Kočárek HOCO STRIKER

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
15.6.06 21:55

Kočárek HOCO STRIKER

Holky, moc moc prosím o jakékoli informace z vaší zkušenosti s tímto kočárkem. Dá se říct, že jsem se do něj zamilovala… Nerada bych ale udělala špatnou zkušenost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
15.6.06 22:27

Ahoj, nevím jesti tě to potěší, ale moje sestra Striker má a nepřipadá mi úplně nejlepší. Používá ho teprve 2 měsíce a dost jí vrže, hrozně málo péruje a pokud má korbičku otočenou směrem k sobě tak se i špatně najíždí na chodník. Já mám Hoko Spacer a jsem s ním daleko spokojenější, již ho používáme 14 měsíců a nejsou s ním žádné problémy, má jen jednu nevýhodu, nemá přehazovací rukojeť.
 Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.6.06 16:20

Ahoj, já jsem Hoco Striker dlouho vybírala a pak pořídila, k velké spokojenosti mé i dalších členů rodiny. Jistě záleží na tom, co je pro koho důležité - pro mne především přehazovací rukojeť (někdy si chceme s dítětem povídat a někdy se chce spíše koukat do světa) a různě stínící stříška. Sice nemám zkušenosti moc bohaté, protože mi záda vypověděla službu a musela jsem pořídit pro své dvě děti dvojkočár, ale Striker se mi líbí a mrzí mě, že ho tolik neužiju. Zdá se mi lehký, odpružený dobře, prostorný pro dítě, má velký a dobře přístupný koš a hlavně kola, která nemůžeme píchnout (což se mi s Inglesinou párkrát povedlo)… Samozřejmě, vždy se dá chtít víc - můj dvojkočár má například natáčecí přední nápravu, ale tam je to nutnost a u obyčejného sporťáku mi to přijde příliš draze zaplacený luxus… Nevýhody má Striker asi také - např. u toho mého se mi nelíbí barva (cappuccino) a struktura látky (je ale zase skvěle sundavací a prací), najíždění na chodník mi také přijde dost těžké. Podstatné asi je, s čím kdo srovnává a v jaké cenové relaci se chce pohybovat. Já jsem nechtěla dávat za sporťák moc peněz (také proto, aby jsem se nemusela pořád třást, jestli mi ho někdo neukradne) a z této kategorie mi přijde tento kočárek slušný. Jo, ale vrzat mi začal také, tak jsem mu pomohla silikonovým sprejem.
Tak šťastnou ruku! Lora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.8.06 15:58

Ahoj !
Mám potřebu podělit se o své špatné zkušenosti s Hoco Striker.

• od první vyjížďky s miminkem kolečka výrazně zahýbají doleva, resp. doprava podle toho, jak je nastavená rukojeť
  • velmi špatně se s ním manipuluje pokud je korbička nastavená proti směru jízdy
  • cca po měsíci začal vrzat (promazáváme min. 1×/měsíc)
  • po 4 měsících se uvolnil kryt osy kol a začal nesnesitelně cinkat
  • přehazovací rukojeť se zasekává stejně jako výškové nastavení rukojeti
  • po 4 měsících se přehazovací rukojeť ZLOMILA
    Kočárek jsme kupovali nový a po 4,5 měsících používání jsme byli už 2× v servisu a teď řešíme možnost výměny za jiný nebo vrácení peněz.
    Kočárek jsme pečlivě vybírali a takto to dopadlo … Kdyby nebylo všech těch vad, byl by totiž super :wink: Je lehoučký, perfektně jednoduše se skládá, možnost přehazování je skvěla, potah je kvalitní, ale .....
    Zkrátka v každodenním životě je kočárek bohužel nepoužitelný :cry:
    Camilla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí