Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
nemáte některá zkušenosti s kočárkem I´COO? Konkrétně s trojkolkou - jedno jestli Platon nebo Photon. Kočárek se mi moc líbí, ale cena je závratná, tak bych ráda věděla, jak jste s ním spokojené. Stačí mít sporťák a tašku?
Ulrika 22 tt
Ahoj, Ulriko!
Už se ti sem zase pletu ![]()
Mám zkušenost s čtyřkolkou ve které jsem vozila čtyřměsíční mimčo po rozbité asfaltce u nás za vesnicí. Fakt super. Nebýt té ceny, šla bych do toho. Jenom si myslím, že na léto budeš potřebovat ještě korbičku, protože ta taška na dítě byla hodně zateplená a letní variantu jsem nikde neviděla. Taky váha by mohla být trochu problém - i´coo patří mezi těžší kočárky. Ale je fakt boží!
Petra
No právě, ta taška se mi taky zdála dost teplá. Ale na zimu to musí být super. Už vlastně žádný další fusak. Nebo koupit nějaký hodně levný hluboký (my říkáme „práskačku“) a na podzim přejít na I´COO. Mně se teda taky zdál super. Ovládání a všechno. Ta váha je trochu horší, sama jsem ho radši nezkoušela brát. Manžel to zkoušel a těžký mu připadal, ale třeba to pérování - to třeba Jané a další nemají!
No, když budou peníze, tak zainvestujeme.
Ulrika
Ahoj Ulriko,
Icoo je myslim nejlepsi. Jen u trojkolky me pripada, ze si starsi dite musi mackat nozicky,protoze mezi zidlickou a mistem na chodidla je dost malo prostoru. Tento problem maji skoro vsechny trojkolky. Ctyrkolka je v tomto smeru lepsi a take stabilnejsi. Kocarek je sice drazsi, ale vydrzi vice. Treba na druhe dite. Take ho asi za vice penez prodas.
Preju Ti stastnou ruku pri vyberu.
Nora
Ta taška je prý na zimu opravdu skvělá, kamarádka říkala, že když nejsou velké mrazy, tak opravdu nic dalšího nepřidává. Jinak dává ještě takový spacáček.
Taky jsem uvažovala o té variantě s „práskačkou“, jenže chci jezdit v terénu už od malýho miminka a to nevím, jak bych třeba s Libertou zvládala. Fakt je, že kupovat k i´coo ještě korbičku je fakt pekelný, ta cena hrozně vylítne.
Petra
Holky,
píšete, že jsou ty kočárky těžké. Váhu jsem ale nikde nenašla. Kolik teda váží? Zajímají mě 3 kolky.
Taky jsem na handypraha našla, že se přední kolo aretuje, ale mě se nezdálo, že by bylo otočné…?
Díky
TH
Ahoj, my jsme ho nakonec koupili. I COO trikolku, tezsi mozna je, ale neprijde mi to nejak hrozne, kolik kg ale presne nevim. Mame sportovni trikolku + korbicku + autosedacku + zimni fusak, a pripada mi fakt uzasnej, i kdyz mimi bude az v zari, tak zatim mooc zkusenosti nemam. Treba i ten material kocarku mi pripada docela dost odolny a kvalitni a da se s kocarkem i krasne houpat, ma super perovani.