Kočárek Hauck Memphis

176
10.1.06 13:00

Kočárek Hauck Memphis

Nazdárek čekatelky, těhulky a maminky.
Mám na vás jednu prosbičku.
Nemáte někdo nějaké zkušenosti s kočárkem Memphis Air od Haucku?
Moc se mi líbí, ale ještě jsem na něj v žádné diskuzi nenarazila, tak nevím jaké s ním jsou zkušenosti. Takže budu ráda za nějakou tu radu.
Pa pa Radka 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
472
10.1.06 13:18

Ahojky,
taky se mi moc líbí tento kočárek,ale myslim si,že to je novinka,takže asi moc holek ho nemá odzkoušený.Taky si ho chceme pořídit pro miminko :) .Ale jestli někdo má zkušenosti,budu ráda když se dozvim nedostatky.
Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.1.06 13:30

Tak to jsem ráda, že se líbí ještě někomu jinýmu. :) Asi ho budeme muset vyzkoušet my a pak napsat jakej je. Našla jsem ho asi jenom ve třech internetovejch obchodech. Ale nenašla jsem žádný doplňky, jenom pláštěnku. Tak jestli máš nějaký typy nebo odkazy tak sem s nima.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.1.06 14:02

Taky jsem ho viděla jen na internetu,tady na tý adrese:

http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

Ale chci ho nejdřív vidět naživo než ho koupim.Musim sehnat obchod,kde ho mají.U nás mi řekla prodavačka že mi ho objedná,ale musim si ho vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.1.06 14:06

Tento kočárek je novinkou roku 2006. Taky jsem po něm koukala.
Myslím, že ke kočárku se dá doobjednat i pumpička na kola (co jsem zjistila, tak většinou to je na vyžádání ke kočárku), nánožník v „západních“ zemích nepoužívají, většinou v zimě v zahraničí potkávám děti v kočárku s pořádným fusakem bez nánožníku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.1.06 19:48

Dík za odkaz a za informace. Tu stránku jsem před tím nenašla. Je to super, mají tam pláštěnky i tu přebalovací tašku.
Ale asi si ho taky necham objednat v normálním obchodě, i když bude asi trochu dražší.
Pa pa Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.1.06 20:26

Ahoj,
taky jsem tenhle kočárek zaregistrovala :lol: , je moc pěknej, jenom co ta šířka, nemyslíte že je to málo 29cm? Jinak Hauk je dobrá osvědčená značka za rozumnou cenu!
Iriss+2kluci

• Citovat
  • Upravit
308
11.1.06 09:21

Ahoj holky,
diskusi na toto téma jsem otevřela myslím včera (viz trochu níže), ale nikdo nereagoval, tak jsem ráda, že to někdo otevřel znovu a že se Vám ten kočárek taky líbí. Mě se taky zdá, že to je rozumná cena a celkem dobrá kvalita (aspoň se to o německých výrobcích říká). Já jsem ho objevila na www.mysacek.cz a taky na www.broucekaberuska.cz, ale taky bych ho nejdřív chtěla vidět naživo. Ten broucek a beruška má obchod tuším někde na P10 a pak taky v Průhonicích?? Je to na jejich stránkách. Kdybyste se dozvěděly něco nového, určitě dejte vědět.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.1.06 09:59

Tak je ještě na stránkách www.baby-land.cz www.e-detskysvet.cz www.kremilek.cz A docela pochybuju, že na něj narazíme v nějakým normálním obchodě. jedině objednat a domluvit se s prodavačkou, že když se nebude líbit, tak si ho prostě nebudu muset vzít. Ale líbí se mi ten modrej, tak do něj asi půjdu určitě.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.1.06 12:00

A Raduš, uvažovala jsi, jestli je ta taška na přenos dítěte dobrá, jestli by nebyla lepší celá hluboká korba, já stále váhám a nemůžu se rozhodnout??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.1.06 12:25

Tak nad tim jsem moc nepřemýšlela, myslíš kvůli místu? Jestli jo, tak obě čekáme letní mimi, tak by to neměl být až takový problém. A přijde mi to docela praktický, třeba na návštěvě můžeš vzít mimi s taškou a nemusíš ho vyndavat.
Koukam že máme stejnej vkus i na metřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.1.06 12:57

Já měla na první dítě kočárek s pevnou korbičkou a ted je mi jedno,jestli to bude jen přenosná taška.Ale je fakt,že ta šířka 29cm je celkem málo.Ale naštěstí to čekáme v dubnu,takže žádnej fusak do toho nebudu muset rvát a na zimu už můžu vyndat tu tašku a mít mimčo ve sporťáku :D
Kdybyste náhodou nerazili na obchod,kde ten kočárek mají,určitě dejte vědět.U nás v obchodě když si ho objednam a nebude se mi líbit,tak už si ho musim vzít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.1.06 13:11

tak to já z Tachova moc nepomůžu. Taky jsou pro děti 2 obchody a dohromady v nich mají tak 6 kočárků :lol:
Ale pomohl by mi nějakej obchod v Plzni, ale to je pro vás ještě asi z ruky co?
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.1.06 20:44

Ahoj Raduš, nejsem si jistá, ale myslím, že na stránkách www.broucekaberuska.cz je v kontaktech i obchod v Plzni, zkus se mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.1.06 20:48

Raduš, promiň, spletla jsem si to s jiným servrem, Brouček a Beruška v Plzni pobočku nemá :oops: Je mi líto, že v těch menších městech je tak mizerný výběr, ale ani v Praze člověk neví, kam jít, je to roztahaný po celý Praze, takže by se člověk ulítal, navíc ani z Prahy nejsem, jen tam dojíždím do práce, jsem taky zvědavá, kam se vypravím já?? Kdybych na něco narazila, dám vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí