Kočarek X-lander X3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
8.1.06 13:47

Kočarek X-lander X3

Ahojte maminy,
to z Vás žádná opravdu nemá žádnou zkušenost s tímto kočárkem? Už jsem z toho zoufalá,že jsem vybrala špatně. Kdyby se jen přeci někdo našel,zajímalo by mě, jak jste s ním spokojené nebo nespokojené.

Martina+Filip28m+Adam6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69
8.1.06 14:24

Ahoj Martino také čekám na přispěvky.Tento kočárek bych si chtěla také koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.1.06 11:43

Ahojky,

po přečtení diskuzí na jiných stránkách jsem si kočár nakonec objednala, maminky ho jenom chválily. Sice se jednalo většinou o trojkolku, té já nejsem příliš nakloněna, ale jedná se o stejnou znacku. Našla jsem si intern.adresu,kde byl zrovna ve slevě. Včera nám došel. Musím říct, že se mi líbí i manžel byl nadšený. Uvidíme jak se osvědčí v praxi. A zdá se mi, že tam půjde přidělat i skateboard pro mého druhého synka.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
25.1.06 18:59

Ahojky ,
dej prosím vědět, jak se ti v praxi osvědčí. Kamarádka si ho také vyhlídla, tak abych jí poradila jaké má mouchy a tak..díky moc..mimochodem v jaké obchůdku jsi objednávala??? Klidně napiš SZ at neděláme reklamu…Díky moc
Kačula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.1.06 19:21

Ahoj holky,

také máme tenhle kočárek vyhlédnutý, takže by mě zajímalo jak jsou s ním maminy spokojené. Martinaa - také by mě zajímalo, kde jsi ho objednávala, v jakých barvách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
25.1.06 20:14

ahoj,

máme kočárek X-Lander XT a jsem moc spokojená. Je naprosto bezproblémový :)
Mohu jen doporučit a kupovali jsme ho v www.ajuty.cz - osobně ne přes net a udělali nám nejlepší cenu na trhu i s porovnáním s e-obchody.
Tina a Davídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.06 20:26

X-lander

Ahoj holky,
my máme kočárek X-Lander XA (loni to byla uplne nová kolekce) a jsme s ním moc spokojeni. Je lehký, navíc s předními otočnými koly je uplně super manipulace - hodně jednoduché řízení kočárku - všem doporučuji!! Ted na zimu je mám sice zablokované ale když není sníh tak si je odblokuji a manipulace je fakt bezvadna. Nemusim u kazdého rohu kočárek nazdvedávat. A navic kdyz telefonuji, nebo mám v jedné ruce nákup tak se lehce řídí díky těm kolečkům i jednou rukou…
Jinak bych všem doporučovala navštivit veletrh „Vse pro díte“ koncem brezna v Brne tam jsme ho loni koupili za veletržní ceny cca o 6000,–kč levneji.
Ahojky.Marta

• Citovat
  • Upravit
3076
25.1.06 21:29

Tino , je ten váš typ kočárku vhodný i do terénu?

Díky za odpověď.

Adka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.1.06 21:39

Tino-nedělá ti problém, že kočárek nemá polohování nožiček? připadá mi, že ty děti musí brnět nohy když usnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
25.1.06 22:09

Adka 007 - jezdíme po běžných polních cestách a taky přes kořeny v lesoparku a je to úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
25.1.06 22:11

Baby - zatím jezdíme s korbičkou :lol: až začneme se sporťákem dám vědět ale doufám, že to bude v pohodě, opravdu nemohu posoudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.06 22:37

Ahoj anonyme,

prosim Te za kolik jsi koupila ten tvuj kocarek X-lander XA. Pises, ze jsi ho koupila o 6000 Kc levneji, ale na internetu uz ted jej nabizi za 6900,–.
To me chces rict, ze minuly rok stal 12 000? Neni to nahodou podfuk, ze na veletrhu napisou cenu mnohem vyssi, a pak predstiraji, ze to slevnuji?
Strasne se me libi X2, ale chtela bych si ji koupit, tak snad to tam bude levnejsi.

• Citovat
  • Upravit
33
26.1.06 08:44

Ahojte holky,

právě když jsem se rozhodovala při koupi tohoto kočárku, tak vyhrála polohovací opěrka nohou. Kočárek chci používat po skončení zimi,někdy na jaro, to bude mít Adámek 9m. Myslím,že v kočáře bude určitě spinkávat. Jinak pro zajímavost, kočár musel samozřejmě vyzkoušet i Filip a je to v pohodě. Má 90cm a 13kg, v leže je mu akorát. Kočár jsem koupila na www.blueone.vltava2000.cz/store/ ,X3 mě vyšla na 6840,–. Mají akci na celý sortiment X-lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.06 21:14

Ahojda všem ve spolek :D

Dostala jsem se k Vaší diskuzi, protože se právě rozhodujeme pro koupi kočárku a X-lander XA nás opravdu nadchnul. Jediná věc, která nás zatím odrazuje je velikost korby. Přijde mi nějaká uzoučká a navíc i po stranách tvrdá. Prcek se narodí v létě, tak mám strach, že už se nám tam v zimě nevejde. To by se snad dalo řešit sportovní úpravou s nánožníkem a teplým fusakem, ale v létě zas bude miminko míň oblečené, tak aby se o ty tvrdé boky nepraštilo. Máte s tím, prosím, některá zkušenosti?

Předem moc děkuji za odpověď
Lůca

• Citovat
  • Upravit
170
24.2.06 21:50

Ahojky,
ten anonym z 25.1.jsem já :-) asi jsem se zapoměla přihlásit :-)
Pro ten druhý anonym co mi položilo otázku.......je fakt že jsme ho koupili levnější a to proto že jsme kupovali vše naráz, tzn. sporták, hlub.korbu, autosedačku a adaptery. Ten kočár jsem v obchodě viděla kolem 16.000 s tímto vším no a my ho práve na tom veletrhu kupovali za 11.000. Takže tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí