Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lada2612
Koupili sme i kdyz sme nenasli zadne recenze. Zatim jezdime mesic a sme spokojeni.
@Sofi13 prosim mohla bych poprosit o zmereni vnitrnich rozmeru korbicky? Opravdu realnou delku na ktere dite lezi? Vyrobci dost tento udaj nadsazuji. Dekuji .)
Ahoj, taky mě zajímá, kdo má tento kočárek a jak jste s ním spokojení?
@Kacabacka jezdime 3 mesice a jsme spokojeni. Na moji výšku (158cm) je pohodlny vyskou a i partner kter ma skoro 2 metry je apokojeny. Lehky a snadno se skládá a je i prostorný.
@Kacabacka Máme tento kočárek od září a jsme spokojeni. Sporťák zatím nepoužívám
@YaPapaya diky moc, takze se zomnim fusakem neni problem? Mam termin v rijnu, takze mimco bude v korbe hlavne pres zimu. Teren zvlada v pohode?
@Kacabacka Já měla na podzim pletený slabší+deku(viz.foto) a v zimě ED notfureal a v pohodě. V porovnání s jinými kočárky mi přijde že má delší korbičku-prcek má 7měsíců a ještě tam má dost místa. Na procházky často chodíme do přírody, polní/lesní cesty ![]()
@YaPapaya Díky za komentář. Mám teď možnost koupit v záruce skoro jak nový a váhám ještě mezi kinderkraftem. Ještě se zeptám…má nafukovací kolečka a je aspoň trošku odpružený?
@Kacabacka píše:
@YaPapaya Díky za komentář. Mám teď možnost koupit v záruce skoro jak nový a váhám ještě mezi kinderkraftem. Ještě se zeptám…má nafukovací kolečka a je aspoň trošku odpružený?
kecám…ne Kinderkraft, ale Riko basic
@Kacabacka Nafukovací kolečka máme. Ale myslím, že je na výběr z nafukovacích a plastových. My se rozhodovali ještě mezi Jedo Trim. Vybrali jsme Roan především kvůli tomu, že více pruží.
@YaPapaya tak jsme se na něj byli podívat osobně a v porovnání s jiným kočárkem - Espiro next Avenue (byl nám vychvalován), má horší odpružení a špatný přístup do spodního košíku… tak tedy nevím ![]()
@Kacabacka Přístup do košíku mi přijde v pohodě, ten Espiro jsem nezkoušela, tak nevím jak tam je ten košík upevněný? Roan tam má pevnou konstrukci
Ahoj, prosím o přidání recenzí na tento kočárek sem ![]()
pomůžete tak ostatním, díky