Kočárek od značky Adamex?

148
17.10.17 10:07

Kočárek od značky Adamex?

Zdravím, dámy :-) Včera jsme měli s přítelem cestu do Prahy, tak jsme se zastavili ve Špuntíkovi.. porozhlíželi jsme se po kočárkách a našli jsme jeden, kterej nás naprosto uchvátil.. Adamex Vicco v barevné kombinaci R1. Kočárek je v dvojkombinaci..když jsme si ho s pani na prodejně zkusili složit, nezdál se nám ani nijak složitý a těžký.. A navíc, když jsme ho tak porovnávali s kočárky okolo, tak tento měl opravdu velkou korbičku.. Ráda bych se Vás zeptala, jestli ho některá nemáte doma a nemáte s ním už nějaké zkušenosti? Kočárek má gelová kola, myslíte, že jsou lepší než nafukovací? :-) Budu vděčná za každou radu a zkušenost.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3887
17.10.17 10:29

Tento typ kočárku jsem neměla, ale měla jsem Adamex Barletta. S hlubokou korbou jsem byla spokojená, ale sporťáky ve směs u všech dvojkombinací, trojkombinací stojí za nic, ale pouze hlubokou korbu nekoupíte. Jestli můžu doporučit, koukněte se na babynova.cz je to dovozce pro ČR a koupíte u něho kočárek daleko levněji než v kamenném obchodě. Kamarádka řešila i reklamaci a vše bylo bez problému. Já svůj kočárek u něho koupila o 3500kč levněji než v kamenném obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.10.17 10:45

Měla jsem kočárek Adamex Pajero, kupovaný v září 2014. S hlubokou korbou OK, korba je opravdu velká. Sporťák nic moc. Nevím, jestli hraje roli to, že je to polský kočárek, ale tu se vytrhl patent na uchycení nánožníku, tu nějaká gumička, po cca roce a půl používání mi přišel celý takový rozhýbaný, že ta konstrukce prostě není pevná v kloubech. Skládá se celkem jednoduše, zvedala jsem do auta, akorát jsem vždycky musela korbičku položit na zem, dát do auta podvozek, na to korbičku a moc se mi nelíbilo, že ji válím po silnici, po chodníku. Nebo obíhat auto, korbičku na sedačku, podvozek do kufru a pak zas pro korbičku. :nevim: Jo a věčně byla prázdná kolečka, vozila jsem pod kočárkem malou pumpičku, abych vůbec někam došla. Nafukovací kola už bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
17.10.17 10:56

Přímo s tímto typem zkušenost nemám. Měla jsem Adamex Galactic. Kupovala jsem ho přímo u pana dovozce, který má už zmiňovaný obchod babynova.cz, protože jsem měla specifický požadavek na barvu kočárku. S kočárkem jako takovým jsem byla velmi spokojená. Hluboký jsem používala opravdu hodně. Sporťák jsem využila minimálně, ale taky jsem byla spokojená.
Ohledně skládání do auta. U hlubokého kočárku jsem se nikdy nesetkala s tím, že by bylo možné složit kočárek i s korbou a vždy se musela sundat. U sporťáků jak kterého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí