Kočárek - Emmaljunga Edge

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3116
11.8.11 21:02

kočárek Emmaljunga

Ahojky,
asi jsem se zamilovala do tohoto kočárku (Emmalujunga Edge duo combi) - připadá mi fakt super vymakaný, oceňuji korbičku dlouhou 79cm, přehazovací rukojeť, nafukovací kola a krásný klasický design :srdce: …jen ta cena :nevim: 8-o
Tak jsem se chtěla zeptat a poprosit, jestli tu někdo nemáte zkušenosti s Emmaljungou. Vyplatí se? Jste spokojené, nadšené?? Prosím prosím o všecky detaily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Emmaljunga Edge 3-in-1?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga Edge 3...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3116
11.8.11 21:23
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
11.8.11 21:57

já te´d koukala po sporťáku a zalíbila se mi právě tahle značka ale jiný typ a našla jsem recenze, že neprošel nějakými testy bezpečnosti či co, no prostě šíleně drahej shit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
12.8.11 10:41

Moje známá má kočárek této značky a nemůže si ho vynachválit.Ono asi taky trochu záleží co od kočárku očekáváš a jak ho hodláš využívat.Ale za sebe můžu říct,že pokud ses do něj zakoukala a jeho koupě tě nijak nezrujnuje,tak ho ber!Já udělala v koupi kočárku ústupek manželovi a docela lituju.Měla jsem si trvat na svém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
12.8.11 13:17

ahoj,
já mám Emmaljunga Cerox City a je to nejlepší kočár,jaký jsem kdy měla(a měla jsem jich dost)
jednoznačně dobrá volba -ten tvůj typ jsem tehdy strašně chtěla,ale musela jsem volit skladnější kvůli neustálému cestování
fakt SUPER -bohužel jsme už dojezdili,malá vyrostla -já bych jezdila furt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
14.8.11 08:44

Jé, tak to moc ráda slyším kladné hodnocení. S kočárkem chcem i cestovat, ale nejvíc procházky po všech možných terénech - město i les..spinkání na zahrádce :) a hlavně, aby malé dlouho mohlo být v hluboké korbičce…
Nicméně i sportovní verze se mi u Emmaljungy líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.8.11 14:04

Ahoj, my máme Emmaljungu City Cross v bílé kožence. Kupovala jsem ho až jsme potřebovali sporťák, ale dá se k němu dokoupit i korbička ( je myslím trochu menší než ta u Edge, ale kamarádka ji používala do 8 měsíců). Je úžasně lehký a výborně se s ním jezdí. Sedačka je obrovská, dá se polohovat do úplného lehu, na spinkání super a i na zimu bude myslím bezva, mám k němu i nánožník. Koženku doporučuju, výborně se to udržuje.Nákupní košík taky fajn velký.
Nevýhodu vidím jen v tom, že zabere dost místa v autě (ale skládá se výborně) a pak když se malá rozhodne, že prostě v kočárku nepojede a chce ťapat, tak mi pak kočár v jedné ruce a malá v druhé dává docela zabrat :)takže uvažuju ještě o tom novém Scooteru S. 8-o
Přehazovací rukojeť je podle mě super věc (tu City Cross nemá)ale já jsem dala přednost lehkému podvozku City Cross.
Každopádně zpracování je krásné, jsou sice dražší, ale myslím, že za ty peníze dostaneš, co si zaplatíš…
Nelíbí se mi akorát ta autosedačka, zaprvé cena, zadruhé ta základna, je to na zvážení, já jsem sedačku na kočárek připla asi dvakrát, někdo to ale používá dost.
Ten zmiňovaný test kočárků je nejspíš zde:
 http://www.babyweb.cz/…astrofa.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.8.11 14:07

ještě jsem ti chtěla poradit, že se dá za o dost lepší peníze koupit v Polsku - na stránkách Emmaljungy jsou kontakty na prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.9.11 17:13

Ahoj, asi pozde, ale taky musim pridat nekonecne hlasu pro Emmaljungu.. meli sme prvni kocarek dost katastrofickej-sice drahej, peknej.. nastesti kdyz mela dcera pres pul roku, taxme na vystavisti narazili na Emmaljungu a uz na ni nedame dopustit. Prave kvuli slozeni do auta je skvela, pac se nemusi sundavat sedacka, ale slozi se celej..a krasne prostornej kocar-dcera je dlouha :-) Jinak zitra nebo pozitri ma prijit Emmaljunga „golfac“, taxem taky zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.9.11 01:34

A jaký máte typ? A jaký golfáč? Spider nebo Scooter? Mě se moc líbí ten nový Scooter S, akorát malá je zvyklá jezdit otočená ke mě, tak váhám…
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.9.11 20:43

Normalni sportak mame City Cross.. vcera prisel Spider a dnes zase odplul :-) Vubec se to ovladani neda srovnat s klasikou.. ta kratka rukojet..-neda se s nim tak lehce zatocit, kdyz sem sla z kopce, tak kopu do podvozku..sice krasnej, zvedla sem ho i s malou, ale jinak pro me hruza-ikdyz asi lepsi nez vetsina golfacu.. radci si necham city cross :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.9.11 20:45

diky za typ.. mas s nejakym tim obchodem zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.9.11 12:42

Tak to by me taky s tím Spiderem nenapadlo, to je nevýhoda Emmaljungy, ze to člověk muže vidět jen v Praze a Ostravě a ještě ne všechny typy…Me se na tom Spideru nelíbí ze nejde úplne do lehu, to ten Scooter jde niž, skoro leh. A tos ho normálně poslala zpátky do eshopu?
Já jsem z Polska kupovala z tosia.pl , nebyla jsem moc spokojena s komunikaci - neodpovídali na maily kdy kocarek přijde…ale nakonec přišel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.9.11 12:57

to je pravda-jde do lehu minimalne.. Scoter mi byl predtim zatrhnut, ze uz je to skoro stejny jako nas city cross :-) Ale ted maj nakych par ve vyprodeji v babyexp., tak nevim nevim ;-) ten scoter ma prece jenom vyssi podvozek, tim nasim v lese dru :-/ Ten nas starej jsem kupovala v Brne v babyexpertu, ale ten nedavno zrusili.. a toho spidera jsem objednavala na malvikovi..jasne, poslala jsem jim to zpatky postou (do 14 dnu jdou veci na netu vracet), postovny stalo 122,– kacek, takze pohoda :-) Je fakt skoda, ze Emmaljunga je jen na 2 mistech v CR :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.9.11 13:10

Divala jsem se na ty polsky stranky..kdy jsi to tam kupovala? Jestli je zl.6 , tak je to levnejsi tak max o 3 stovky, ne? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí