Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Krátké ježdění, ale aspoň něco:-)
Spíš mě zajímá kvalita podvozku, koleček, zda nešmajdají atd., rozměry, váha .. to, že má tenhle typ každej druhej je mi putna:-)
Ale asi je to na zkušenosti každého.
Rozměry bych musela vyhledat........ ovšem skladný je i do auta aniž by byl potřeba COMBI, kolečka zatím nešmajdají, což je i brzo.. ovladatelnost je bezvadná, kočárek je lehký, psali, že by měl být cca 11-13kg........... info jsem čerpala i na polských stránkách, jelikož do CR je dovážen jako většina kočárků co jsme našli v kamenných obchodech.
Ruční brzdu nemá a ani nám nechybí, pokud s kočárem člověk nejezdí na bruslích atd. nevyužije ji nijak............ korba je jedna z nejdelších na podvozku s aretačníma kolama, ostatní kočárky měli do 75 rozměr a tento má 80cm........... tříkolku jsme nechtěli, je to nestabilní a díky našemu 50kg psíkovi potřebujeme jak aretaci tak stabilitu, takže nám tento kočár vyhovuje.
Děkuji:-) To vypadá dobře. Mám dva favority, tento a Jedo Fyn. Jen si to někde ošahat:-))
Jinak podvozek je úplně stejný jako El-joy VESPER… ten jsem si také vyzkoušela a paní v krámě říkala, že Nestor je rozměrem a ostatními vlastnostmi nástupce V-Travel:-)
Dobrý den, momentálně také řešíme koupi kočárku a Nestor mě velice zaujal. Měla bych na Vás otázku. Nemáte ponětí, zda je možné tento kočárek najít v nějakém z kamenných obchodů? Internetové koupi se docela bojím kvůli záruce, servisu… Nemáte někdo prosím zkušenosti? Děkuji moc, Jana
Já se přidávám ke kladnému hodnocení, kočárek nestro quinny máme za sebou a mám ho schovaný na další dítko. Je super, skládali jsme ho denně do auta a pořád jsme s ním někdy byli, je prostě fajn. Babička s ním jezdila do lesníhoch cest a op polňačkách a super, nikde se nic nerozbylo, korba je prosotrná a vydržela nám tam holka skoro do 10 měsíců. Mám porovnání s kamarádkami, které měli korby menší, pak sporťák pohodlný a hlavně prostorný, polohování dostačují, není třeba toho mít tam více. hlavně vím, že ten nánožník parádně sedne a nemám problém, kamarádka měla pak nánožník na svém menší a byl problém. Kolečka jsem měla nízkoprofilová a super, lepší jak ty normální. Pokud chcete dobý kočárek za fajn cenu, nebáhejte a z netu jsem ho ěmla taky a v pohodě. Chtěla jsem pak ještě něco k němu a bez potíží. Mějte se pa Zdena
Já se přidávám ke kladnému hodnocení, kočárek nestro quinny máme za sebou a mám ho schovaný na další dítko. Je super, skládali jsme ho denně do auta a pořád jsme s ním někdy byli, je prostě fajn. Babička s ním jezdila do lesníhoch cest a op polňačkách a super, nikde se nic nerozbylo, korba je prosotrná a vydržela nám tam holka skoro do 10 měsíců. Mám porovnání s kamarádkami, které měli korby menší, pak sporťák pohodlný a hlavně prostorný, polohování dostačují, není třeba toho mít tam více. hlavně vím, že ten nánožník parádně sedne a nemám problém, kamarádka měla pak nánožník na svém menší a byl problém. Kolečka jsem měla nízkoprofilová a super, lepší jak ty normální. Pokud chcete dobý kočárek za fajn cenu, nebáhejte a z netu jsem ho ěmla taky a v pohodě. Chtěla jsem pak ještě něco k němu a bez potíží. Mějte se pa Zdena