Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nazdárek čekatelky, těhulky a maminky.
Mám na vás jednu prosbičku.
Nemáte někdo nějaké zkušenosti s kočárkem Memphis Air od Haucku?
Moc se mi líbí, ale ještě jsem na něj v žádné diskuzi nenarazila, tak nevím jaké s ním jsou zkušenosti. Takže budu ráda za nějakou tu radu.
Pa pa Radka 24tt
Ahojky,
taky se mi moc líbí tento kočárek,ale myslim si,že to je novinka,takže asi moc holek ho nemá odzkoušený.Taky si ho chceme pořídit pro miminko
.Ale jestli někdo má zkušenosti,budu ráda když se dozvim nedostatky.
Kelinka
Tak to jsem ráda, že se líbí ještě někomu jinýmu.
Asi ho budeme muset vyzkoušet my a pak napsat jakej je. Našla jsem ho asi jenom ve třech internetovejch obchodech. Ale nenašla jsem žádný doplňky, jenom pláštěnku. Tak jestli máš nějaký typy nebo odkazy tak sem s nima.
Radka
Taky jsem ho viděla jen na internetu,tady na tý adrese:
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
Ale chci ho nejdřív vidět naživo než ho koupim.Musim sehnat obchod,kde ho mají.U nás mi řekla prodavačka že mi ho objedná,ale musim si ho vzít.
Tento kočárek je novinkou roku 2006. Taky jsem po něm koukala.
Myslím, že ke kočárku se dá doobjednat i pumpička na kola (co jsem zjistila, tak většinou to je na vyžádání ke kočárku), nánožník v „západních“ zemích nepoužívají, většinou v zimě v zahraničí potkávám děti v kočárku s pořádným fusakem bez nánožníku:)
Dík za odkaz a za informace. Tu stránku jsem před tím nenašla. Je to super, mají tam pláštěnky i tu přebalovací tašku.
Ale asi si ho taky necham objednat v normálním obchodě, i když bude asi trochu dražší.
Pa pa Radka
Ahoj,
taky jsem tenhle kočárek zaregistrovala
, je moc pěknej, jenom co ta šířka, nemyslíte že je to málo 29cm? Jinak Hauk je dobrá osvědčená značka za rozumnou cenu!
Iriss+2kluci
Ahoj holky,
diskusi na toto téma jsem otevřela myslím včera (viz trochu níže), ale nikdo nereagoval, tak jsem ráda, že to někdo otevřel znovu a že se Vám ten kočárek taky líbí. Mě se taky zdá, že to je rozumná cena a celkem dobrá kvalita (aspoň se to o německých výrobcích říká). Já jsem ho objevila na www.mysacek.cz a taky na www.broucekaberuska.cz, ale taky bych ho nejdřív chtěla vidět naživo. Ten broucek a beruška má obchod tuším někde na P10 a pak taky v Průhonicích?? Je to na jejich stránkách. Kdybyste se dozvěděly něco nového, určitě dejte vědět.
Petra
Tak je ještě na stránkách www.baby-land.cz www.e-detskysvet.cz www.kremilek.cz A docela pochybuju, že na něj narazíme v nějakým normálním obchodě. jedině objednat a domluvit se s prodavačkou, že když se nebude líbit, tak si ho prostě nebudu muset vzít. Ale líbí se mi ten modrej, tak do něj asi půjdu určitě.
Radka
A Raduš, uvažovala jsi, jestli je ta taška na přenos dítěte dobrá, jestli by nebyla lepší celá hluboká korba, já stále váhám a nemůžu se rozhodnout??
Tak nad tim jsem moc nepřemýšlela, myslíš kvůli místu? Jestli jo, tak obě čekáme letní mimi, tak by to neměl být až takový problém. A přijde mi to docela praktický, třeba na návštěvě můžeš vzít mimi s taškou a nemusíš ho vyndavat.
Koukam že máme stejnej vkus i na metřík ![]()
Já měla na první dítě kočárek s pevnou korbičkou a ted je mi jedno,jestli to bude jen přenosná taška.Ale je fakt,že ta šířka 29cm je celkem málo.Ale naštěstí to čekáme v dubnu,takže žádnej fusak do toho nebudu muset rvát a na zimu už můžu vyndat tu tašku a mít mimčo ve sporťáku ![]()
Kdybyste náhodou nerazili na obchod,kde ten kočárek mají,určitě dejte vědět.U nás v obchodě když si ho objednam a nebude se mi líbit,tak už si ho musim vzít ![]()
tak to já z Tachova moc nepomůžu. Taky jsou pro děti 2 obchody a dohromady v nich mají tak 6 kočárků ![]()
Ale pomohl by mi nějakej obchod v Plzni, ale to je pro vás ještě asi z ruky co?
Radka
Ahoj Raduš, nejsem si jistá, ale myslím, že na stránkách www.broucekaberuska.cz je v kontaktech i obchod v Plzni, zkus se mrknout ![]()
Raduš, promiň, spletla jsem si to s jiným servrem, Brouček a Beruška v Plzni pobočku nemá
Je mi líto, že v těch menších městech je tak mizerný výběr, ale ani v Praze člověk neví, kam jít, je to roztahaný po celý Praze, takže by se člověk ulítal, navíc ani z Prahy nejsem, jen tam dojíždím do práce, jsem taky zvědavá, kam se vypravím já?? Kdybych na něco narazila, dám vědět ![]()