Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Emmaljunga Edge 3-in-1?
Přidejte zkušenost s Emmaljunga Edge 3...Náhodou jsem narazila v jednom polskem obchode na myslím dobrou nabídku:
City Cross i s korbou :
http://dino.sklep.pl/…-p-9492.html
Je to jen v sede, ale zas to je super kombinovatelna barva a čímkoliv…
Díky za tip. Teď si dopisuji s jednou paní, která Emmaljungu prodává a vypadá to nadějně - za super cenu trojkombinace po jednom dítěti
. Tak dnes proberu doma a snad to klapne.
Jinak pro maminky, které by taky chtěly Emmaljungu, ale nemají či nechtějí dávat peníze za novou - zkusit polské Aukro (Allegro.pl), kde se prodává daleko více těchto kočárků (taky je Poláků 4× více), takže doporučuji. Dá se taky spojit s hezkým výletem do Polska. Takže pokud by mi to nyní nevyšlo, budu řešit asi tímto způsobem.
Každopádně děkuji ještě jednou, dám pak vědět, jak jsem pořídila
.
super nápad s tím polským aukrem
i v německu a rakousku je ta značka hodně oblíbená, takže třeba přes ebay…podle mě emmaljunga po 1 dítěti je úplně OK, na našem kočárku není po roce ani známka používání - žádné vrzání, ojetá kolečka, potah pořád stejný…
Tak jej mám! Dojeli jsme si pro Emmaljungu do Prahy, paní prodávala po jednom dítěti, je to 3v1 - hluboký, sporťák, vajíčko i s nástavcem na podvozek, podvozek sice ten těžší, ale s přehazovací rukojetí, k tomu pláštěnku, deštník, taška. Vše za 6 tis.! Kočárek je jako nový. Jen mám pocit, že je skoro větší než já
. Každopádně si myslím, že super stav a vše! Až bude bejby capkat a v kočárku nebude chtít moc být tak asi koupíme nějaké lehké golfové hole…
Všem maminkám hodně zdaru v hledání a nalezení toho „pravého“ - kočárku samozřejmě
.
Ahojky, prajem vela spokojnych prechadzok. Ja mam od emmaljungy kociky dva. Jeden duo edge ktory je fantasticky do terenu a do snehu ten nam prezil minimalne tri deti a stale je perfektnom stave.No ked som potrebovala ist na nakup a rychlo sa vyskladat z auta a o5 nalozit do auta + plus pohyb v obchodnom centre medzi uzkymi regalmi nejak som pocitovala chut kupit si nieco z otocnymi kolieskami v predu a uzsi no zachovat stale ten isty komfort pre maleho. Tak som v akcii kupila emmaljungu nitro city. Hlboka mi ide nakliknut aj na tento. Takze mam perfektne dva podvozky, malemu sa v nom super chodi a hlavne nitro je z duralu. Co je taky lahky kocik, ked ho nesem do schodov, ze sa vyrovna aj kvalitnym golfacom. A tvoja cena 6 tisic po jednom dietati je viac ako fantasticka. Ja som kupovala po dvoch detoch za 7. tis kc. Pevne verim, ze Emmajunga nasla dalsiu spokojnu zakaznicku. Akou som ja.
Ahojky,
děkuji moc za přání, myslím, že budu spokojená. Jinak taky zvažuji, že si asi časem koupím ten odlehčený podvozek - dobrý nápad - děkuji moc! Kdybys prodávala, dej prosím vědět. Zatím budu s tím robustnějším a uvidím, jak to půjde. Ať zas nekupuji zbytečně, i když nad tím odlehčeným pořád uvažuji, ale nový stojí kolem 9 tis, což mi přijde šílené. Takže zkusím zas nějaké aukce u nás nebo v Polsku.
Už se těším na mímo, jak budeme řádit v terénech ![]()
teď jsem doporučila Emmaljungu kamarádce a s údivem jsem zjistila, že Babyexpert ji už neprodává, dá se u nás koupít jen v Malvíku a tam mají na prodejně jeden jediný kočár - to toho člověk moc neokouká
Nevíte ještě o nějakém prodejci v ČR nebo na Slovensku?
