Kočárek Jané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
13.4.06 14:22

Ahoj,
Matrix je opravdu menší než korbička, ale nevím o kolik (možná to najdeš na www.jane.es). Já na matrixu tedy žádné výhody nevidím :? Protože i korbička Jané je homologovaná na převoz mimča v autě, pokud jezdíte málo, tak to stačí… a při normálním ježdění s kočárkem, tam má prcek nesrovnatelně větší pohodlí :wink:

My jsme ale rozhodně chtěli autosedačku, takže té možnosti převážet prcka v korbičce jsem využila cca 3× :)
 Petta

• Citovat
  • Upravit
1026
13.4.06 14:25

Nevšimla jsem si, že nejsem přhlášená :roll:
Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
13.4.06 19:25

Ahoj,

já budu mít mimčo taky v půlce července a jdeme taky do Jané Slalom PRO. Ta nová kolekce už nepotřebuje adaptéry na výměnu sporťáku - autosedačky - a korby, a proto je ta korbička širší než ta starší kolekce z r. 2004. Rozhodně mě prodavačka odrazovala od koupi typu „MATRIX“ , protože je korbička menší. A hlavně je taky nejlehčí. No prostě je super a jdeme do něho.

Bibinka + Vendulka 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.4.06 17:23

Jsem moc ráda, že jsem na emiminu objevila tyhlety plodné diskuze, protože najít recenze na kočárky mi přišlo jako černouhelné rubání. Chceme si pořídit druhý dítě na jaro a chtěla jsem se zeptat jestli by mi někdo byl schopen říct, jestli mám koupit komplet Jane slalom pro, nebo můžu na něčem ušetřit? Kočár po prvním dítěti zůstal na pojíždění po zahradě a balkoně, takže s tím nic a sedačku jsme už půjčili tolika potřebným, že ani netuším u koho vlastně je… Jo a plán je mít mimi tak březen/duben…díky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
22.4.06 20:18

Ahoj Wonco,

jak ušetřit je víc variant:
a) vložná taška místo korbičky
b) korbička, kterou budeš současně používat i autě místo autosedačky
c) korbička Matrix - korbička a autosedačka v jednom
d) koupit nový jen sporťák a použitou korbičku a autosedačku (používají se jen pár měsíců, takže po jednom dítěti určitě nejsou zničené ;-)) Taky je budu prodávat, ale typ Jané Slalom s adaptéry v barvě Salmon.

Je jen na Tobě, jak se rozhodneš. Já bych volila poslední variantu, dítě má všechen konfort a bezpečí a Ty ušetříš pár kaček :-)
 Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.06 23:24

Ahoj Petto.
A můžu se zeptat za kolik budeš korbičku a autosedačku prodávat a kdy? Je to ta barva hnědo oranžová? Dík Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.4.06 08:50

Ahoj Petto, děkuji za rychlou a jasnou odpověď. I tvoje upřednostňovaná varianta zní dobře. Až bude pravý čas, tak to zajdu všechno omrknout naživo, škoda, že nejsem více „těhotná“ - kombinace salmon je výtečná!!!
Ještě jednou dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4