Kočárek Lonex Sport

2
2.5.23 07:39

Kočárek Lonex Sport

Ahojky 🙂, chtěli by jsme koupit sportovní kočárek Lonex Sport, ale nekde jaem četla, že nejdou rozdělat pásy na provléknutí fusaku? Máte prosím někdo zkušenost? A jak jste s kočárkem spojojený? Případné nedostatky? Jestli vubec kupovat nebo se podívat po jiném. Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.5.23 08:13

Jak to myslíš rozdělat pásy? Máme Emitex fusak a pásy se jenom provliknou :nevim:. :mrgreen: na kočáře se nic nerodelava.

• Citovat
  • Upravit
11819
2.5.23 08:18
@Anonymní píše:
Jak to myslíš rozdělat pásy? Máme Emitex fusak a pásy se jenom provliknou :nevim:. :mrgreen: na kočáře se nic nerodelava.

Asi myslí to že nejdou rozpojit ty co máš přes ramena a ty co jdou z boku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.5.23 08:25

Ano myslím rozpojit vrchní a boční část.
Taky máme fusak Emitex, ale někde jsem právě četla v recenzích, že nejdou pásy úplně rozdělat a provléknout. Tak jsem z toho zmatená a vůbec nevím 🙈. Proto jsem chtěla poradit. Sporťák budeme kupovat poprvé. Tak se když tak omlouvám, za hloupý dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
2.5.23 08:45

Máme sporťák Lonex z retro edice a fusak tam jde dát. Normálně se ten bočně horní pás rozpojí…

Je to jiná edice, ale mohlo by to být stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14612
2.5.23 09:07

https://www.maxim-kocarky.cz/…lonex-sport/ Tady mají ty pásy vyfocené v detailu, je to normálně na karabiny a rozdělat to půjde. Taky máme tu retro edici a je to řešené stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.23 17:46

Zdravím, víte prosím někdo jak se dá u Lonexu sporťáku vyprat nebo hlavně sundat potah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14612
28.7.23 17:36
@Míša1106 píše:
Zdravím, víte prosím někdo jak se dá u Lonexu sporťáku vyprat nebo hlavně sundat potah?

Teď jsem na to koukala a obávám se, že bez šroubováku to nepůjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.10.23 15:06

@Vefaro dobrý den, koupila jste nakonec? Taky o něm teď dost uvažuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...