Kde koupit kočárek, reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76012
27.8.18 22:15

@Evickamicka v každém kamenném obchodě specializovaném na kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
27.8.18 23:03

Záleží,odkud jsi. Já jsem třeba koupila kočárek v prodejně,kde si sami dělají záruční opravy a ty základní(ložiska,brzdy, apod. ) garantují do druhého dne. Ale je pravda,že oproti ceně na internetu to byl docela rozdíl… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
28.8.18 06:16

já teda rozhodně nedoporučuji kocarek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
28.8.18 19:32

České budějovice

@elinka90 a co byl za problém??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
29.8.18 09:22

@stinga právě že všude ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
29.8.18 16:55
@Evickamicka píše:
@stinga právě že všude ne :(

aha, u nás jsou dva kamenné obchody na kočárky a oba tuto službu poskytují, reklamovalA jsem 2× a vždy jsem náhradu na dobu reklamace dostala,
samozřejmě když kupuješ přes internet, tak tato služba není
spíš se teda zeptej někde u vás poblíž, třeba na fb jaké mají maminy zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.18 19:35

@Evickamicka kamarádka koupila na netu a když chtěla kočárek reklamovat, tak už byl e-shop zrušený. Koupila bych raději v kamenné prodejně kde mají servis. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.18 10:50

já to udělala tak, že jsem si v kamenném obchodě vyzkoušela vybraný kočárek a potom jsem ho koupila přes eshop za lepší cenu https://zelenazirafa.cz/
Poskytují zaruční a pozaruční servis.
Jinak bych řekla že pokud v případě reklamace bys chtěla náhradní kočárek tak si asi budeš za tuto službu muset připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.18 13:33

@Klárka88 no jo, ale někam to posílat to jsi týden bez kočárku jen na to než to dovezeš na poštu a pak ti to pošlou a ještě přidej tu opravu. Spíš bych vybírala eshop, který má kamennou prodejnu a servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.11.18 09:05

no, já asi takto nepřemýšlím, že by se mi stalo něco úplně s novým kočárkem. Navíc kombinuji kočárek s nošením, takže bych se pár dní bez kočárku obešla. Záleží na úhlu pohledu. Ale ráda se přiučím, takže pokud má někdo zkušenost že některá prodejna poskytuje vypůjčení náhradního kočárku po dobu reklamace, tak prosím dejte info jak to funguje a kolik to stojí ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
3.12.18 23:00

Doporučuji Bejbycentrum. Vltavské nábřeží 6 České Budějovice. Kočárek nám zdarma uschovali, dokud jsme ho nepotřebovali. Nabídli i kompletaci kočárku. Záruka běžela až při převzetí kočárku. Mají velký výběr i na prodejně. Člověk si je může osobně vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.18 23:20

Kde koupit kočárek a jaký ..

… za mě kočárky Babyboo v Plzni, nabízí úplně to samé, zdarma uschovají, záruku potvrdí po převzetí a i náhradní kočárek po dobu reklamace. Měla jsem doporučení od kamarádky, ta byla rychlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí