Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pro ty, kdo jsou treba na tom podobne jako ja:-)Libi se jim kocarky Gesslein F6, protoze maji menitelna kolecka, ale vadi jim, ze kocarek nema poradnou rucni brzdu mam dobrou zpravu-existuje alternativa:-) Hartan nabizi moznost dokoupit si ke kocarkum s rucni brzdou a malymi kolecky prednimi (napr. Hartan topline S, predni napravu s velkymi terennimi koly (jmenuje se to quad-system) a unas se to zatim neprodava, nicmene v Nemecku to neni problem ke kocaru priobjednat:
http://www.babyonlineshop.de/…06020133.htm
jinak tento obchod doporucuji pro nakup Teutonie nebo Hartanu, vyjdou tam tyto znacky v prumeru o 8000 czk levneji. ![]()
Jééé ahoj ![]()
Já váhala mezi F6 a Topline S, nakonec jsme vybrali Topline že se bez těch vyměnitelných koleček obejdem a před měsícem jsem taky zjistila že už to taky dělají…
A přesně na tomhle webu to chci objednat!!!
Nevíš jak je to s reklamací, kolik stojí poštovný když budu chtít kočár, korbu + nějaké příslušenství? A jak se to platí?
Nevíš jestli jde ta vložná taška složit do placky? Mně se kvůli tomu líbí ta hluboká korba, že jde do placky a je větší
Ahooj:-) No my jsme zajeli se na hartany kouknout do Kolina, aby jsme je videli na zivo. Ta mekka vlozna taska je urco skladna-rikala jsem si, ze ji pak narvu do toho vakuoveho pytle a soupnu na „placato“ do sklepa
Ta druha, tvrda vlozna taska ma boky pevne a tak skladna neni, ale zase jeji soucasti uz je takovy fusak, co se da vyndat a pouzit i zvlast.
Co jsem koukala, tak postovne stoji 25 EUR a poslou ti to postou normalne do Cech a platit lze bud pres kreditku (doporucuji, mam KB, platila jsem uz takhle zbozi ze zahranici a pokazde vysel dobry kurz a nestrhnou si zadny poplatek), nebo prevodem z uctu (pozor, banka si strhne poplatek za prevod v cizi mene) a nebo jestli mas paypal (nemam zkusenost). Co se tyce reklamaci, tak jsem to moc nestudovala, ale nasla jsem tento obchod tady v nejake diskuzi, kde ho vice lidi vychvalovalo:-)
AHoj,
díky za info. Já nemyslela tu tvrdší vložnou tašku, ale klasickou korbu co prodávají. Ta právě jde úplně splácnout a je větší než ty vložné tašky.
My ho okukovali v Německu, v Drážďanech, ale tam chtějí za sporťák+korbu 600EUR ![]()
A kdy budeš objednávat? Já to mám v plánu na přelomu srpna/září
jojo, ta korba je moc pekna
My potrebujeme tu tasku s uchama, aby se mi to dobre nosilo po schodech, nemame v baraku vytah a kocar budu davat do sklepa. Kdy mas termin? Ja ke konci listopadu a je potreba pocitat s 8 tydny, nez to vyrobi a pocitam jeste 2 tydny, kdyby se to zaseklo nekde na poste, takze budu objednavat v zari a doufam, ze prcek nepujde driv ven
Ale porad vaham, jestli u nas vyuziji ty mala kola, nebo si mam objednat topline x…ach jo, to je dilema ![]()
Já mám termín 14.11. Ikdyby jsi porodila dřív, tak stejně mimi bude v inkubátoru, tak půjdete ven +/- až po tom datu předpokládaného porodu.
Já vím 100% že chci malý kolečka, spíš přemýšlím jestli dokupovat tu nápravu, jestli se to využije a nebo bude stačit zaaretovat ty malý a otočit rukojeť…
ahoj, chci topline S, stačí mi ta malá kolečka, kdyžtak přehodím rukojeť,měla jsem v plánu ho koupit přes MALVIK, ale možná by bylo lepší objednat více kočárků a podělit se o poštovné, co vy na to? termín mám koncem listopadu, ale klidně si ho uschovám u rodičů…
Já myslím, že je to omezené 20kg to poštovné, takže bysme zaplatily stejně… Včera jsem si zkoušela objednávku „nanečisto“ a poštovné je 30eur.
Ale zjistila jsem, že nebudu objednávat originál slunečník, protože 32 eur je fakt moc ![]()
Co budete objednávat za příslušenství?
výbavička: tvrdou vložnou tašku, prodlužovací díl, nánožník, clonu s maskytiérou, kabelku. chtěla jsem i fusaky, ale minifusak do autosedačky je prý zbytečný a velký fusak budu potřeboavat až příští rok, nad tím váhám, chtěla bych to mít vše do barvy
) termín máme koncem listopadu, tak váhám, jestli nepočkat na veletrh a novou kolekci…ale abych pak prcka nenosila v klokance, protože mi nestihnou dodat kočárek?!
slunečník nebudu objednávat vůbec, kamarádka na něj pořád nadávala, až ho na konec sundala. líbí se mi černá kůže s křídlem a kamínky a bílou koženou taškou, ale s tím jen koketuji, do toho určo nepůjdu, no ráda bych počkala na veletrh.
Já chci tu klasickou korbu protože je větší a cenový rozdíl malý, tašku na přebalování, nánožník, moskytieru a návleky na kolečka. Jo a adapter na autosedačku. AKorát že tu máme roemer baby safe plus bez SHR a oni ho nabizejí jen na ty se SHR, akorát na tom německym webu mají jeden a ten vypadá že by šel i na tuhle sedačku co máme.
Fusak budu kupovat aesthetic.
tak adaptér potřebuji také, od švagrové dostanu autosedačku maxi cosi. na veletrh mi bylo řečeno, že čekat nemám, nestihli bychom objednat kočárek, nové barvy budou až přelom prosinec leden…tak si vystačím s letošnimi, objednat by se měl co nejdříve, hodně barev je již vyprodáno. takže v tomto týdnu sjedu do Malvíka a už to spáchám, pořád čekám, přítel už nadává, že furt ležím na netu a zírám na barvy a kombinace. je to tááák těžké vybrat kočár, hlavně když nevím, co vše budu potřebovat. měla bych mít nějaký fusak do autosedačky? chtěla jsem ten KUSCHELNEST, ale prý to nebudu potřebovat!
ahojky, tak ja budu budu objednavat vloznou tasku, moskytieru se slunec. clonou a jeste vaham nad fusakem a prebalovaci taskou…uvidime:-) Jinak jsem byla v Hostivicich v Malviku a byla jsem hooodne zklamana, nikdo si nas za hodinu nevsiml, z Hartanu tam maji na kouknuti jen Hartan racer a ceny astronomicky…nekoupili jsme tam nakonec ani dudlik a znechucene jeli dom:-)
fakt?! mně se v Malvíkovi líbí, dostala jsem dárek pro mimi, slevovou kartu na 5%, V.I.B kartu - na tu jsou dobré akce, jinak HARTANY mají v XXX LUTZ, mají jich tam víc, ale tam jsou ceny přepálené! dále je mají i v KIKA - když jim doneseš ceny např. z Malvíka, tak ti udělají stejnou cenu, jinak mají také dražší. ale bacha na zapůjčení náhradního kočárku, při reklamaci, sice mají, ale nezaručují, že ti ho půjčí. originál přebalovací tašku jsem nekupovala, bud mít Allerhand - Allerhand Monogram Collection HEDY Hobo Bag, ta je super!!! a moc ji nevídáš. má lepší výbavu. zimní fusak jsem nekupovala, jen kuschelnest. no, byla jsem to objednat včera. tak za 8týdnů se těším, ale byla to hrozná komedie, jen mi u Malvíka vadí, že si takhle drahou věc objednáváš u pultu na stojáka! do toho tam platí jiní lidé.
A maji to tady u nas v Kikka nebo v xxx lutz? Nebo musim do Nemecka nebo do Rakouska. Pac Hartan topline x jsem nikde nevidela…jen vim, ze je k videni v Koline v prodejne s kocarkama…jinak co se tyce Malvika, tak asi jsme jen trefili spatny den, ale me to teda zklamalo… ![]()