Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, termín porodu se nezadržitelně blíží, potřebuji kočárek, nejlépe kombinaci, budu využívat terén, ale i hodně cestovat mhdčkem. Ráda bych kočárek ne úplně plastový, a ne,,retro" typu Inglesina. Pokud možno nějaké decentní barvy.
Budoucí tatínek se narodíl s vahou přes 4 kg, tak asi i nějaká větší korbička..
Cena není zas až tak důležitý parametr.
Líbil se mi x-Lander x-Move ale v d-testu se moc nepředvedl…
Děkuji za každou radu.
Junana Impulse je polsky kocarek, ale u kocarku bych v tom nevidela problem.
Hodne jsem ten kocerek zkoumala v tehotenstvi, libil se mi, ale nakonec jsme koupili levnejsi. Mame Tako Laret. Je taky polsky, mame ho rok a jsem s nim spokojena.
Za mne Gesslein F1,velký prostorný,90cm délka, kombinace sedačky, vysoká rukojeť pro může, rukojeť možno prevracet při slunci, prodáván, můžeš napsat zprávu. jen rok používaný. čekala jsem na druhé miminko, bohužel ze zdravotních důvodu nemohu.je jako novy…:-)
Já mela roan. Je sice dražší ale korba na Mimi je fakt veliká… a krásné to v terénu houpe Mimi a ne drnca jako ty neodpruzene kocarky
Když zaaretuješ kola projede takřka vše. Jezdila jsem běžně polní cesty, občas pole, louky pohoda. Přemýšlím, kde jsme projížděli nehorší terén, ale jednou jsme ho i táhly lesem do kopce a taky pohoda.
@Aspera tak jako projedeš se vším takřka jakýkoliv terén, otázkou je jak moc to je pohodlné pro dítě =)
@Anonymní píše:
@LennyL1 není to trochu z polska?
A xlander je snad odjinud? Je to stejnej polak ![]()
@Anonymní píše:
@LennyL1 není to trochu z polska?
No a co, já jsem všechny děti odvozila v kočárku z Polska a nebyl jediný problém. TO jsou zase blbý předsudky. Ale když se někomu chce uvalit 30 litrů za kočárek, pro mě za mě. ![]()
@lllucie model z roku 2016 má jednu z největších korbiček, měla jsem možnost srovnání v obchodě
Mrkni na patron kočárky
je to česky výrobce, veliké korby a bytelny kočár. Mam ho uz na druhé miminko a úplně bez problému
první syn se narodil na podzim s vahou 4,3 kila a v pohodě korbicku používal celou zimu i s velkým fusakem