Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Axiss?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi AxissA i prodavačka nám říkala, že ty stare MAXI COSI byly super a NOVA je hezčí, lehčí ale menší
@l.ufinka90
My ho pořídili, líbil se nám moc. Měli jsme ve výběru jiné, ale ty se nám na živo nelíbili a tento nás zaujal. Kočárek zatím čeká na miminko. ![]()
Ahoj připojuji se k diskuzi chci se zatím jen orientačně zeptat..jak je to s výškou kočárku?? Já sem malá mě bude dobrý ale přítel má přes 190 tak jestli nebude vypadat jak s kočárkem pro panenky.
@dedede Dobrý den, jak jste spokojená s tou Novou? Netušíte, jaké rozměry má sedačka? Šířka sedáku, výška opěrky?
@Merule
Spokojená jsem moc. Rozměry sporťáku myslíte? Ten máme ještě schovaný, ten jsme zatím nepoužili.
@dedede A jak se chová kočárek třeba na hrubsim chodníku, nerovnostech? Nerachta, necvaka? To mi dělala Mura a hrozne mě to stvalo ![]()
@Merule Možná trochu hlučnější je, ale nemůžu srovnat s jiným, takže nevím jak by se choval třeba kočárek s nafukovacími koly. Ale vždy když jedu po nerovném, tak Mimi usne okamžitě ![]()