Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s nakupováním kočárku ( i jiných věcí) přes US Ebay? Dlouho jsem se hrabala netem a našla „svůj“ kočárek (nový) na Ebay o dost levnější než v ČR. Je mi jasné riziko reklamace at… ale přeci jen, nenakupovali jste tak někdo?
díky moc
Vpravo nahoře je řádek a v něm text „Hledejte na eMimino.cz“ - když do toho řádku napíšete: ebay
a zmáčkněte hned vedle tlačítko Hledat, dostanete těch informací spoustu - a to mnohem rychleji, než když tu budete čekat na odpověď.
super, díky. Zkoušela jsem to, ale nějak se mi to zaseklo a tak jsem zvolila cestu diskuse.Bylo mi divné, že by nic nevyskočilo ![]()
Pokud bude něco nejasného, klidně se ptejte - jak vidět, zkušeností tu je opravdu dost - poradíme, pomůžeme..... ![]()
ahoj, ja kupujem cez ebay.com, co.uk alebo de casto, najvacsiu sme zatial kupovali autosedacku z nemeckeho. prisla uplne v pohode, neposkodena a usetrili sme 80€.
Ahoj holky… mám stejný dotaz, uvažuji o koupi kočárku přes ebay, u nás stojí totiž jednou tolik ale potřebovala bych konkrétní zkušenosti… co a jak, vubec totiz nevim jak ebay funguje atd. Díky
@tlucis Jako naše aukro. Najdeš, co potřebuješ, zjištíš, zda k nám zasílají a pak koupíš nebo přihodíš. Platím přes paypall
@tlucis To většinou platíš už při objednávce a už se o nic nestaráš, protože většina posílá přes Global shipping program.