Bugaboo doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
391
10.8.15 17:47

Haha jsem se nejak rozepsala 8o :roll: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.8.15 18:17

@martiiik nejsem sice zakladatelka, ale moc dekuju, tohle presne jsem potrebovala vedet, jsem rada, ze vyuziju i Lodger, jak jsem doufala.

Prave ty zimni kola si predstavuju spis do terenu, kdyby nahodou zima nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
10.8.15 18:28

@martiiik super. Moc dekuju. I ja si presne takovou odpoved prala a doufala, ze mi ji nekdo da. Diky moc ;0))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.8.15 18:39

Neni zac, holky :palec: Sama jsem byla kdysi za zkusenosti ohledne bugaboo moc rada, tak ted rada pomuzu, kdyz mam i sama osobni zkusenosti :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
10.8.15 19:46

@baby-bike do buffa určitě ja tam vozila malou v 8m i v kombinéze a fusaku ;) u cama nevim ma mensi korbu a hlavne je o dost nižší bacha na to..

@martiiik me buff jezdil v peci i v závěji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.8.15 20:58

To jen tak vypada na obrazku, ze ma Buff vetsi korbu :D Jak je robusni a tu strechu ma jinou tak je to zavadejici…
Podle internetu ma Cam 77×34 a Buff 77×30dole a 35nahore. I Donkey ma stejnou delku luzka. Zalezi na velikosti ditete, coz nikdy neodhadnete dopredu jak dlouho se pak vejdete. Ja mam obri dite, v pul roce uz se nevesel, mel 75cm, kdyz das cepici fusak obleceni tak se nemohl natahnout. Coz by nemohl stejne ani v Buffovi ani jinem kocaru, bgb ma jedny z nejvetsich luzek. Mala holcicka by se jiste vesla klidne v 11mesicich. Ale i ten sportak je vybornej, i v leze krasne vidi prcek ven, takze si urcite zvyknete a jeste se vam zalibi uvidis (ted presne nevim kdo to uz psal ze se jim nelibi :palec: ) Podle me je teda nadhernej prave i ve sportaku ten kocar :kytka: :mavam:
Zalezi, kde chteji holky jezdit. Do mesta je Buff celkem zbytecny, tam nejezdi v terenu. Ja bydlim na vesnici a mam Cama a v pohode. Ze zacatku jsem prehazovala kola na zahradu a ven za terenni a do Prahy mala ale pak uz se mi nechtelo a jezdila jsem v pohode tak po polni ceste apod. Buff taky neni odpruzeny, takze do poradnyho terenu jsou na nic oba, to jsem si poridila Chariot CX a to je jiny pojezdenicko v lese, clovek ani nevi ze jede po korenech :lol: Takze za me, pokud chce clovek fakt jezdit v lese po neupravenych cestach, tak neprojede s beznym kocarem (resp projede, jezdila jsem tak ze zacatku taky, ale rozhodne to neni pohodlny pro ridice ani pro dite uvnitr) :palec: Coz asi holky nechtej, takze po meste jede cokoliv…
V zime kdyz je 30cm, tak taky neprojede zadnej kocar, jedine ze by clovek chtel nabirat snih do kosiku :think: :lol: Ani buff nema 30cm od zeme kosik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.8.15 21:09
@kar-maa píše:
@baby-bike u zimnich kol sil si nejsem jista zda budu potrebovat. Bydlim v centru mesta. A letni strisku koupim kdyztak pozdeji protoze jestli druhe dite bude stejne jako prvni, tak v kocarku byt nebude chti. Bud budeme muset vozit v autosedacce nebo budem mzset nosit. No uvidim.
Kazdopadne ke kocarku urcite budu chtit adaptery na maxi cosi.

Muzu te utesit, ze jsem taky mela prvniho syna nekocarkoveho, stale tam rval a ja nosila a nosila a jezdila s praznym kocarem, pripadne se rvoucim kocarem :zed: A druhy syn je uplnej opak, jako miminko tam snad stale spal, jen jsem polozila a byl tuhej, cely den jsem treba jezdila po meste, jen nakojila, chvili koukal a zas spal a tak dokola 8o no pohoda miminko, jsem si rikala co se deje ze tam tak vydrzi :nevim: A vydrzelo mu to tak dal, i ve sportaku byl spokojeny. Kolem 1,5roku chtel dost chodit, to uz jsme presedlali do Bgb Bee, ale to chozeni ho brzy preslo, stejne po chvili nastupoval zpet a ted po 2 roce by v kocaru taky sedel stale, kdyz nekde jsme na cely den :lol: Takze neboj, druhy bude jiste opak :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
10.8.15 21:27

@martiiik no to nema :lol: ale da se stahnout na tu „dvojkolku“ As tim jsme fakt projížděli pri procházce na horach ;) co se korby týče tak Cm nevim, prislo mi to pohledove a i mam pocit mi to tak odprezentovali :think: no tak kazdopadne mala mela kolem 70cm byla v teplý kombosce a fusaku a v pohode tam chrupkala :mrgreen: od roka mi stejne nechce byt v kocare ale běhat mam bee a buffa prodavam na ty chvilky..a furt doufam ze se umoudri a zacne tam sedet, kdyz ma tak hodobozovy golfky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.8.15 21:36

@saadet na dvojkolku jde hodit i Cam :palec:
To neboj, jak rikam ono jim to dojde a radi pak sedi az se nabazi chuze :lol: oba to tak meli a i kamosky vzdy prodali kocar ze tam dite nechce a pak kupovali protoze se furt nechalo nosit ze nemuze :D Ale staci uz pak golface, to jo :palec: Prvni syn zacal chodit pred rokem a taky mel obdobi kdy nechtel vozit vubec, mladsi syn zacal chodit venku az v 15mes, tak to mel trochu posunute ale taky presne bylo obdobi kdy se nevozil. Ted ma pres 2roky a vozi se tuuuuze rad :potlesk: Jen nevim na co jsem si koupila krasnou strechu Van Gogh kdyz to mam furt stazene dozadu a nemuzu se ani kochat, to by se mi miminko ktere to ma stale roztazene hodilo :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
10.8.15 22:31

@martiiik tak na tu jsem tak koukala!! Jen mi připadala trochu klucici :roll: ale je uuuuzasna :palec: no a s tou dvojkolkou jsem to taky nevedela a to jsem myslela jaky nejsem na BGB expert :lol: tak snad mas pravdu a bee užijeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí