Kočárek Maxi cosi nova 4

1523
28.5.17 10:14

Kočárek Maxi cosi nova 4

Ahoj holky, máte některá zkušenost s kočárkem Maxi cosi nova 4? Chtěla bych ho pořídit, ale nemají ho v žádném obchodě k vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Axiss?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Axiss
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
20.10.17 22:12

Ahoj, pořídili jste kočárek, my ho dnes viděli na veletrhu a moc se nám líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.10.17 09:16
@Karamillka píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s kočárkem Maxi cosi nova 4? Chtěla bych ho pořídit, ale nemají ho v žádném obchodě k vyzkoušení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.10.17 18:46

@dedede ahoj, nepořídil, nebyl vůbec k sehnání, ani na objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.17 17:53

MAXI COSI NOVA 4 2017 mají v obchodě Malvík jsem si ho tam zkoušela, mohu zaslat i foto z prodejny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.17 18:09

foto

Zasílám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.10.17 18:45

My ho viděli na živo a super. Líbí se nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.17 18:48

Jo je užasný, rozhoduji se mezi britax b motion plus nebo tím¨to :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.10.17 18:58

Britax mají známý a nejsou s ním spokojeni. Sice vyhrál v d testu, ale prý nic moc. No my do něj jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.17 19:02

Jdete do maxi cosi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.10.17 19:03

Jojo do maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.10.17 19:10

A nekoukala jste na rozmery te hluboke korby třeba? mě přijde menšé oproti ostatním? My původně chtěli kočarek do 15 tis.sice maxi bude asi dražší ale snad po novém roce zlevní :-) nebo bude snad nějaké akce :-) ale zaujal mě spíš na první pohled :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.17 11:23

Ahoj… před téměř sedmi lety jsem kupovala kočárek Maxi Cosi Mura 4..Nova se ještě nedělala a řekla bych, to bude pěkný a příjemný up grade té Mury. Je pravda, že kočárek je těžší - pocítíte to při skládání do auta, ALE odměnou je spolehlivá vysoce kvalitní konstrukce. Korba je akorát, můj syn byl jako miminko zvídavý a už v 5tém měsíci ležel ve sportovní sedačce. A tu jsme využívali do jeho 2,5 let. A to do té doby, kdy nás na velké křižovatce sejmula dodávka a syn v kočárku letěl několik metrů. Byl připoutaný a teď se držte - neměl ani škrábanec! Kočár to celé ustál. Opěrka za hlavou je dělaná do oblouku, takže se při kutálení ťukala hrana o hranu. Pásy držely tak pevně, že byl v tom kočáru jakoby schovaný. Teď čekáme miminko a přesně víme, jaký kočár zvolíme… nejlepší z nejlepších MAXI COSI. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.1.18 17:51

Ahojky, oživuji téma :) Dneska jsme se byli s přítelem podívat na Novu v Malvíku. Strašně se nám líbí, akorát ta korbička Oria-nepřijde vám vůči ostatním malá(nejvíce nám přišla málo široká)? Miminko se nám má narodit v červenci, tudíž se bojím, zda se vejde ještě na podzim/zimu do korby? Nemáte již někdo ozkoušené? Děkuji za případné zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.1.18 21:42

Mi byli take v malviku a nakonec nekoupili, jeli jsme pro nej ale tu sportovni verzi ta nam přisla mala, na zimu budeme ve fusaku a to jsem si nedokazala představit ješte mimco a fusak..a tak jsme tam dali prcka rok a půl a místa tam moc neměl..takže jsme koupili BRITAX B motion plus 4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí