Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kacabacka kočárky vypadají dost podobně, oba jsou polské. Ale jsou to ty lepší značky, takže bych se nebála ![]()
https://www.emimino.cz/…enze-327254/
https://www.emimino.cz/…i/roan/esso/
@Káťa19 díky, v té první diskuzi už jsem se ptala a na recenzi od jednoho člověka se nedá moc hledět, ale děkuju za odkazy.
Jezdim s Espirem uz rok a jsem nadsena. Je to krasny a prakticky kocarek, promysleny do detailu. A nase mala je v nem velice spokojena. Na prvni dite jsem mela kocarek drazsi a musim rict, ze Espiro je srovnatelny, jestli ne lepsi nez ten prvni. Byt Vami beru Espiro. U Roanu se Vam poskrabe cerna konstrukce a bile siti na madle hned zaspini od rukou..a za me je Espiro Avenue proste Top ve vsech smerech! ![]()
Ahoj, uz jsem ti v jedne diskusi psala, ze s Espirem jezdime od unora, tak to rozvedu, kdyby ti to pomohlo. Nejvic ocenuju a hojne pouzivam moznost zvetsit rozepnutim zipu boudu na korbe (proti slunicku i vetru), vyborny je velky a zapinaci ulozny prostor pod kocarkem, v terenu vyzkouseny uz nekolikrat a hezky pruzi. Dobre se sklada i rozklada a je vyssi, takze se k miminku nemusis tak ohybat. Nase mala je v nem spokojena a ja bych zatim nemenila. Chtela jsem puvodne na doporuceni kamaradek Baby design, ale jak pises, je to stejny vyrobce a mne se Espiro libil nakonec vic. Mame ho taky v te sede.
@Lauret píše:
Jezdim s Espirem uz rok a jsem nadsena. Je to krasny a prakticky kocarek, promysleny do detailu. A nase mala je v nem velice spokojena. Na prvni dite jsem mela kocarek drazsi a musim rict, ze Espiro je srovnatelny, jestli ne lepsi nez ten prvni. Byt Vami beru Espiro. U Roanu se Vam poskrabe cerna konstrukce a bile siti na madle hned zaspini od rukou..a za me je Espiro Avenue proste Top ve vsech smerech!
Dobrý den, chtěla bych si ho také koupit- konkrétně tento, ale jak jsem viděla naživo tak se mi zdá ta korbička taková menší- i málo hluboká. Miminko se nám narodit napodzim. Myslíte že je to ok? Myslím jestli bude větší aby se tam vešelo i s fusakem… ☺️️ Děkuji
Já ho rozhodně nedoporučuji..Nemám s ním dobré zkušenosti. A co jsem se dala do řeči s maminkami v obchodě, tak ani ony ne..https://2emte.blogspot.com/2019/07/recenze-kocarek-espiro-next-avenue.html
My nakonec zvolili Husky 2018 a jsem z nej nadsena. Je urcite lip odpruzeny nez espiro a ma lepsi pristup do kosiku.
@majbary píše:
Já ho rozhodně nedoporučuji..Nemám s ním dobré zkušenosti. A co jsem se dala do řeči s maminkami v obchodě, tak ani ony ne..https://2emte.blogspot.com/2019/07/recenze-kocarek-espiro-next-avenue.html
Tak to je hrozný achjo 😕 já fakt už ale nevím kterou značku teda vybrat?
@Kachnivka já vybrala Espiro Next Manhattan, protože se mi líbí koženkový spodek, než látka na Avenue
a nepřijde mi, že má malou korbu, takovou normální, sice ještě nevozím, malej se narodí až v září, ale už teď jsem s výběrem spokojená, hezky skladný, integrovaná síťka proti hmyzu, trošku odpružený, ale ne moc
a to jsem vybírala kočárek přes půl roku ![]()
@Kachnivka píše:
Tak to je hrozný achjo 😕 já fakt už ale nevím kterou značku teda vybrat?
A proc ne Husky? Je dost podobny…
@majbary To teda nerada čtu.. před týdnem jsme jej objednali…V Polsku mi taky říkali, že jde o nejprodávanější kočárek.
@renorejnz no ale každému vyhovuje něco jiného, takže klid, co nevyhovuje někomu, může vyhovovat tobě
já ho kupovala v bejbycentru a když jsem se bavila s prodavačkou, tak říkala, že je to nejprodávanější polský kočárek, ale že je to lepší kvalita, než ostatní polský kočárky a pro mě poměr cena, kvalita top ![]()
@Claree Děkuju za info, to jsem ráda, že tobě vyhovuje. No mi se na něm líbilo, že je skladný a celkově takový ne moc mohutný, uvidíme
Jezdit budeme hlavně ve městě, ale občas i nějaký ten lehčí terén, tak snad bude vyhovovat.
@Kacabacka píše:
A proc ne Husky? Je dost podobny…
No na ten husky jsem našla obdobnou recenzi takže asi tam teda moc rozdíl nebude, spíš smůla nebo co
jakože někdo totálně spokojen a někdo vubec, musí se to asi risknout.
@Claree píše:
@Kachnivka já vybrala Espiro Next Manhattan, protože se mi líbí koženkový spodek, než látka na Avenuea nepřijde mi, že má malou korbu, takovou normální, sice ještě nevozím, malej se narodí až v září, ale už teď jsem s výběrem spokojená, hezky skladný, integrovaná síťka proti hmyzu, trošku odpružený, ale ne moc
a to jsem vybírala kočárek přes půl roku
Děkuji, napište prosím pak jak začněte jezdit jaké jsou pocity 😊