Kočárek I´COO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
563
9.3.04 13:40

Kočárek I´COO

Ahoj holky,

nemáte některá zkušenosti s kočárkem I´COO? Konkrétně s trojkolkou - jedno jestli Platon nebo Photon. Kočárek se mi moc líbí, ale cena je závratná, tak bych ráda věděla, jak jste s ním spokojené. Stačí mít sporťák a tašku?

Ulrika 22 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
9.3.04 15:30

Ahoj, Ulriko!
Už se ti sem zase pletu :lol:
Mám zkušenost s čtyřkolkou ve které jsem vozila čtyřměsíční mimčo po rozbité asfaltce u nás za vesnicí. Fakt super. Nebýt té ceny, šla bych do toho. Jenom si myslím, že na léto budeš potřebovat ještě korbičku, protože ta taška na dítě byla hodně zateplená a letní variantu jsem nikde neviděla. Taky váha by mohla být trochu problém - i´coo patří mezi těžší kočárky. Ale je fakt boží!
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.3.04 15:38

No právě, ta taška se mi taky zdála dost teplá. Ale na zimu to musí být super. Už vlastně žádný další fusak. Nebo koupit nějaký hodně levný hluboký (my říkáme „práskačku“) a na podzim přejít na I´COO. Mně se teda taky zdál super. Ovládání a všechno. Ta váha je trochu horší, sama jsem ho radši nezkoušela brát. Manžel to zkoušel a těžký mu připadal, ale třeba to pérování - to třeba Jané a další nemají!

No, když budou peníze, tak zainvestujeme.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.04 15:58

Ahoj Ulriko,
Icoo je myslim nejlepsi. Jen u trojkolky me pripada, ze si starsi dite musi mackat nozicky,protoze mezi zidlickou a mistem na chodidla je dost malo prostoru. Tento problem maji skoro vsechny trojkolky. Ctyrkolka je v tomto smeru lepsi a take stabilnejsi. Kocarek je sice drazsi, ale vydrzi vice. Treba na druhe dite. Take ho asi za vice penez prodas.
Preju Ti stastnou ruku pri vyberu.

Nora

• Citovat
  • Upravit
297
9.3.04 16:14

Ta taška je prý na zimu opravdu skvělá, kamarádka říkala, že když nejsou velké mrazy, tak opravdu nic dalšího nepřidává. Jinak dává ještě takový spacáček.
Taky jsem uvažovala o té variantě s „práskačkou“, jenže chci jezdit v terénu už od malýho miminka a to nevím, jak bych třeba s Libertou zvládala. Fakt je, že kupovat k i´coo ještě korbičku je fakt pekelný, ta cena hrozně vylítne.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TH
18
22.8.06 15:37

kolik váží

Holky,
píšete, že jsou ty kočárky těžké. Váhu jsem ale nikde nenašla. Kolik teda váží? Zajímají mě 3 kolky.

Taky jsem na handypraha našla, že se přední kolo aretuje, ale mě se nezdálo, že by bylo otočné…?
 Díky

TH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
22.8.06 15:46

Ahoj, my jsme ho nakonec koupili. I COO trikolku, tezsi mozna je, ale neprijde mi to nejak hrozne, kolik kg ale presne nevim. Mame sportovni trikolku + korbicku + autosedacku + zimni fusak, a pripada mi fakt uzasnej, i kdyz mimi bude az v zari, tak zatim mooc zkusenosti nemam. Treba i ten material kocarku mi pripada docela dost odolny a kvalitni a da se s kocarkem i krasne houpat, ma super perovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí