Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
S tímhle konkrétně zkušenost nemám, my máme Kinderkraft Moov a s tím jsem naprosto spokojená. I nám ho lidi chválí a když řeknu, kolik stál, tak moc nechápou
Teď jsme od Kinderkraftu pořídili i větší autosedačku a taky vypadá dobře ![]()
Já teda dítě zatím nemám, takže ani zkušenosti s kočárky, ale když jsem byla vybírat kočár, dívala jsem se i na Kinderkraft. Ošahala sis ten kočár naživo? Zrovna kočárků této značky tam měli dvě řady různých typů a všechny hrozně vratké. Měla jsem z nich pocit, že zafouká vítr a kočár se převrátí, jen jsem na něj sáhla a už se celý kýval. Cena se mi líbila taky, ale ta kvalita teda hodně odpovídala no. Nejlepší bude jít si kočárek osahat, vyzkoušet a pak se rozhodnout. Záleží, co od něj očekáváš, ale co jsem četla, tak spousta maminek si Kinderkraft chválí, takže se asi najde někdo, komu to bude stačit ![]()
@pujda Právě,že na živo sem ho nikde a u nikoho neviděla. Mame Mimu Xari, ale malé už bude rok a zda se mi malej a protože sem chtěla bilej, tak teď po roce opravdu nepraktickej
Malá už chodí a tak sem rikala, ze po tomto drahým kočáru bych koupila něco fakt levnýho, protože nevím jak dlouho v něm ještě malá bude chtít být. Zitra se máme na nej jet prave podívat, tak sem chtěla vyzvedet dopředu, jestli to má cenu.
@dickys Díky za reakci. Zitra ho pojedu vyzkoušet, ale mám prave hroznej strach, ze co se tyče designu, tak bude krasnej, ale ze se ta cena odrazí na kvalitě a provedení, no uvidíme. Kazdopadne za ty peníze je uzasne krasnej ![]()