něj jedeme…juchúúúúúúúúú :dance: Já mám takovou radost!!!! Opravdu děkuji všem, tady na ty stránky a na lidičky tady, se člověk může vždy spolehnout :-D Náš minuléj výběr byl zhatěn názorama tady, tak jsu ráda, že jsme konečně trefili ten správnéj. Ještě jednou VELIKÉ DÍKY!!!!! :mavam: :huban: :dance:
:palec: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
3.8.10 14:28
majinka69 píše: to je on, snad se ukáže, fotku vkládám poprvé :-P

Neukázal :cry:
já mam tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.8.10 15:24

a teď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.8.10 15:25

golfáč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.8.10 15:25

a autosedačka :dance: to otočný madlo na nošení je geniální!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.8.10 15:26

Hele a co myslíte, mám kupovat peřinku a přikrývku do kočárku? A kde jste kupovali vy? Poraďte prosím… zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
3.8.10 17:01

tak já ji dostala, ale ani jednou jsem ji nepoužila, protože terča je v březnu, takže jezdila ještě ve fusáku a když už byla bez fusaku, tak tak kopala nohama, že bych ji stejně pořád někde honila vykoplou venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.8.10 17:43

Doufám,že s ním budeš spokojená.My máme verzi 2007 a jen sporťák(protože malé už byl rok) a super.Teď čekáme další mimi,tak jsem jen přikoupila korbu a autosedačku a neměnila bych,jsem s ním spokojená.Za rok a půl každodeního ježdění ani sebemenší závada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
3.8.10 22:15

Teď už jde vidět pěkná barva nám se líbila tahle modrá jak jsem dávala foto a byl docela problém jí sehnat kolik tě stál? Nás 19900,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.8.10 23:33

Počkej, ty se ptáš mě, nebo Janrt9? Pokud mě, tak nás vyšel na 13tis… Ale byl to doprodej a měli už jen tuhle zelenou a oranžovou barvu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
4.8.10 16:07

no malej se má narodit konec září, začátek října… tak já nevím, to ještě může být teplo na fusak, ale tak max.na měsíc, pak už fusak užijeme… Tak nevím, na měsíc kupovat peřinku a polštářek? Ale jinak to asi neudělám,že? Protože na jaře už bude kopat, jak píšeš a co už pak? Navíc teplo bude beztak zase až někde v květnu, a to už mu bude přes půl roku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
4.8.10 20:54

Majinko, to ji neužiješ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.8.10 21:36
majinka69 píše:
no malej se má narodit konec září, začátek října… tak já nevím, to ještě může být teplo na fusak, ale tak max.na měsíc, pak už fusak užijeme… Tak nevím, na měsíc kupovat peřinku a polštářek? Ale jinak to asi neudělám,že? Protože na jaře už bude kopat, jak píšeš a co už pak? Navíc teplo bude beztak zase až někde v květnu, a to už mu bude přes půl roku… :nevim:

malá se narodila 6.října,peřinku jsem neměla,měla jsem ale 3 rychlozavinovačky, 2 teplejší a jednu slapší,používala jsem je místo té peřinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
5.8.10 08:10

Asi máte pravdu, mám jednu bílou takovou tu krajkovou zavinovačku, jednu rychlozavinovačku, koupím ještě jednu teplou a když tak si vypomůžu dekama,ne? :nevim: No a nebude prckovi vadit, že nemám pod hlavou nic? :roll: A ještě mi poraďte… zimní fusak, máte někdo zkušenost s nějakým, který je opravdu dobrý, ale ne předražený? Jsou fleecové, nebo takové s tím povrchem šusťákovým… jsu z toho jelen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí