Bugaboo doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
7.8.11 08:55

Bugaboo doplňky

Ahoj holky,
zvažuji koupit Bugaboo Frog přes mimibazar. Hodně teď šijí soukromě maminky stříšky, potahy atd. Nevíte nějaké dobré webovky? Nebo někoho, kdo se tím zabývá? Děkuji a přeji hezké léto… se sluníčkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2494
7.8.11 10:50

Frog se u nas ale oficialne prodavat nesmi, myslim :lol: ze nesplnuje nase normy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
7.8.11 13:35

Ahoj, proč si už nekoupíš raději Cameleona? Je to novější verze, Frog už je starý a když chceš i bazárkový, tak ho koupíš také za dobrou cenu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.8.11 14:35

A jaký je mezi Frog a Cameleon rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
7.8.11 15:03

No já jsem to kdysi četla, ale už si bohužel nevzpomenu, myslím, že v odpružení koleček, trošku jiné konstrukci, frog nemá vysouvatelnou rukojeť a tuším, že má i jiné kolečka a jiné polohování kočárku a ještě nějaké další maličkosti, každopádně Frog je starší model a myslím, že už se ani neprodává. Cameleon je novější a podle recenzí, myslím, že i lepší verze. Zkus to někde dohledat,vím, že si to maminky vypisovali ty rozdíly, ale zatím jsem to nenašla kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
10.8.11 00:26

Smaria - opravdu radši ještě zvaž, zda raději ne rovnou radši Cameleon :wink: Novej celej komplet jsem koupila na MMB za 19 000,– Z doplňků si nemůžu vynachválit větrací letní stříšku za litr… a pak mám komplet stříška + lehčí fusak z MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
27.8.11 22:58

Za mne také 100% CAMELEON, měla jsem ho i k 1.dcerce. Dovezla jsem ho z Nemecka. A ted jsem si ho koupila znovu. Limitovanou edici all black. Na MMB se da normální kolekce sehnat uz od 8000,– a letní střechy se ted na nej vyprodavaji za 500,– ;) kolekce barev konci.. Byla jsem s nim moooc spokojena,proto jsem se bála riskovat jiny.. Snad dobře poridis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
10.8.15 14:09

Dobry den,
najde se tu, prosim, nejaka znalkyne bugaboo cameleona?
Chtela bych, spis teda manzel chce, poridit cameleona na nase druhe dite. Rovnou napidu, ze sportovni verze se mi moc nelibi, proto asi budeme pouzivat jen hluboukou korbu. Dite se ma narodit v unoru, tedy v zime.
Poradite mi prosim co si poridit ke kocarku?
Preci jen je hluboka korba jen kus latky. Takze urcite nejaky teply fusak. Ale na cameleona se prodava spousta doplnlu a moc se v tom neorientuju. Prodava se i nejaka podsita striska, plus treba i podsita zateplena hluboka korba?
Urcite bych chtela nejakou prodlouzenou strisku. Kterou mi prosim poradite? Jsou ruzne clony, ruzne strechy s vetranim a jakesy fleesove a ja jsem fakt uz mimo.
Co je dobre u cameleona mit?
Dekuji za tipy a byla bych moc vdecna i za pripadne fotky, protoze samostany nazev mi moc nerekne.
Moc dekuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.8.15 14:19
@kar-maa píše:
Dobry den,
Chtela bych, spis teda manzel chce, poridit cameleona na nase druhe dite. Rovnou napidu, ze sportovni verze se mi moc nelibi, proto asi budeme pouzivat jen hluboukou korbu. Dite se ma narodit v unoru, tedy v zime.
Preci jen je hluboka korba jen kus latky. Takze urcite nejaky teply fusak. Ale na cameleona se prodava spousta doplnlu a moc se v tom neorientuju. Prodava se i nejaka podsita striska, plus treba i podsita zateplena hluboka korba?
Urcite bych chtela nejakou prodlouzenou strisku. Kterou mi prosim poradite? Jsou ruzne clony, ruzne strechy s vetranim a jakesy fleesove a ja jsem fakt uz mimo.
Dekuji za tipy a byla bych moc vdecna i za pripadne fotky, protoze samostany nazev mi moc nerekne.
Moc dekuju…

taky jsem zvědavá na tipy. My měli Stokke Xplory a koupili jsme novou winter sadu, ta byla úžasná. Taktéž do budoucna zvažuji Bugaboo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
10.8.15 14:23

@Voltiček jo stokke se mi taky moc libi, ale u manzela neprosel ;0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.8.15 14:37
@kar-maa píše:
Dobry den,
Moc dekuju…

Tak to jsem taky zvedava na reakce, chtela bych stejne Cameleona, akorat s tim, ze termib mam zacatkem brezna. Z doplnku budu chtit zimni kola a letni strisku celou.

Jinak v zime ve fusaku si nemyslim, ze by mel byt problem. Fusak mam Lodger, ale ten bude asi spis az do sportaku, do korby mozna poridime jeste jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
10.8.15 14:47

@baby-bike u zimnich kol sil si nejsem jista zda budu potrebovat. Bydlim v centru mesta. A letni strisku koupim kdyztak pozdeji protoze jestli druhe dite bude stejne jako prvni, tak v kocarku byt nebude chti. Bud budeme muset vozit v autosedacce nebo budem mzset nosit. No uvidim.
Kazdopadne ke kocarku urcite budu chtit adaptery na maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
10.8.15 15:04

@kar-maa určitě hi-performance fusak. Stříška „zateplená“ nebo nic podobného od BGB neni, ale fusak a klasická stříška staci ;) btw pokud bude jezdit i muz tak cam je dost nízký a projede min nez buff..tak bacha na to ;) jo a ta klasická striska uz se ted snad kazda dela prodlouzena…tu s ventranim sun canoopy nekupuj jrcite ne na zimu akorat by tam prckovi foukalo.

EDIT: jinak obecne velmi pouzivam držák na piti, organizer a v lete moskytieru a deštník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.8.15 16:52

@saadet chapu, ze letni ne na zimu, ale az na leto…

Reagovala jsem na doplnky vseobecne, jinak ano adaptery na autosedacku a drzak na piti chci taky.

Vleze se teb original fusak i do hluboke korby? Tak aby se tam vlezlo i mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.8.15 17:47

@kar-maa Ahoj, Cameleona jsem mela na druheho syna a byla jsem moc spokojena, nechavam si ho i na dalsi ditko, ktere bude v breznu, tedy uz kousek zimni (druhy syn byl cervenec, ale jezdil v hluboke i cast zimy).
Urcite takhle na zimu bych koupila fusak, ten perovej bgb fusak je dost teply a je dobry ze dvouvrstvy, takze na jare se sunda ta vrchni predni cast perova a zustane slabsi cast. Ja radeji koupila lodger (mela jsem zkusenost uz z prvniho syna s nim, jen jsem koupila jinou barvu), ten je na miminko uzasnej a lip se vejde do hluboke korby nez ten bugaboo fusak (ten ma pevnejsi zada a spatne se tam ohyba, ale v sedacce pak sedi vyborne to jo). Teply je dost, odvozila jsem v nem 2 deti i pres zimu a to jsem je nijak zvlast nenavlikala (lodger ma taky 2 vrstvy ale trosku jinak resene, dobry podivat se na youtube treba) ;)
Jinak mam i zimni kola, ale spis proto zebydlim na vesnici, takze do terenu, ne kvuli snehu, kdyz je hodne snehu neprojede zadny kocar. Navic nez budete poradne chodit ven, snih uz ani nebude :nevim: Kazdopadne jezdim i po trave s normalnima malyma koleckama a projedu, pokud tedy nejezdite primo v terenu, nejsou dle me potreba :palec:
Letni strecha (s tema uv okynkama) je asi zbytecne resit hned na zacatku, pozdeji na leto muze byt fajn - mam ji na Bee (golfky od bugaboo) ale vadi mi ze tema okynkama prosvita hodne slunce coz samozrejme detem do oci vadi, natoz kdyby lezelo (ja pouzivala Bee az od 1,5 roku takze spis dite sedelo. Jinak klasicky strechy jsou uz ty novy prodlouzitelny vsehny. Je to fajn to prodlouzeni, mam to na ty letni na Bee, ale na Cama mam 4 dalsi potahy, vsechny bez prodlouzeni neb mam limitky tesne nez se zaclo delat vsude prodlouzeni a v pohode jsme prezili i leto :palec: Mela jsem od Dooky takovou clonu misto pleny pres kocar kdyz svitilo slunce nebo jsem jsem maleho davala spat mezi lidma aby ho to nerusilo.
Fleesove strechy jsou hodne stare uz, ted se nedelaji, hodne sisujou :roll:
Kocar ma sice nizko polozenou korbu (coz bylo super pro tehdy 26ti mesicniho starsiho sourozence, ktery chtel na brasku sahat a koukat) ale rukojet dlouhou, takze i muj 193cm manzelv pohode vozi :palec:
Jinak adaptery a drzak na piti je super, podle me nepostradatelny pomocnik :pankac: kolikrat si rikam ze bych potrebovala jeste jeden drzak na piti (mam tam piti pro deti a pak uz si nemam kam dat kafe 8) )
Pokud jsi z prahy doporucuju navstivit vanda store, poradi se vsim a vse vyzkousite :palec: Ja tam kupuju vse, majitele jsou moc prijemni a vstricni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí