Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím ![]()
Koukala jsem po kočárkách. Máme příšerně těžkou polskou trojkombinaci po klučkovi od známých, tak uvažuju o koupi něčeho lehčího a dost vážně uvažuju o kočárku s klasickým podozkem, jako mívaly staré liberty. Našla jsem tento Je o sedm kilo lehčíjak ten náš a fakt se milíbí. Myslím, že ač je to polsko, tahle konstrukce by měla být spolehlivá, ne? Ten náš, jak tam má ty plastový blbiny, se někdy „složí“ na jedné straně
A když se přehodí rukojeť, tak se špatně ovládá.
Máte Caren classic některá? Zkušenosti? Připomínky? ![]()
Odvozila jsem v něm 2 děti a 3. částečně. Na kočárek jako takový se nemůžu stěžovat, byla jsem s ním naprosto spokojená. Jediná vada, že se nám asi po 1,5 roco zlomila osa na předním kolečku, ale spravili nám ho bez problémů a ještě zapůjčili náhradní podvozek, od té doby jezdil dalších cca 5 let bez problémů. My jsme teda kočárek kupovali v kamanné prodejně přímo u dovozce.
Za mě naprosto bez konkurenční kočárek - velká korba (dcera se tam ještě v roce vešla i s fusakem), prostorná sportovní nástavba.
děkuju. Dneska ty kočárky vypadají spíš jak raketoplány, proto bych chtěla nějaký klasický.
No u mě to byl v podstatě jediný požadavek. Chtěla jsem klasický kočárek za rozumnou cenu. Před 7 lety, kdy jsem čekala nejstarší dceru, tak klasické kočárky moc nebyly. Téměř všechny měli vložnou tašku a nebo potom stály od 20tis. nahoru, což bylo strašně moc.
Tenhle ten mě nadchnul na první pohled a opravdu jsem s ním byla spokojená, akorát byl dost těžky. Ale koukala jsem, že dneska už je odlohčený a rozdíl je asi 6kg což je hodně ![]()