Kočárek Peg perégo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
10.2.04 19:42

Kočárek Peg perégo

Ahoj holky! Asi se zblázním, poslední týden sedím na internetu a okukuji kočárky! Mám 7 měsíčního chlapečka a asi příští měsíc bych mu chtěla koupit nový kočárek . První kočár nestojí za nic ,proto bych chtěla konečně kvalitní kočár.Hodně se mi líbí Peg perégo Pliko completo P3.Máte s ním nebo s touhle značkou nějaké zkušenosti? Je určený jen do města nebo zvládne i polní cestu? Moc děkuji za vaše rady. Petra

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
10.2.04 20:17

Kočárek Peg perégo

"":[mailto:null>null

Ahoj Petro,

mam hluboky kocar peg pérego i autosedacku a jsem s tim velice spokojena. Moji holcicce je 5 a pul mesice tak jsem zacala resit kocarek na leto. Po dlouhem vybirani jsem opet zvolila znacku peg perego, Plico sportivo - nebo tak nejak se to jmenuje. Vim, ze je to temer stejne jako to, co sis vybrala ty.

Co ti chci ale napsat je, ze na Cernem moste v Praze v babystaru, kde jsem ho ve ctvrtek kupovala, meli na tyhle kocarky velke slevy. ten muj stal ve stredu 8.000,– a ve ctvrtek, kdy jsem si pro nej jela, 6.000,– Babystar je totiz firemni prodejna Perega.

Olinka]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.04 18:42

Kočárek Peg perégo

Olinko ,moc děkuji za odpovědˇ . Já jsem bohužel až z Karviné ,to je trochu :-) z ruky. Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure