Kočárek Mikado Oxford

3432
21.4.08 11:49

Kočárek Mikado Oxford

Holky,
máte některá zkušenost s kočárkem Mikado Oxford? Dost se mi líbí, jak na pohled, tak jsem měla i možnost vyzkoušet si s ním jízdu a osobně ho okouknout, jen mě zajímá, jestli máte někdo spíš špatnou zkušenost..
 Díky,

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
21.4.08 20:20

Ahoj,

já ho mám a jsem spokojená :lol:

Vybrala jsem ho zejména kvůli velké korbě. Malý si nám narodil na konci září a já chtěla, aby se nám do korby vešel v pohodě ještě na jaře - a toto bylo splněno. Korbička má i zvedací záda, takže se v ní dá sedět a Šimon se stále vozí v korbičce :lol:

Sporťák tedy nemám ještě vyzkoušený.

Co se podvozku týče - tak vše zatím v pořádku. Jezdíme po městě a lepší lesní cesty (Jizerky zvládá v pohodě :lol: ). Trošku horší je brzda, ale naučíš se, že při zabrzdění si musíš ověřit, že je dobře zacvaklá.

Docela tento kočárek teď na procházkách vídám. Co jsem si všimla, že u některých došlo k tomu, že se kolečka jakoby vyklápějí - dochází k tomu, že ta tyč, co je mezi zadníma kolama se prohne a kola jsou pak jako do tvaru obráceného V (jako přetížený náklaďák to občas mívá). U našeho kočárku se toto zatím nestalo.

Velmi praktická je kapsa na pláštěnku.
Vybrali jsme si takovou lahvově zelenou barvu a vůbec není vidět, že by byl špinavý, resp. ještě jsem ho neprala :lol:

Co mi nevyhovovalo je, že nemá skoro žádnou matraci. Je tam jen taková slabá vložka. Tak jsem to vyřešila tak, že jsem v Tescu koupila univerzální vložku do zavinovačky, která je asi 1 cm silná, na jednom konci zaoblená přesně jako korbička a na druhé konci jsem jí podrhnula pod sedák. Stála asi 190,– kč, takže v pohodě :lol:

Co oceňuji je taky velký koš. V pohodě se tam vejde nákup. Sice udávají nosnost koše 5 kg, ale myslím, že 10 kg tam běžně vozím (to víš, nějaké kojo vody, pytel brambor, mlíko, chleba a pár dalších drobností a je to :wink: ).

Nekoupili jsme si k tomu autosedačku, neb z hlediska bezpečnosti je dle mého nevyhovující. Máme autosedačku Romer. Takže nemůžu využít to, jak se autosedačka nacvakne na podvozek. Nejdřív mne to mrzelo, ale dnes si říkám, že by mi to bylo stejně k ničemu. Když jdu do supermarketu, tak dám autosedačku do nákupního koše. Nebo jedu s celým kočárkem (v kufru auta). Když jedem na výlet, tak autosedačku po:,–(ím do korbičky a pohodlně dojedem k autu.

Takže - pokud nechceš kočárek, kterým projedeš sněhem zapadané pole, tak ti tento mohu jen doporučit. Kvalita x cena v mém případě fakt spokojenost :lol:

Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak pošli SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.4.08 11:23

Petrax77, díky moc za vyčerpávající odpověď, nemám další otázky! :lol:
Ta lahvově zelená se mi taky líbila, ale už jsem ji viděla u nás ve městě, tak se nechci opičit. Mně se líbí ta černobílá kombinace Picasso, takže půjdem asi do ní… :wink:
Hlavně mě potěšilo, že se tam prcek vleze i na jaře, my čekáme mimčo zkraje září, takže na tom budu stejně jako Ty…

Tak ještě jednou děkují! :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
30.5.08 09:47

Ahoj. My máme červený a je super. Když jsme ho kupovali, tak byl u nás jediný..neokoukaný. A ani teď jich ještě moc nejezdí. Malej nám z něj už vyrůstá, koupili jsme golfky, takže asi poputuje k jinému majiteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.4.09 09:40

Mikado Oxford

Ahojky,
také máme kočárek Oxfor Picasso, jsme sním maximálně spokojení a neměnili bychom.
Už jen proto že se malá narodila v září a díky tomu, že se vyrábí menší a menší kočárky, báli jsme se aby se nám tam přes zimu vlezla, a vlezla se bez sebemenších problémů i s fusakem z beránka.
Všechny moje kamarádky na své kočárky nadávají a mají je cenově jednou tak drahé.
Máme čtyřkolovou verzi, která sice není tak in a moderní, ale dá se sní zvládnout neuvěřitelný terén, jezdíme po poli, po obslužních cestách, do strmých lesních kopců a ten kočáre to zvládá na velkou 1!!!
A co jsme nejvíce uvítali bylo nádherné houpání, které kočárek má, houpe se skoro sám.
Takže tento kočárek můžeme doporučit.
Přejeme šťastný výběr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí