Roan Esso- recenze

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
12.1.19 22:00

Dobry den take prosim o recenzi. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
12.1.19 23:36

@Lada2612
Koupili sme i kdyz sme nenasli zadne recenze. Zatim jezdime mesic a sme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.19 16:45

@Sofi13 prosim mohla bych poprosit o zmereni vnitrnich rozmeru korbicky? Opravdu realnou delku na ktere dite lezi? Vyrobci dost tento udaj nadsazuji. Dekuji .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.19 09:29

Ahoj, taky mě zajímá, kdo má tento kočárek a jak jste s ním spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.3.19 11:59

@Kacabacka jezdime 3 mesice a jsme spokojeni. Na moji výšku (158cm) je pohodlny vyskou a i partner kter ma skoro 2 metry je apokojeny. Lehky a snadno se skládá a je i prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.4.19 21:56

@Kacabacka Máme tento kočárek od září a jsme spokojeni. Sporťák zatím nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
18.4.19 23:34

@YaPapaya diky moc, takze se zomnim fusakem neni problem? Mam termin v rijnu, takze mimco bude v korbe hlavne pres zimu. Teren zvlada v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.4.19 19:26

@Kacabacka Já měla na podzim pletený slabší+deku(viz.foto) a v zimě ED notfureal a v pohodě. V porovnání s jinými kočárky mi přijde že má delší korbičku-prcek má 7měsíců a ještě tam má dost místa. Na procházky často chodíme do přírody, polní/lesní cesty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.4.19 21:35

@YaPapaya Díky za komentář. Mám teď možnost koupit v záruce skoro jak nový a váhám ještě mezi kinderkraftem. Ještě se zeptám…má nafukovací kolečka a je aspoň trošku odpružený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.4.19 22:07
@Kacabacka píše:
@YaPapaya Díky za komentář. Mám teď možnost koupit v záruce skoro jak nový a váhám ještě mezi kinderkraftem. Ještě se zeptám…má nafukovací kolečka a je aspoň trošku odpružený?

kecám…ne Kinderkraft, ale Riko basic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.19 07:27

@Kacabacka Nafukovací kolečka máme. Ale myslím, že je na výběr z nafukovacích a plastových. My se rozhodovali ještě mezi Jedo Trim. Vybrali jsme Roan především kvůli tomu, že více pruží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.5.19 23:19

@YaPapaya tak jsme se na něj byli podívat osobně a v porovnání s jiným kočárkem - Espiro next Avenue (byl nám vychvalován), má horší odpružení a špatný přístup do spodního košíku… tak tedy nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.5.19 00:09

@Kacabacka Přístup do košíku mi přijde v pohodě, ten Espiro jsem nezkoušela, tak nevím jak tam je ten košík upevněný? Roan tam má pevnou konstrukci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.5.19 08:51

Ahoj, prosím o přidání recenzí na tento kočárek sem :kytka:
pomůžete tak ostatním, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...