Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte některá zkušenost s kočárkem Maxi cosi nova 4? Chtěla bych ho pořídit, ale nemají ho v žádném obchodě k vyzkoušení.
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Axiss?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi AxissAhoj, pořídili jste kočárek, my ho dnes viděli na veletrhu a moc se nám líbil.
@Karamillka píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s kočárkem Maxi cosi nova 4? Chtěla bych ho pořídit, ale nemají ho v žádném obchodě k vyzkoušení.
@dedede ahoj, nepořídil, nebyl vůbec k sehnání, ani na objednání.
MAXI COSI NOVA 4 2017 mají v obchodě Malvík jsem si ho tam zkoušela, mohu zaslat i foto z prodejny ![]()
Jo je užasný, rozhoduji se mezi britax b motion plus nebo tím¨to
![]()
Britax mají známý a nejsou s ním spokojeni. Sice vyhrál v d testu, ale prý nic moc. No my do něj jdeme.
A nekoukala jste na rozmery te hluboke korby třeba? mě přijde menšé oproti ostatním? My původně chtěli kočarek do 15 tis.sice maxi bude asi dražší ale snad po novém roce zlevní
nebo bude snad nějaké akce
ale zaujal mě spíš na první pohled ![]()
Ahoj… před téměř sedmi lety jsem kupovala kočárek Maxi Cosi Mura 4..Nova se ještě nedělala a řekla bych, to bude pěkný a příjemný up grade té Mury. Je pravda, že kočárek je těžší - pocítíte to při skládání do auta, ALE odměnou je spolehlivá vysoce kvalitní konstrukce. Korba je akorát, můj syn byl jako miminko zvídavý a už v 5tém měsíci ležel ve sportovní sedačce. A tu jsme využívali do jeho 2,5 let. A to do té doby, kdy nás na velké křižovatce sejmula dodávka a syn v kočárku letěl několik metrů. Byl připoutaný a teď se držte - neměl ani škrábanec! Kočár to celé ustál. Opěrka za hlavou je dělaná do oblouku, takže se při kutálení ťukala hrana o hranu. Pásy držely tak pevně, že byl v tom kočáru jakoby schovaný. Teď čekáme miminko a přesně víme, jaký kočár zvolíme… nejlepší z nejlepších MAXI COSI. ![]()
Ahojky, oživuji téma
Dneska jsme se byli s přítelem podívat na Novu v Malvíku. Strašně se nám líbí, akorát ta korbička Oria-nepřijde vám vůči ostatním malá(nejvíce nám přišla málo široká)? Miminko se nám má narodit v červenci, tudíž se bojím, zda se vejde ještě na podzim/zimu do korby? Nemáte již někdo ozkoušené? Děkuji za případné zkušenosti ![]()
Mi byli take v malviku a nakonec nekoupili, jeli jsme pro nej ale tu sportovni verzi ta nam přisla mala, na zimu budeme ve fusaku a to jsem si nedokazala představit ješte mimco a fusak..a tak jsme tam dali prcka rok a půl a místa tam moc neměl..takže jsme koupili BRITAX B motion plus 4…