Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte,
sháním hluboký kočárek, nechci žádnou dvou/ trojkombinaci apod. - chtěla bych jen klasický, houpací kočárek, chci koupit nový, ale za rozumnou cenu, tzn. ne žádnou Inglesinu ![]()
Prcek se má narodit na konci září, takže v něm potřebuju asi odjezdit ještě celou zimu, tj. korbička musí být dostatečně velká aby se mi tam vlezl ![]()
Myslela jsem že zkusím třeba Libertu, ale ty se mi od pohledu moc nelíbí a taky dost váží.
Našla jsem kočárek viz odkaz níže - nemáte s ním některá zkušenost? Bohužel jsem neobjevila žádnou kamennou prodejnu v rozumném dojezdu z Prahy/ Ostravy, abych se na něho mohla jet podívat a vyzkoušet, jestli se dá snadno složit, kolik váží, jestli i ve skutečnosti vypadá jako na fotce, jestli nevrže když jede atd. ![]()
http://www.prodej-kocarku.cz/…on-c.14.html
Předem moc díky!
A druhý dotaz - užily jste některá nosítko na mimi? Koukala jsem, že stojí docela dost peněz a nemůžu se rozhodnout, jestli se to využije?
Kočárek Hebart Classic, jsem měla na obě děti, akorát v červeném a byla jsem maximálně spokojená, byl lehký, velká prostorná korbička a do kufru auta se složil raz dva:-) Cena je taky přijatelná, vůbec jsem nelitovala a ani nikdy netoužila po těžkých mohutných trojkombinacích. ![]()
Nemám s ním zkušenost, ale taky se mi moc líbí
také mám v plánu ho někde zkouknout na živo. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Tady mají i výhodnější cenu
Ja jsem nakonec nechtela kupovat kocar pres internet, precejen nazivo je to lepsi
tak jsem jela do Polska a tam ho nemeli, ale koupila jsem misto toho Kajtex Tramonto. Vypada skoro uplne stejne jako ten Hebart, tak snad to bude OK ![]()
Pani ho mela za 8 000 Kc v trojkombinaci (hluboky, sportak, vajicko) a za kazdy komponent co jsem nechtela slevila 1 000 Kc
takze hluboky kocar samostatne za 6 tis. K tomu mi teda dala tu prebalovaci tasku, moskytieru a plastenku.
O kvalite vajicka jsem mela dost pochybnosti a radeji jsem objednala kvalitnejsi zvlast, a sportak se mi vubec nelibil a hlavne ho pak nechci mit na tom houpacim podvozku.