Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky mate nekdo zkušenosti s timto kočarekem, našla jsem ho dnes na netu a prekvapila me cena trojkombinace 6200,– plus 1200,– kč
Ahoj tento kočárek tedy vůbec neznám, ale přijde mi dost podobný Taku jumper(i cenově), nebo Dorjanu danny sport.
Neznám, zajímala by mě teda váha. Jinak mě dostala nabídka 2 ks bodíčka
Mě tenhle typ kočárů teda nebere, takže vůbec netuším.
Ahoj, kočárek mě také zaujal, především cenou, zjišťovala jsem info jak v ČR tak v PL, je to hodně podobná verze kočárku V-travel, mám ho objednaný a každým dnem ho očekávám:-)
Tereza
Dobrý den, také mě zaujal kočárek Nestor Quenne. Chtěla jsem se zeptat, zda jste s ním spokojená, zda je stabilní a ne vratký. Přijde mi neuvěřitelně nízká cena. Předem děkuji za odpověď. Hezký den. Jelínková Monika
Dobrý den, už 3 týdny s kočárkem NESTOR vozíme našeho syna a jsme spokojeni, je lehounký a lehce ovladatelný, dojíždíme k rodičům tak ho neustále skládáme i do auta, také bez problémů. Vratký určitě není, vybrali jsme si tento podvozek se 2 kolečkama k našemu pejskovi aby právě venčení bylo bez problémů a náš 50kg mazlíček nikde neodbočil a nestrhl sebou i kočárek.
Dobrý den, děkuji za informaci. Mimčo očekáváme v prosinci a tak zjišťuji, jaký kočárek bude na zimu nejlepší. Kočárek Nestor quenne se mi líbí i že má velkou korbičku, což moc kočárků na trhu nemá. Tak ať Vám mimčo dělá jen radost. Hezký den. Jelínková Monika
Řešili jsme otázku kočárku také velmi dlouho a měli vybrané asi 3 druhy, rozměr u nás vyhrál, dále manipulace a dostupná cena, kolečka jdou do sněhu zablokovat aby nebyla aretační a lépe se jelo. Paní byla moc vstřícná a kočárek došel až z Třince úplně v pořádku ua super cenu:-) Navíc nám všichni chválí barvičku, jelikož je přemnožíno černými barvami:-(
Dobré ráno,
to máte naprostou pravdu, barviček mají k výběru dostatek a hlavně jsou to veselé barvičky. Některé velmi známé značky kočárků mají mdlé smutné barvy a ceny nehorázně vysoké. Jen se zeptám ze zvědavosti, jakou máte barvičku? Předpokládám, že barva opravdu odpovídá obrázku. Moje matka mě zrazuje od koupi tohoto kočárku, protože je polské výroby, ale nemyslím, že kočárek věhlasné značky = super kvalita. Brat má kočárek Jane a X-lander a oba kočárky již několikrát reklamovali. Přeji hezký den. Jelínková
Dobré ranko,
máme tu světle modrou s kruhy, spíš taková tyrkysová, nic tmavého, všichni nám ho chválí, že je veselý a pozitivní. Polsko máme za rohem, byli jsme tam víckrát čerpat inspiraci, především cenovou a můžu potvrdit, že kočáry kupované v ČR jsou převážně jejich výroby. Známá má kočár za 10 tis. V-max Smile a už je reklamovaný 2×. Je to vážně věc názoru a především štěstí při koupi, každý kus je jiný a zrovna můžete narazit na kočár co Vám bude za tyto peníze sloužit 3 roky a nebo v opačném případě pár procházek. Navíc je to i o tom, že vada na kočárku za 6 tis. tak nebolí jako u Jané za téměř 20 tis. Vaše matka se bojí kvality což chápu, jezdíme s ním také krátce, takže budeme v zimě vědět zda se vyskytla nějaká závada, takže pokud nespěcháte, nebo jste jako já, že kočár objednávám až před termínem, ráda Vám poskytnu další info postupem času, to už budeme ve sportovní sedačce.
Pěkný den a hodně štěstí při pořizování výbavičky:-)
Tereza
Dobré odpoledne,
tak tuto barvičku máme vyhlídnutou i my
I když ještě nevíme co to bude, tak nemám problém vozit v modrém kočárku holčičku. Určitě budu moc ráda, když budu mít ohledně kočárku informace z první ruky
Kočárek bych chtěla pořídit až těsně před termínem. Předem děkuji za trpělivost s mými otázkami
Hezký zbytek neděle. Monika J.
Barvička je to opravdu pěkná, u nás jezdí samé tmavé barvy, převážně černé, ovšem jen jak jsme vyjeli, jsou tady v tomto odstínu hned 3 kočáry a jeden úplně stejný, jen fialkový:-) Určitě mě otázkami nezatěžujete, běžně se diskuzí neúčastním ovšem tady jsem chtěla uvést názor včetně vlastní zkušenosti, že ne vždy je to o ceně ale i levná věc může být pěkná a kvalitní:-) navíc když se kočárek dá houpat jako tento, je výhra dvojnásobná............... jelikož většinou jsou podvozky tvrdé, kromě křížových podvozků, jak mě bylo řečeno v prodejně.
Kočárek nám přišel PPL, takže není nutné ho doma 6 měsíců skladovat, naopak denně máte možnost volbu změnit a nám přišel 14 dnů před porodem:-)
Zkušenosti??? Sebíčkovi je práve 2,5 měsíců, což je sice krátká doba na větší hodnocení ale zatím jsme velmi spokojeni a sklízíme úspěch i mezi lidmi............ jen od té doby co jsme vyjeli ven, je tu podobných kočárků a podvozků několik........:-) navíc s naší barvou vyjeli i další rodiny........... ač tady byl trend a modni hit černá!!! Ovšem to si v těchto vedrech nedokážu představit. Jinak odpružení atd. bez problémů, kočár několikrát týdně skládáme do auta a též vše bez problémů a újmy.......... pokud Vás zajímá něco konkrétního, stačí napsat:-)