Mishko prosím ten podvozek Nitro City jak to zvládá terén? Kostky, díry a podobně? Já mám City Cross ten je stejně lehký a právě zvažuju, co kámošce doporučit - jestli klasickou čtyřkolku City Cross nebo Nitro City??? Ona bydlí na vesnici a jezdí za rodiči do Olomouce (kočičí hlavy) tak nevím nevím… ![]()
Jasne, ak chodi iba po macacich hlavach a inych dlazobnych kockach na namesti tak isto odporucujem. Ale my sme maleho kocikovali v zime v hlbokom snehu a aj po trave v zahrade este v hlbokej v Duo Edge. Na ten luxusny podvozok sa asi ani nitro nehrabe. Nitro bolo navhovane a dizajnovane prave do mesta takze ma nastavitelnu tuhost podvozku na zadnych kolesach a aj predne su odpruzene. Co nema hned kazdy kocik. Priznam sa ze Nitrom chodim ja za mamou do Bratislavi ale u nas po dedine som chodila dlho s Edge. Poznam jednu pani, ktora nemala iny ako Nitro. Ich dcerka tam vyrastla a nemali problem ani chodit na prechadzky po roznych hradoch a zamkoch. Tam tiez nie vzdy je perfekna cesta. Keby som bola trosku viac skromnejsia asi by mi aj Nitro vystacilo. Manipulacia je snim dokonala. Kym Edge prekona nerovnosti bez povsimnutia s Nitrom ich viem obyst. Co tym myslim…? My mame za dedinou polne cesty a velke jamy mi vysipali kamenmi. Mysim fakt 8cm sutre. Dlho som tam chodila na prechadzky so psom iba s Edge ale raz som si brala Nitro, nakolko som Edge prala a zistila som, ze to nieje problem. Isto musi clovek spomalit a hladat cestu aby co najpohodlnejsie presiel koli malemu ale dalo sa aj s Nitrom. Mama si dokonca vyslovene pyta Nitro, ked ide s malym na prechadzku. Ona ale nechodi tak rychlo ako ja. Ma kopu casu a ked sa ide po nerovnosti pomalsie fakt to stiha odpruzit a ustat bez problemov.
Jedno je iste velkost korby pri Edge je najvacsia … Pravda je ze ju vyuzije clovek tak do pol roka a uz strieda sportovu sedacku. Nas maly rastol rychlo takze velkost korby som ocenila. Na nitro sa kupuje trosku uzsia Korba popripade taska. No korbicka nema nastavitelne vetranie. A myslim ani polohovanie. No ak by niekto mal Korbicku z Edge da sa tam nakliknut. Ja mam sice obe. Ale to iba preto, ze niekedy proste neviem inzeratom odolat ![]()
Kamoske odporucam posudit ako casto bude niekde v prirode v travnatych a fakt hroznych podmienkach. Ak to bude ojedinele nema preco vahat nad Nitrom. My sme s Nitrom boli aj v tatrach
to bola zabava:D
jsou už od dubna 2011 v likvidaci a přesto od nás vzali v srpnu zálohu 25000 tak pozor na Babyexpert
Já mám na korbičce látku (kupovala jsem ji z druhé ruky) a na sporťáku koženku. Koženka je odolná, používala jsem ji v mrazech na horách, v dešti apod., stačí ji jen utřít mokrým hadrem a je pořád jako nová. Mám bílou, myslím, že látkový kočár v bílé by asi dlouho nepřežil…Myslím, že se kočár z koženky i lépe po letech prodá. Látka má výhodu v tom, že je měkčí, což je fajn u nánožníku nebo fusaku, já mám korbičku černou a není vůbec vyšisovaná, vypadá opravdu jako nová a dá se vyprat v pračce.
Dá se teď někde v ČR Emmaljunga koupit?
Jednu nádhernou Emmaljungu mám stále doma
tak kdyby někdo měl zájem..,mám plnou výbavu, černá s puntíčkama, kupovaná nová
hluboká vanička, sporťák, i stupátko pro sourozence, taška, pláštěnka
nemůžu se s ní rozloučit, je tak úžasná
Jé a za kolik ho prodáváte? A z jakého okresu jste?
Prosím o informace, jak jste s kočárkem byla spokojená?
Děkuji moc Eliška.
Tak kočárek je už dávno prodaný
. Ale našla jsem další dva, tak uvidíme. Kdyby ses o něčem dozvěděla, dej se určitě vědět
. Pa