Kočárek - korba 80 cm a víc

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.1.14 21:00

Kočárek - korba 80 cm a víc

Ahoj, vždy se mi tu dostane dobrých rad a tak hledám pomoc při výběru kočárku pro kamarádku.
Vzhledem k tomu, že těhotenství zjistila před chvilkou, tak představy nemá ještě uplně jasné, co vše by od kočárku očekávala. Prozatím ví, že by měl být kočár lehký, dobře ovladatelný - ideálně i jednou rukou, bude venčit psa, odpružená kola nebo alespoň nafukovací a co je hlavní podmínkou je velikost korby, která by měla být alespoň 80cm lépe i víc, aby mimčo v korbičce vydrželo přes zimu. Co jsme tak koukali, je to docela problém. Kočárky typu Verano long, Roan Marita atd. se jí moc nezamlouvají. Vzhledem se jí líbil Concord Fusion, jenže dle recenzí není odpružen a dítě v něm dost skáče. Možná by mohl být tip i na nějaký kde lze použít jen vložená taška :think: prosím o zachování anonymity, budu dávat odkaz kamarádce, tak nemusí vědět můj nick :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.14 21:02

Finanční limit cca do 20tis. - ideálně, ale není uplně podmínkou.

• Citovat
  • Upravit
7899
3.1.14 21:04

Dorjan danny sport prestige má tuším korbu přes 80cm. Už dávno drandíme ve sporťáku tak si to moc nepamatuji. Kola jsou nafukovací, je odpružený, nejlehčí sice není ale taky jsem venčila psa a zmáknout se to dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
3.1.14 21:07

TFK - korba /vnitřní rozměr/ 78×34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.1.14 21:07
@mamartina píše:
Dorjan danny sport prestige má tuším korbu přes 80cm. Už dávno drandíme ve sporťáku tak si to moc nepamatuji. Kola jsou nafukovací, je odpružený, nejlehčí sice není ale taky jsem venčila psa a zmáknout se to dá ;)

naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68875
3.1.14 21:09

S tou vloznou taskou Gesslein, ta se da v pripade extra velkeho ditka roztahnout az na 90 cm, ale popravde mi z ni dcera v 8 m zacala utikat driv, nez ji prerostla :) Odpruzeny je, vahove tak prumer, nafukovaci kola se daji pri objednavce zvolit. Do mesta ma mala otocna kolecka, do terenu pak velka pevna, takze to velice komfortne projede cokoliv od supermarketu po oranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
3.1.14 21:09

Taky by me zajimalo, jestli nejaky takovy kocar existuje:) Ja bych rada jeste k tomu ne-polsky. Zatim mam v merku jedine Bebecar stylo, to ma korbu 77cm, ale chtela bych neco modernejsiho a lehciho, ale to uz jsem asi absolutne bez sance.
Bugaboo ma taky vetsi korbicku, ale me nevyhovuje spatne odpruzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
3.1.14 21:10

Mam dorjan. vnitrni rozmer korby je 84cm. Malej ma 8 mesicu a i fusakem jeste ma mista dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
3.1.14 21:12

Cam Cortina X3 evolution, lehounký, mrštný, skladný, variabilní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.1.14 21:13

@maranafa má 7 měsíců. 3 týdny a 2 dny, tak nekecej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
3.1.14 21:14

Máme Firkon Balance a korba má sice 80cm, ale dítě se mi tam už v 5m nevešlo :-D

Kdybych měla kupovat znovu, pořídím Gesslein s vložnou taškou

• Citovat
  • Upravit
1463
3.1.14 21:15

@dani24687 :palec: :mrgreen:
no skoro 8 mesicu. 11.01 bude mit 8m. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
3.1.14 21:18

Ahojky já mám termín začátkem června a taky potřebuji, aby se mi malá přes zimu vešla do hluboké korby a jdeme do Baby design Lupo Comfort. Má nafukovací kola, je krásně odpružený a má prostornou korbu. Je lehký a vypadá moc dobře. Byli jsme se na něj podívat, vyzkoušeli jsme ho a jsme nadšení :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.1.14 21:18
@maranafa píše:
@dani24687 :palec: :mrgreen:
no skoro 8 mesicu. 11.01 bude mit 8m. :mrgreen:
:mrgreen:
my jezdili v korbě ještě v 10 měsících  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
3.1.14 21:20

Já mám taky dorjan a malý v něm spal ještě v roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí