Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte holky,
chtěla bych poradit. Moc se mi líbí tento kočárek, ale bojím se, že mimčo se mi do korbičky vejde tak max. do 1/2 roka. Čekáme mimi na konci června nebo zač. července, takže v zimě do něj budu potřebovat fusak a to už ta korbička asi bude malá. Nemáte někdo zkušenost s letním miminkem a tímto kočárkem. Když mimčo třeba ještě neumí sedět, tak se mi ho nechce dávat do sporťáku. Dík za odpověď.
Lenka
Ahojky čekám miminko koncem července JANÉ mám doma a nepřipadá mi korbička tak malá že by se tam mimi nevešlo.
Ahojky, my máme Jané. Matýskovi je 5 měsíců, má cca 6,5 kg a 65 cm. Když ho dám do korbičky v teplákové soupravě a fusaku, tak už je to tak tak a to je prcek celkem drobnej. Myslím, že v zimním oblečení a fusaku už se tam mimčo starší než půl roku určitě nevejde. Jinak je ten kočár ale úplně skvělej. Zkus třeba hodit dotázek na www.kocaky.com - poctivě a docela rychle na otázky odpovídají a navrhnou ti, jak to vyřešit.
Monika
nám řekli při koupi tohoto kočárku že hluboká korbička je do 6 měsíců
Ahoj,
já Jané mám a mimi je narozené 9.července, vozila jsem ji tam do 7 a půl měsíce (68 cm, 7kg - malá byla navlečená v bundě a ve fusaku a celkem to šlo), mám ještě starší kolekci. Co jsem koukala na novou, ty korbičky jsou o trochu větší, hlavně širší.
S kočárkem jsem moooc spokojená.
Radka
Záleží jestli chceš koupit novej typ a nebo starej. Do nového se vede dalelo déle náš malej se tam skoro vešel ještě teď. Novej je daleko vetší a prostornější.
Ahoj, nasi Adelce je 8 a pul mesice a v hluboke korbe jezdime porad - v zimnim fusaku (beranu) a donedavna jeste i v kombineze. Neni zadny prcek - 73 cm a skoro 9 kg. Ale ted uz jen cekame na teplejsi pocasi a pujdem do sportaku, protoze uz sedi a lezet se ji nelibi.
Jana
ahojky,
mám jané, Báře bude 7 měsíců a je to v pohodě, vejde se krásně i s fusakem. Určitě bych ho doporučila, je lehce ovladatelnej, lehoučkej a krásnej.
Nina
Holky tak jste mě zase nahlodaly, já jsem si říkala, že to mimi se mi tam nevejde a teď právě mají slevy na tu loňskou kolekci a mě se ten jeden kočárek moc líbí. Jinak máme vybranou trojkolku od Gessleinu, tak fakt teď nevím.
ahoj,mam kocarek z lonske sezony,malemu jsou tri mesice a kdyz ma kombinezku a fusak tak na sirku je to tip top,a to ma neco pres pet kilo..Jinak delka je v pohode.korbicka je uzonka jestli mate v rodine vetsi miminka tak bych si ho asi nekupovala..kocarek je jinak supr,maximalni spokojenost..
Holky,
omlouvám se, že jsem off opic, ale mám prosbu:
pokud by některá korbu z kolekce Pro prodávala, měla bych zájem,
mimi čekáme v listopadu a sporťák seberem prvorozenému.
děkuji Mia
Holky, na tema kocarky Jane uz tu probehlo par diskusi:
http://emimino.cz/modules.php?…
http://emimino.cz/modules.php?…
A urcite i jine, jen je tak rychle nenajdu…
L.
Ahoj Tulipan,
ta korbička opravdu není tak malá, jak vypadá. Mám červencové miminko a jezdili jsme v ní do minulého víkendu. Malý má 9 měsíců a 77 cm ![]()
Mám kolekci z roku 2004 a ta korbička je trochu užší, takže s fusakem je to horší, ale náš malý tak byl spokojený a nikdy si nestěžoval. Ohromná výhoda je polohování zádíček, starší miminka jsou spokojenější, protože vidí ven. A tím přizvednutím se zvětší délka kočárku a nic je tak netlačí.
Tak dobře vyberte.
Petta
V obchode mi nabizeli na Jané korbu s autosedačkou kombinované dohromady, jmenuje se „Matrix“. Máte to někdo? Je tahle korba menší než normální? Bohužel jsem ji neviděla v obchodě na živo, měli jen fotku v katalogu, ale zase to děsně vychvalovali, že pak nepotřebuješ autosedačku..