Kočárek - Emmaljunga Edge

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emmaljunga Edge 3-in-1?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga Edge 3...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vladi79
30.9.11 15:42

Tak kočárek je už dávno prodaný :-((. Ale našla jsem další dva, tak uvidíme. Kdyby ses o něčem dozvěděla, dej se určitě vědět :-). Pa

• Citovat
  • Upravit
149
4.10.11 16:02

Náhodou jsem narazila v jednom polskem obchode na myslím dobrou nabídku:
City Cross i s korbou :
http://dino.sklep.pl/…-p-9492.html
Je to jen v sede, ale zas to je super kombinovatelna barva a čímkoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
5.10.11 14:58

Díky za tip. Teď si dopisuji s jednou paní, která Emmaljungu prodává a vypadá to nadějně - za super cenu trojkombinace po jednom dítěti :-). Tak dnes proberu doma a snad to klapne.
Jinak pro maminky, které by taky chtěly Emmaljungu, ale nemají či nechtějí dávat peníze za novou - zkusit polské Aukro (Allegro.pl), kde se prodává daleko více těchto kočárků (taky je Poláků 4× více), takže doporučuji. Dá se taky spojit s hezkým výletem do Polska. Takže pokud by mi to nyní nevyšlo, budu řešit asi tímto způsobem.
Každopádně děkuji ještě jednou, dám pak vědět, jak jsem pořídila :-).

• Citovat
  • Upravit
149
5.10.11 15:13

super nápad s tím polským aukrem :) i v německu a rakousku je ta značka hodně oblíbená, takže třeba přes ebay…podle mě emmaljunga po 1 dítěti je úplně OK, na našem kočárku není po roce ani známka používání - žádné vrzání, ojetá kolečka, potah pořád stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
17.10.11 19:12

Tak jej mám! Dojeli jsme si pro Emmaljungu do Prahy, paní prodávala po jednom dítěti, je to 3v1 - hluboký, sporťák, vajíčko i s nástavcem na podvozek, podvozek sice ten těžší, ale s přehazovací rukojetí, k tomu pláštěnku, deštník, taška. Vše za 6 tis.! Kočárek je jako nový. Jen mám pocit, že je skoro větší než já :-))). Každopádně si myslím, že super stav a vše! Až bude bejby capkat a v kočárku nebude chtít moc být tak asi koupíme nějaké lehké golfové hole…
Všem maminkám hodně zdaru v hledání a nalezení toho „pravého“ - kočárku samozřejmě ;-).

• Citovat
  • Upravit
myshka911
14.11.11 08:43

Vela stastia

Ahojky, prajem vela spokojnych prechadzok. Ja mam od emmaljungy kociky dva. Jeden duo edge ktory je fantasticky do terenu a do snehu ten nam prezil minimalne tri deti a stale je perfektnom stave.No ked som potrebovala ist na nakup a rychlo sa vyskladat z auta a o5 nalozit do auta + plus pohyb v obchodnom centre medzi uzkymi regalmi nejak som pocitovala chut kupit si nieco z otocnymi kolieskami v predu a uzsi no zachovat stale ten isty komfort pre maleho. Tak som v akcii kupila emmaljungu nitro city. Hlboka mi ide nakliknut aj na tento. Takze mam perfektne dva podvozky, malemu sa v nom super chodi a hlavne nitro je z duralu. Co je taky lahky kocik, ked ho nesem do schodov, ze sa vyrovna aj kvalitnym golfacom. A tvoja cena 6 tisic po jednom dietati je viac ako fantasticka. Ja som kupovala po dvoch detoch za 7. tis kc. Pevne verim, ze Emmajunga nasla dalsiu spokojnu zakaznicku. Akou som ja.

• Citovat
  • Upravit
Vladi79
21.11.11 21:53

Ahojky,
děkuji moc za přání, myslím, že budu spokojená. Jinak taky zvažuji, že si asi časem koupím ten odlehčený podvozek - dobrý nápad - děkuji moc! Kdybys prodávala, dej prosím vědět. Zatím budu s tím robustnějším a uvidím, jak to půjde. Ať zas nekupuji zbytečně, i když nad tím odlehčeným pořád uvažuji, ale nový stojí kolem 9 tis, což mi přijde šílené. Takže zkusím zas nějaké aukce u nás nebo v Polsku.
Už se těším na mímo, jak budeme řádit v terénech :-)))

• Citovat
  • Upravit
149
22.11.11 20:02

teď jsem doporučila Emmaljungu kamarádce a s údivem jsem zjistila, že Babyexpert ji už neprodává, dá se u nás koupít jen v Malvíku a tam mají na prodejně jeden jediný kočár - to toho člověk moc neokouká :( Nevíte ještě o nějakém prodejci v ČR nebo na Slovensku?
Mishko prosím ten podvozek Nitro City jak to zvládá terén? Kostky, díry a podobně? Já mám City Cross ten je stejně lehký a právě zvažuju, co kámošce doporučit - jestli klasickou čtyřkolku City Cross nebo Nitro City??? Ona bydlí na vesnici a jezdí za rodiči do Olomouce (kočičí hlavy) tak nevím nevím… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka911
22.11.11 23:17

Nitro city

Jasne, ak chodi iba po macacich hlavach a inych dlazobnych kockach na namesti tak isto odporucujem. Ale my sme maleho kocikovali v zime v hlbokom snehu a aj po trave v zahrade este v hlbokej v Duo Edge. Na ten luxusny podvozok sa asi ani nitro nehrabe. Nitro bolo navhovane a dizajnovane prave do mesta takze ma nastavitelnu tuhost podvozku na zadnych kolesach a aj predne su odpruzene. Co nema hned kazdy kocik. Priznam sa ze Nitrom chodim ja za mamou do Bratislavi ale u nas po dedine som chodila dlho s Edge. Poznam jednu pani, ktora nemala iny ako Nitro. Ich dcerka tam vyrastla a nemali problem ani chodit na prechadzky po roznych hradoch a zamkoch. Tam tiez nie vzdy je perfekna cesta. Keby som bola trosku viac skromnejsia asi by mi aj Nitro vystacilo. Manipulacia je snim dokonala. Kym Edge prekona nerovnosti bez povsimnutia s Nitrom ich viem obyst. Co tym myslim…? My mame za dedinou polne cesty a velke jamy mi vysipali kamenmi. Mysim fakt 8cm sutre. Dlho som tam chodila na prechadzky so psom iba s Edge ale raz som si brala Nitro, nakolko som Edge prala a zistila som, ze to nieje problem. Isto musi clovek spomalit a hladat cestu aby co najpohodlnejsie presiel koli malemu ale dalo sa aj s Nitrom. Mama si dokonca vyslovene pyta Nitro, ked ide s malym na prechadzku. Ona ale nechodi tak rychlo ako ja. Ma kopu casu a ked sa ide po nerovnosti pomalsie fakt to stiha odpruzit a ustat bez problemov.
Jedno je iste velkost korby pri Edge je najvacsia … Pravda je ze ju vyuzije clovek tak do pol roka a uz strieda sportovu sedacku. Nas maly rastol rychlo takze velkost korby som ocenila. Na nitro sa kupuje trosku uzsia Korba popripade taska. No korbicka nema nastavitelne vetranie. A myslim ani polohovanie. No ak by niekto mal Korbicku z Edge da sa tam nakliknut. Ja mam sice obe. Ale to iba preto, ze niekedy proste neviem inzeratom odolat :D
Kamoske odporucam posudit ako casto bude niekde v prirode v travnatych a fakt hroznych podmienkach. Ak to bude ojedinele nema preco vahat nad Nitrom. My sme s Nitrom boli aj v tatrach :D to bola zabava:D

• Citovat
  • Upravit
bobísková
14.12.11 16:27

jsou už od dubna 2011 v likvidaci a přesto od nás vzali v srpnu zálohu 25000 tak pozor na Babyexpert

• Citovat
  • Upravit
12.5.13 21:25

A jaká byla spokojenost s látkou? Koženka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.5.13 16:47

Já mám na korbičce látku (kupovala jsem ji z druhé ruky) a na sporťáku koženku. Koženka je odolná, používala jsem ji v mrazech na horách, v dešti apod., stačí ji jen utřít mokrým hadrem a je pořád jako nová. Mám bílou, myslím, že látkový kočár v bílé by asi dlouho nepřežil…Myslím, že se kočár z koženky i lépe po letech prodá. Látka má výhodu v tom, že je měkčí, což je fajn u nánožníku nebo fusaku, já mám korbičku černou a není vůbec vyšisovaná, vypadá opravdu jako nová a dá se vyprat v pračce.
Dá se teď někde v ČR Emmaljunga koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 21:01

Ano dá- prý Ostrava, brno a malvik Praha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
17.5.13 00:20

Jednu nádhernou Emmaljungu mám stále doma
tak kdyby někdo měl zájem..,mám plnou výbavu, černá s puntíčkama, kupovaná nová
hluboká vanička, sporťák, i stupátko pro sourozence, taška, pláštěnka
nemůžu se s ní rozloučit, je tak úžasná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.13 10:13

Jé a za kolik ho prodáváte? A z jakého okresu jste?
Prosím o informace, jak jste s kočárkem byla spokojená?
Děkuji moc Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4